Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 25, 2014

ΑΝΑΧΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

1978671_635613089827202_1441543904_n
Γράφει ο Αντίοχος.

 Γνωστό (και πολλάκις ξεφωνημένο…) διαδικτυακό παπαγαλάκι της πιάτσας Συγγρού, ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών, ότι ο Τ. Μπαλτάκος έχει έτοιμο το «δεξιό» κόμμα του και όπου να’ ναι θα κάνει και τα… αποκαλυπτήριά του.
Αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον του γνωστού… κουτσομπόλη «Βηματοδότη» (αυτή’ ναι η δουλειά του…), ο οποίος ρώτησε σχετικά την… «πέτρα του σκανδάλου», για να πάρει την εξής απάντηση: «Δεν σκέπτομαι να δημιουργήσω ένα νέο κόμμα, με την έννοια ότι εγώ θα προεδρεύω. Δεν γίνεται αυτό, δεν είμαι άλλωστε ο…  
Ζορό. Θέλω ορίτζιναλ δεξιό κόμμα, ούτε κεντροδεξιό, ούτε ακροδεξιό. Ένα τέτοιο κόμμα χρειάζεται να δημιουργηθεί σε περίπτωση μόνον που η ΝΔ θα είναι δεύτερο κόμμα, όπως είναι σήμερα. Αν είναι πρώτο κόμμα δεν απαιτείται κάτι τέτοιο. Ένα καθαρά δεξιό κόμμα θα ανακόψει την πορεία της Χρυσής Αυγής, θα την πολεμήσει με πολιτικά μέσα και θα την καθηλώσει στο πραγματικό ποσοστό που έχει, που είναι μόλις το 0,5%».
Λίαν αποκαλυπτικός και απολύτως κατανοητός  ο Μπαλτάκος! Ομολογεί (βρε μανία που την έχει με τις ομολογίες…) πως αν κρίνει ο φον Αντωνάκης ότι υπάρχει περιθώριο  να στήσει ανάχωμα κατά της Χρυσής Αυγής, αυτός θα… συνεργήσει στη δημιουργία του.  Αν όχι, θα κάτσει στο… θρανίο του.
(ΥΓ): Για να ξέρετε, λοιπόν: όποιο νέο «δεξιό» κόμμα εμφανιστεί –αν εμφανιστεί ποτέ- στο πολιτικό προσκήνιο, κι αρχίσει να μιλάει για πατριωτισμούς και ορθοδοξίες, μην το πιστέψετε! Θα πρόκειται για ανάχωμα κατά της Χρυσής Αυγής, «με εντολή Σαμαρά»!

3 σχόλια:

  1. ποτε ξανα ν.δ.και το λεω εγω που ημουν βαμμενη ,αλλα επειδη αγαπαω μα παρα πολυ την πατριδα μου εαν η χ.α. αλλαξει,τοτε κανεναν ,δεν θα παω ποτε να ψηφησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως την θέλεις. Λίγο Γαλάζια, λίγο πράσινη, λίγο ροζ, λίγο κόκκινη, λίγο λουλακί; πως ακριβώς. Θα φροντίσω προσωπικά... Η αγάπη για την πατρίδα εκφράζεται με ανιδιοτέλεια. Και η Χρυσή Αυγή το δείχνει..

      Διαγραφή
  2. σε μενα απευθυνεσαι; δεν σε παρεξηγω γιατι δεν με ξερεις , και τι ειμαι ικανη να κανω για την πατριδα μου, δεδομενου του οτι ειμαι και θρακιωτισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών