Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 27, 2014

Η "ανοιχτή ΕΡΤ" στα χνάρια του.....Σαμαρά και του Μπόμπολα. "Η Χρυσή Αυγή έχει χρηματοδότες... εφοπλιστές"!!! - ΒΙΝΤΕΟ



Η ΕΡΤ – υπό την προστασία του (παρα)κράτους – παραμένει «ανοιχτή» και οι δημοσιογράφοι που συνεχίζουν το «έργο» της είναι ταγμένοι να προπαγανδίζουν τις θέσεις της ακρο-αριστεράς, διατηρώντας το διαχρονικό ρόλο της (τσιφλίκι της Αριστεράς). 

Χαζεύοντας λοιπόν κάποιες εκπομπές πέσαμε πάνω σε μια στην ΕΡΤ3, που κάποια παρτάλια μιλούσαν για τη… χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής και τα «μαύρα ταμεία» του κόμματος. Ακούστηκαν πάλι οι γνωστές γελοιότητες περί χρηματισμού από εφοπλιστές και επιχειρηματίες και αυτή τη φορά προστέθηκαν τα… ξένα, ρώσικα για την ακρίβεια, κεφάλαια. 

Όλα τα παραπάνω, αν κρίνουμε το ποιόν των νεοσσών της παραπληγικής αντεθνικής αριστεράς, θα προκαλούσαν μονάχα οίκτο και ορισμένα μειδιάματα.
Διανθίστηκαν λοιπόν και από τις «καταγγελίες» ενός δημοσιογράφου του.....
περιοδικού UNFOLLOW. Ένας εν ονόματι «Χαραλαμπόπουλος» με διάφορες αοριστολογίες και γενικότητες επιχείρησε να δημιουργήσει μια εικόνα ενός πολιτικού κόμματος – φορέα ξένων κεφαλαίων, και με τις γνωστές ακατάληπτες φράσεις - στερεότυπα (ναζιστές - φασίστες κτλ) φρόντισε να επικαλύψει τα άνευ πειστικών επιχειρημάτων... αποκαλυπτήριά του!


Υ.Γ.
Δεν του είπε κανείς άραγε ότι στα βιβλία της Χρυσής Αυγής τα έκανε "φύλλο και φτερό" το ΣΔΟΕ και δεν βρέθηκε ούτε μισό ευρώ...."μαύρο"

Υ.Γ.2
Δεν του είπε κανείς ότι ο.... εφοπλιστής - Πάλλης - που σχετίζεται με την ακροδεξιά (το θέμα το ξεκίνησε το περιοδικό UNFOLLOW) αποδείχθηκε ότι δωροδόκησε μόνο το Μιχελάκη.

Υ.Γ.3
Έγραφε παλαιότερα ο "επαναστάτης" δημοσιογράφος ότι μια πολιτικάντης του ANTAΡ - CIA έκανε "άνω - κάτω" το Star επειδή είπε "τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη", χωρίς βέβαια να εκδιωχθεί από το πλατό της εκπομπής. Να του θυμίσουμε απλά ότι οι ΜΟΝΟΙ που έχουν κατονομάσει τα συμφέροντα που λυμαίνονται το μόχθο των Ελλήνων και κερδοσκοπούν σε βάρος τους είναι οι..."συστημικοί Χρυσαυγίτες". Αυτά δεν τα έχει ακούσει;


Υ.Γ. 4
Για όποιον θέλει μια πιο άμεση επικοινωνία με την..."αδέσποτη" μπορείτε να του τα πείτε και στην προσωπική ιστοσελίδα του στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών