Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 17, 2014

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΣΕ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!

pame_hrakleio_gia-xrysh-aygh_11
Σε δολοφονηθέντα από άγνωστο δράστη (τα ξημερώματα της 21ης Μαΐου στην Πλατεία Ελευθερίας του Κορυδαλλού) πάει να χρεώσει η αστυνομία την τρομοκρατική επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο και τις δολοφονίες των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Ιδού η σχετική «διαρροή» προς το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής»:   
«Καθάρισαν» για τη δολοφονία των χρυσαυγιτών
«Είμαστε πλέον σχεδόν βέβαιοι ότι η δολοφονία του 31χρονου τον περασμένο Μάιο στον Κορυδαλλό έγινε προκειμένου να εξαϋλωθούν ίχνη σχετικά με τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Όσο και αν......
ερευνούμε την υπόθεση, δεν εντοπίζουμε άλλο κίνητρο, πέρα από την προσπάθεια να μη συγκεντρωθούν τα τελευταία κρίσιμα στοιχεία για τους δράστες της επίθεσης και αυτούς που έδωσαν την εντολή για την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο. Η εξόντωση του 31χρονου έχει εξαιρετικές ομοιότητες με την εξαφάνιση το φθινόπωρο του 2002 στα Μέγαρα Αττικής ενός 51χρονου που θεωρούνταν βασικός ύποπτος για μία από τις πιο σημαντικές υποθέσεις δολοφονιών στο οργανωμένο έγκλημα. Όπως φαίνεται, και τότε το ίδιο σύστημα ποινικών τον σκότωσε για να μην προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τους συνεργούς του. Για εμάς οι δύο αυτές υποθέσεις έχουν άμεση σχέση και μας αποκαλύπτουν τι ακριβώς έχει συμβεί και με την επίθεση του Νέου Ηρακλείου. Αν επιβεβαιωθεί αυτή η εκκαθαριστική επιχείρηση, δημιουργούνται νέα δεδομένα στον χώρο των ένοπλων οργανώσεων».
Αυτό επεσήμανε μιλώντας προς «Το Βήμα» ανώτατο στέλεχος της λεωφόρου Κατεχάκη σχετικά με την ιδιαίτερα προσεκτική έρευνα που πραγματοποιείται από την ΕΛ.ΑΣ. Από τα τέλη του περασμένου έτους ο ποινικός αυτός είχε θεωρηθεί βασικός ύποπτος για τη δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη την 1η Νοεμβρίου 2013 στο Νέο Ηράκλειο. Την ευθύνη της επίθεσης είχε αναλάβει η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις, η οποία στην προκήρυξή της δεν μνημόνευσε οτιδήποτε για την «ομάδα δράσης» της επίθεσης».
Πρόκειται βέβαια για μια πολύ βολική εκδοχή, για όλους! Να πέσει η ευθύνη στον σκοτωμένο, για να γλιτώσουν οι ζωντανοί. Για την αστυνομία που δε χρειάζεται πλέον να υποκρίνεται ότι ψάχνει να βρει τους φονιάδες, για τους προστατευόμενους κόκκινους τρομοκράτες που βγαίνουν από το «κάδρο» και βέβαια, γι’ αυτούς τους υψηλά ιστάμενους του κατεστημένου, που έδωσαν την εντολή για τους φόνους και την τρομοκρατία.
Σίγουρα, δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, ότι θα συλληφθούν ποτέ οι φονιάδες, υπό το υπάρχων καθεστώς. Αυτό έλλειπε! Όταν, όμως, θα γίνει Εθνικό Κράτος στην Ελλάδα (κι αυτό θα γίνει πιο σύντομα απ’ ότι περιμένουμε…), θα ’ρθει και η Νέμεσις. Και μέσα σε 2-3 μέρες (το πολύ…) θα εντοπίσει, θα συλλάβει και θα τιμωρήσει (κρεμάλα Σύνταγμα!) τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας των συναγωνιστών μας! Μέχρι τότε, ας χορεύουν οι δαίμονες ψευδοκράτους και παρακράτους…

1 σχόλιο:

  1. Δεν περιμεναμε κάτι διαφορετικό από την ανθελληνική συγκυβέρνηση των μνημονίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών