Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 23, 2014

Γελοίες υπεκφυγές Άδωνη για την αφιέρωση από τον Παττακό: Δεν καταλαβαίνω την κατηγορία... ΒΙΝΤΕΟ

Ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο απόλυτης ένοχης σιωπής από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ και τα παπαγαλάκια του καθεστώτος, ο Άδωνις Γεωργιάδης τελικά παραδέχθηκε πως έχει βιβλίο με αφιέρωση του Στυλιανού Παττακού, σημειώνοντας μάλιστα πως τα εν λόγω βιβλία παρουσιάζουν εξαιρετικό ιστορικό ενδιαφέρον!
Ο Γεωργιάδης απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου λέγοντας: "Δεν έχω καταλάβει την κατηγορία; Αν εγώ γράψω σε ένα βιβλίο μου αφιέρωση στον κ. Τσίπρα, πάει να πει ότι εκείνος έχει πολιτικές σχέσεις μαζί μου; Το ανάποδο θα είχε νόημα".
Στην νύξη μάλιστα του Χατζηνικολάου πως.......
είναι πολύ θερμή αφιέρωση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε: "Μ΄ αρέσει οι άνθρωποι να με εκτιμούν. Με κολακεύει αυτό. Τα βιβλία του Στυλιανού Παττακού, έχω διαβάσει τρία, έχουν εξαιρετικό ιστορικό ενδιαφέρον".
Για ακόμη μια φορά θα επαναλάβουμε προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη πως η κατοχή βιβλίων - ακόμα και με αφιερώσεις του Παττακού - δεν είναι παράνομη.
Αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό είναι για το ίδιο βιβλίο με την ίδια αφιέρωση από τον ίδιο άνθρωπο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς να παραμένει αδίκως και παρανόμως στη φυλακή μαζί με τον Αρχηγό και τους υπόλοιπους Συναγωνιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών