Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 19, 2014

Ο Κρανιδιώτης ανέλαβε την υπεράσπιση του σατανιστή δολοφόνου της Γλυφάδας! Θα διαγραφεί όπως ο Σαράκης;

Η θλιβερή περίπτωση του 22χρονου, ο οποίος ανήμερα της Λαμπρής δολοφόνησε στη Γλυφάδα μια άτυχη 41χρονη άστεγη «στο όνομα του Σατανά», έχει και μια άλλη πτυχή που πέρασε «στα ψιλά» της ενημέρωσης. Δικηγόρος του δολοφόνου ανέλαβε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει το υπερασπιστικό του έργο.

Μέχρι εδώ όλα θεωρούνται λογικά, αφού ακόμη και ο πιο ειδεχθής εγκληματίας δικαιούται την υπεράσπισή του, όπως φυσικά και τον δικηγόρο που θα την αναλάβει.

Το ζήτημα, όμως, είναι ότι τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά εις ότι αφορά το δικαίωμα ενός δικηγόρου να αναλαμβάνει τον οποιονδήποτε. Το λέμε αυτό γιατί όταν ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης...
ανέλαβε την υπεράσπιση του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος δεν σκότωσε, οι κατηγορίες που του προσάπτουν είναι πολιτικής φύσεως και κρίθηκε μη προφυλακιστέος, η ΝΔ ακαριαία αποφάσισε την διαγραφή του από το κόμμα  με συνοπτικές διαδικασίες. Προφανώς, έκρινε ότι υπάρχει κάποιο κριτήριο που ορίζει το αν τα μέλη της που είναι δικηγόροι δικαιούνται ή όχι να αναλάβουν την υπεράσπιση κάποιου κατηγορουμένου.

Με αυτή την λογική γιατί δεν διαγράφει από τις τάξεις της και τον Φαήλο Κρανιδιώτη; Στον «καλό χριστιανό» Σαμαρά φαίνεται φυσιολογικό να υπάρχει μέλος της ΝΔ, ο οποίος θα υπερασπίζεται άτομο το οποίο δηλώνει σατανιστής και υποστηρίζει ότι γι’ αυτόν τον λόγο δολοφόνησε την 41χρονη γυναίκα;

Ο «θεοσεβούμενος» (ή μήπως θεομπαίχτης;) Σαμαράς προφανώς τηρεί διαφορετική γραμμή στις δύο περιπτώσεις. Ένας κατηγορούμενος για συμμετοχή «σε εγκληματική οργάνωση», με ξεκάθαρα όμως πολιτικά χαρακτηριστικά στην δίωξη αυτή, δεν δικαιούται υπεράσπισης από δικηγόρο-μέλος της ΝΔ.
Ενώ ένας δολοφόνος, με αποτρόπαιο μάλιστα τρόπο, ο οποίος έχει ομολογήσει την πραγματική εγκληματική του δράση, μπορεί να έχει ως δικηγόρο κάποιο μέλος -και μάλιστα υψηλόβαθμο- της ΝΔ. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Γιώργος Μάστορας

2 σχόλια:

  1. Θα ήταν απο κοινή στοά με τον γκαβό κανάς γνωστός του ημίτρελου σατανιστή πρεζάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα να είσαι σατανιστής, παρά Εθνικιστής...

    Έτσι δεν είναι, "πατριώτη" Φαήλο ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών