Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

Ντόρα Μπακογιάννη: "Πρέπει να συνεννοηθούμε με τον Τσίπρα για διάφορα θέματα...."

"Ξαναχτύπησε" η Ντόρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη και σε συνέντευξή της στον "Ελεύθερο Τύπο" ήταν αρκετά διαφωτιστική για τη μελλοντικές εξελίξεις στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Μπορεί τα στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι δεν τίθεται κανένα θέμα συνεννόησης μεταξύ των ηγεσιών των δύο "μεγάλων" κομμάτων, ωστόσο η Ντόρα Μπακογιάννη έρχεται να τους διαψεύσει κάνοντας λόγο για "αναγκαστική σύμπραξη στα μείζονα θέματα της Χώρας".

Όταν ο δημοσιογράφος της ζητά να γίνει πιο συγκεκριμένη, αναφέρεται στα "εθνικά θέματα", όπως η διαπραγμάτευση με το ΔΝΤ και το θέμα της Προεδρίας.

"Από την άλλη μεριά, θεωρώ απολύτως λογικό ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαιούται μια σε βάθος ενημέρωση κυρίως για.....
τα μεγάλα ζητήματα της εποχής, όπως, παραδείγματος χαριν, η διαπραγμάτευση για το χρέος και τα εθνικά θέματα"


 Η ομολογία της κόρης του Μητσοτάκη ότι ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να συμπράξουν στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας στέλνει σαφέστατα μηνύματα:

1ον: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση, ασχέτως με το τι δηλώνουν τα στελέχη του, αντιθέτως θα συμφωνήσει στη διαιώνιση της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου.

2ον: Τα ΜΜΕ σας προετοιμάζουν για την "πανεθνική διαπραγμάτευση" του Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου, λίγο πριν έρθουν τα νέα εξοντωτικά μέτρα, που θα συμμετάσχουν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σαν ένα πρόκριμα για τη μελλοντική συγκυβέρνησή τους.

Υ.Γ.
Την επόμενη φορά λοιπόν αγαπητέ/ή που θα δεις τους πολιτικάντηδες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στις τηλεοράσεις να τσακώνονται να έχεις κατά νου ότι μελλοντικά θα... συγκυβερνούν. Και αν προς στιγμή θεωρήσεις αδιανόητο να συμβεί σκέψου την περίπτωση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ προ 2ετίας.

Υ.Γ.2
Δε θα μπορούσαν να λείψουν φυσικά και τα καρφιά προς τον Σαμαρά ότι "Η ΝΔ εισέπραξε τη δυσφορία των Ελλήνων στις εκλογές". Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών