Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 12, 2014

ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ANTINEWS ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟ-ΠΟ: ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, όπως λέει ο λαός μας και οι πρώτες αντιδράσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων δεν προοιωνίζουν καλή συνέχεια. Ειδικά, όταν προέρχονται από σεσημασμένα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού, τότε το πρόβλημα γίνεται σοβαρότερο.

Έτσι, οι παπαγάλοι της διαδικτυακής φωνής του φον Αντωνάκη, μετά την επίθεση που έκαναν στον νέο υπουργό Οικονομικών (τον οποίο –δικαίως- χαρακτηρίζουν «σημιτάνθρωπο» και ως «έναν εκ των υπευθύνων για το κατάντημα της χώρας»), δε φαίνεται να τους γεμίζει το μάτι ο νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ και αναρωτιούνται κομψά αν «Θα τα καταφέρει ο Κικίλιας;». Τι εννοούν άραγε θέτοντας αυτό το ερώτημα; Ιδού: 

«Ένα τόσο κρίσιμο υπουργείο μπορεί άραγε να το διαχειριστεί ένας πολιτικός σαν τον Κικίλια; Έχει το πολιτικό βάρος δηλαδή να αναλάβει ένα τόσο καυτό χαρτοφυλάκιο; Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με...
βραχύ πολιτικό βίο και χωρίς ισχυρές βάσεις. Αυτοδημιούργητος αλλά χωρίς αυτό που λέμε «άνθρωπος που θα πατήσει πόδι και θα πάρει αποφάσεις που θα κάνουν πάταγο». Έχουμε και λέμε σε ότι αφορά τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει και τους φακέλους στο κτίριο της Κατεχάκη.

Η Χρυσή Αυγή. Μπορεί η νέα ηγεσία να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κλιμακούμενη ένταση που επιδιώκουν οι Χρυσαυγίτες; Ήδη τα τάγματα εφόδου ξαναβγήκαν στους δρόμους και απειλούν. Τι θα κάνει ο κ. Κικίλιας; Πώς θα αντιμετωπίσει το γεγονός ότι η μισή αστυνομία είναι κοντά στη Χρυσή Αυγή κυρίως γιατί πρόκειται για παιδάκια των 700 ευρώ που παίζουν κορώνα γράμματα της ζωή τους;

Έχει την πυγμή ο κ. Κικίλιας να τσακίσει το αυγό του φιδιού απ’ όπου κι αν προέρχεται; Πώς θα αντιμετωπίσει τη νέα φθινοπωρινή επέλαση που ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με απεργίες, διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις στους δρόμους; Αν η χώρα γίνει ζούγκλα με τους Χρυσαυγίτες από τη μια και τους μπαχαλάκηδες από την άλλη, ο νέος υπουργός είναι σε θέση να τους τσακίσει;».

(ΥΓ): Και γιατί στενοχωριούνται οι παπαγάλοι του antinews; Τι πειράζει αν ο Κικίλιας δεν είναι σε θέση «να τσακίσει τους φασίστες»; Το κόκκινο παρακράτος τι το’ χουμε; Γιατί το πληρώνουμε αδρά από τα μυστικά κονδύλια; Πες τους κάτι φον Αντωνάκη να μην εκτίθενται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών