Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 03, 2014

Κραυγή αγωνίας του βουλευτή Μιχελογιαννάκη για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή, όπως διαπιστώνει ο Συριζαίος, έχει εθνοφελείς και φιλολαϊκές θέσεις για όλα τα ζητήματα και γι'αυτό τρέμουν μην ακουστούν οι πολιτικές θέσεις των Εθνικιστών.

Ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος σε γενικές γραμμές έχει διαφοροποιηθεί από την συντεταγμένη στάση των κουρδισμένων βουλευτών του «συνταγματικού τόξου» προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εξέδωσε μια ανακοίνωση η οποία λέει τα εξής:

«Η Χρυσή Αυγή ιδρύεται το 1985 ως κόμμα συνέχεια του...
κινήματος των επιστράτων της εποχής του Γούναρη : Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει.

Το 1993 φεύγει η ΠΓΔΜ από την Γιουγκοσλαβία και προσπαθεί να αποκτήσει ρόλο. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα ενώ η Χρυσή Αυγή κάνει σύνθημά της το, «η λύση είναι μία, σύνορα με την Σερβία» : Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει.

Ακολουθεί το μεταναστευτικό : Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει.

Η Χ.Α χρησιμοποιεί την λογική των Ιταλών φασιστών, όπου στις αρχές του 20ου αιώνα στην κοιλάδα του Ρο αντικαθιστούν το κράτος, (πηγαίνω την γιαγιά με ασφάλεια σε ΑΤΜ) : Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει.

Έρχεται η ανεργία με την Χρυσή Αυγή να βροντοφωνάζει, «κάθε ξένος παίρνει και μία θέση εργασίας Έλληνα». Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει.
Μπαίνουν τα φτηνά εισαγόμενα προϊόντα στην αγορά πχ κινέζικα, που ιστορικά τέτοιες κινήσεις έπαιξαν ρόλο και σε παγκόσμιους πολέμους : Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει.

Η Χ.Α χρησιμοποιεί, αναλογικά στην Ελλάδα, το σύστημα της πληγωμένης περηφάνιας της Γερμανίας από τον πόλεμο, στον πληγωμένο Έλληνα από τον μνημονιακό πόλεμο : Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει.

Χρησιμοποιεί την αυτοπεποίθηση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην κατάντια της κακής διαχείρισης : Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει.

Χρησιμοποιεί αντισυστημική ρητορική και χτυπά την αστική δημοκρατία, όχι για να την βελτιώσει αλλά για να την αλλάξει με εθνικιστική απολυταρχία : Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει. 

Χρησιμοποιεί, ενώ δεν πιστεύει, τον κοινοβουλευτισμό : Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει.

Εμφανίζεται ενάντια στο ΝΑΤΟ και την Αμερική. Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει. 

Εμφανίζεται ενάντια στην πολιτική λιτότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση : Το πολιτικό σύστημα δεν το αναλύει.

Εάν στον παραπάνω δωδεκάλογο δεν απαντήσουμε άμεσα, στις επόμενες εκλογές θα αναγκαστούμε να απαντήσουμε για την ανικανότητά μας στον Ελληνικό λαό».

Ανεξαρτήτως από τη διαφωνία μας σε κάποια σημεία της ανακοίνωσής του, ο Μιχελογιαννάκης ουσιαστικά παρουσιάζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως ένα Πολιτικό Κίνημα με θέσεις και με δράσεις πάνω σ’ αυτές. Όταν τα συστημικά κόμματα όχι απλώς αδρανούσαν αλλά έπαιρναν συγκεκριμένη πολιτική στάση, η οποία είχε αντεθνικό χαρακτήρα και αντιλαϊκή κατεύθυνση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  κινούνταν υπέρ της Πατρίδας και του Λαού.

Στις προτεινόμενες λύσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών το κομματικό σύστημα απάντησε αρχικά με άναρθρες κραυγές και απόπειρα λασπολόγησης για να περάσει στην συνέχεια σε ανοιχτά βίαιες κατασταλτικές μεθόδους, που περιελάμβαναν διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες. Επειδή, λοιπόν, το «συνταγματικό τόξο» όχι μόνο δεν μπορεί να απαντήσει στον δωδεκάλογο του Μιχελογιαννάκη, αλλά αντιθέτως είναι αυτό που έχει δημιουργήσει την τραγική σημερινή κατάσταση, είναι σίγουρο ότι η ανικανότητά τους θα εκτοξεύσει την  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε πολύ μεγάλα εκλογικά ποσοστά στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όποτε κι αν αυτή γίνει.

Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. μιχελοπαπαρα δεν βλεπω να ανυσηχεις για τους γκριζους λυκους στη θρακη; ρε σεις οι συριζαιοι ολοι γυναικες και ανδρες ειστε ασχημομουριδες ,παραδειγμα εσυ μιχελοπαπαρα μου φερνεις λιγο νοσφερατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών