Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 21, 2014

Καθεστώς λογοκρισίας στο ψευτορωμαίικο - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Καθεστώς λογοκρισίας στο ψευτορωμαίικο - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στην "δημοκρατία" του Σαμαρά και του Βενιζέλου αφαιρούν με δικαστική εντολή το δικαίωμα λόγου σε... εκλεγμένους βουλευτές!
«Ο κόλακας κι ο ψεύτης χαλασμοί σου, 
της αμαρτίας πατρίδα, άμυαλη Μάννα,
του κόσμου είσαι το σκύβαλο. Απελπίσου!
Σε λιώσανε τα χάιδια τα λαοπλάνα
στου κόλακα τα χέρια και στου ψεύτη.
Χτυπήστε τη νεκρώσιμη καμπάνα!»
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ-ΣΑΤΙΡΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΜΑΤΑ

Δεν έχουν περάσει παρά μόνον λίγες ώρες από την απόφαση των δύο ανακριτριών και του εισαγγελέως, σύμφωνα με την οποία ο συναγωνιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης αφέθηκε «ελεύθερος» με τον περιοριστικό όρο να μην....
πραγματοποιεί ομιλίες σε συγκεντρώσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Πρόκειται για μια τερατώδη απόφαση, η οποία ευθέως θίγει τα ατομικά δικαιώματα, όπως χωρίς αμφιβολία είναι το δικαίωμα του δημοσίου πολιτικού λόγου. Είναι προφανές ότι οι δύο ανακρίτριες (Κλάπα, Δημητροπούλου) και ο εισαγγελέας (Ντογιάκος) έχουν εντελώς ξεφύγει και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Δικαιοσύνη πρέπει να τους μαζέψει, γιατί με αποφάσεις αυτού του είδους την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Εκτός αυτού ο συγκεκριμένος όρος καταδεικνύει ότι η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι μία ξεκάθαρη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ και ότι αυτά που λέγουν και γράφουν (π.χ. ο Στ. Ψυχάρης στο ΒΗΜΑ) «ότι οι ιδέες δεν διώκονται», αποτελούν σόφισμα και επιχείρημα κενό περιεχομένου την στιγμή, κατά την οποία τίθεται σαν ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ σε βουλευτές το κατοχυρωμένο, από το Σύνταγμα της χώρας, δικαίωμα δημόσιας πολιτικής ομιλίας. Οι ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ, οι οποίοι ανέλαβαν αυτό το βρώμικο παιχνίδι κατά της Χρυσής Αυγής, εκτελούν με τόσο θερμό ζήλο την αποστολή τους, σε σημείο τέτοιο, ώστε να εκθέτουν τους εντολείς τους, αυτούς οι οποίοι χάλκευσαν αυτήν την πρωτοφανή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ. Ποιοι είναι αυτοί; Μα ποιοι άλλοι από τους πολιτικούς απατεώνες της κυβερνήσεως μειοψηφίας, οι οποίοι εξουσιάζουν την χώρα, ξεπουλώντας την στους ξένους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Ζήσαμε πρόσφατα μια περίοδο προεκλογική. Στην διάρκειά της τόσο ο Σαμαράς, όσο και ο Βενιζέλος εκραύγαζαν σε όλους τους τόνους ότι δεσμεύονται απέναντι στον λαό ότι δεν θα πάρουν νέα μέτρα. Τις ίδιες, όμως, ακριβώς ημέρες κατά τις οποίες έλεγαν ότι δεν θα πάρουν μέτρα, εδεσμεύοντο εγγράφως και ενυπογράφως με επιστολή τους στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) ότι θα πάρουν νέα μέτρα! Εάν αυτό δεν αποτελεί ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, τότε τι είναι;
Η επιστολή Σαμαρά προς το Δ.Ν.Τ. είχε ημερομηνία 14 Μαΐου του 2014 και το πρώτον απεκαλύφθη στις 27 Μαΐου από την εφημερίδα «δημοκρατία» και στην συνέχεια, προ ημερών, από την «ΑΥΓΗ» του ΣΥΡΙΖΑ. Το Δ.Ν.Τ., όμως, είχε την επιστολή αυτή προ των εκλογών και την απέκρυψε, όπως απέκρυψε και την έκθεσή του, η οποία διαψεύδει τον μυθομανή Σαμαρά, ο οποίος βλέπει «ανάπτυξη»… Το ερώτημα, το οποίο μοιραία τίθεται, είναι γιατί οι διεθνείς τοκογλύφοι (Δ.Ν.Τ., Σόιμπλε κλπ) έκαναν ότι δεν ήξεραν και δήλωσαν ό,τι δήλωσαν μετά τις εκλογές; Η απάντηση προφανής. Ήθελαν να στηρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με κάθε τρόπο, ακόμη και αποκρύπτοντας την αλήθεια για το μεγάλο ψέμα του «successstory». Όμως, με όπλο αυτό το ψεύδος ο Σαμαράς επέτυχε το 23% και ο Βενιζέλος το 8%. Ποσοστά, τα οποία έπρεπε να τους οδηγήσουν στην πολιτική λήθη, αλλά αυτοί με περισσό θράσος και με την βοήθεια των «νταβατζήδων» (καναλαρχών-εργολάβων, ιδιοκτητών φυλλάδων και δημοσκόπων-δημοκόπων) παρουσιάζουν την ήττα τους σαν… νίκη!
Ο καθένας, όμως, στον οποίον έχει απομείνει νους και λογική, ας σκεφθεί ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών, εάν ο λαός γνώριζε πριν τις εκλογές την έκθεση του Δ.Ν.Τ., την επιστολή Σαμαρά προς το Δ.Ν.Τ. και τις δηλώσεις Σόιμπλε. Όλα αυτά ο… κυρίαρχος λαός ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, σύμφωνα με τους πολιτικούς απατεώνες, οι οποίοι κυβερνούν την χώρα. Αυτοί οι ίδιοι πολιτικοί απατεώνες είναι και οι ίδιοι, οι οποίοι κατευθύνουν και την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΔΥΟ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Πριν έναν περίπου μήνα, και συγκεκριμένα την 11η Μαΐου 2014, το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου απεφάνθη για την Χρυσή Αυγή ότι είναι ένα καθ’ όλα νόμιμο κόμμα με νόμιμο καταστατικό, το οποίο έχει δικαίωμα να λάβει μέρος στις εκλογές. Και έλαβε μέρος στις εκλογές και έτυχε και της λαϊκής νομιμοποιήσεως, λαμβάνοντας πλέον των 536 χιλιάδων ψήφων (ποσοστό 9,4%) και εκλέγοντας τρεις ευρωβουλευτές. Αυτό, όμως, αποτελεί… λεπτομέρεια (!) για τους Ιαβέρηδες, οι οποίοι έθεσαν σαν ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟ σε έναν εκλεγμένο βουλευτή να μην έχει την δυνατότητα να ομιλεί, να συμμετέχει στις εκδηλώσεις ενός κόμματος, το οποίο ο Άρειος Πάγος θεωρεί νόμιμο και του έδωσε το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές. Και οι «Ιαβέρηδες» έχουν όνομα: Κλάπα, Δημητροπούλου, Ντογιάκος. Οι οποίοι «Ιαβέρηδες», βλέποντας ότι δεν μπορούν να τεκμηριώσουν τα περί «εγκληματικής οργανώσεως», καταδεικνύουν σαν στοιχείο ενοχής την Ιδεολογία, τον δημόσιο λόγο, γραπτό ή προφορικό, ακόμη και τις ομιλίες μέσα στην βουλή. Ό,τι και να λένε, όμως, ό,τι και να αποφασίζουν, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι μια δίωξη φρονήματος.
ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
Ας γνωρίζουν οι διώκτες μας, όλοι αυτοί οι οποίοι έστησαν αυτήν την πολιτική σκευωρία ότι οι ΙΔΕΕΣ δεν σβήνουν με διώξεις, με ψέμματα, με συκοφαντίες, με δολοφονίες, με φυλακίσεις, και τέλος με… απαγόρευση λόγου! Αντίθετα, με τον τρόπο αυτό οι Ιδέες δυναμώνουν, αφού οι πιστοί τους, μέσα από δοκιμασίες σκληρές, γίνονται «σκληροί σαν το διαμάντι» και γράφουν Ιστορία.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Ψηλά τις Ψυχές, Ψηλά τις Σημαίες! Όσο μένουμε όρθιοι στις επάλξεις του Δίκαιου Αγώνα μας, τίποτε δεν χάνεται και όλα, εάν θέλει ο Θεός, θα δικαιωθούν στο πλήρωμα του Χρόνου. Όσο για τους Ιαβέρηδες θα λησμονηθούν και αυτοί και τα έργα τους και όσο για εμάς για μια ακόμη φορά στον τροχό της Ιστορίας θα αποδείξουμε ότι η Πίστη είναι πιο δυνατή και από την  φωτιά!
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών