Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 24, 2014

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Εδώ και αρκετό καιρό διακινούνται στο διαδίκτυο συκοφαντικά και ψευδή άρθρα για τις δήθεν «συστημικές» κοινοβουλευτικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Οι απαντήσεις στους αριστερούς διακινητές ψευδών ειδήσεων είναι αναλυτικές και παροτρύνουμε εχθρούς και φίλους να...
ανατρέξουν στα επίσημα πρακτικά της Βουλής και να μην πλανώνται από τα ψέματα του διαδικτύου.

Για την Αγροτική Τράπεζα

Στις 06-08-2012 έγινε συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για την Αγροτική. Η Χρυσή Αυγή μέσω του Ηλία Παναγιώταρου τοποθετήθηκε για το ζήτημα και αποκάλυψε μία νέα πτυχή του σκανδάλου, δηλαδή ότι ο Διοικητής της Αγροτικής μετέφερε 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Ουδέποτε η Χρυσή Αυγή καταψήφισε τη διερεύνηση του σκανδάλου της Αγροτικής ή οποιουδήποτε σκανδάλου. Επίσης, στις 01/11/2012 ο συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών σχετικά με το θέμα της Αγροτικής Τράπεζας.

Για την τροπολογία για την παραχώρηση νησίδων

Στις 14-02-2013 όλοι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας (βλ. πρακτικά στις σελ. 7945-7948) καταψήφισαν την τροπολογία 223/5 που αφορούσε την απόκτηση εμπραγμάτων ή ενοχικών δικαιωμάτων σε νήσους και νησίδες.



Για την δήθεν υπεράσπιση του Λάτση

Στις 19-09-2012 στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε τα εξής σχετικά με το πλωτό μουσείο του Λάτση (βλ. πρακτικά σελ. 1116): «Στο άρθρο 4 για την ίδρυση πλωτού μουσείου απαντάμε με ένα ξερό όχι. Δεν έχουμε ανάγκη να εμπλέκεται το δημόσιο στο να συμβάλει στην υστεροφημία του οποιουδήποτε ιδιώτη. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Εξάλλου το λέτε κιόλας. Λέει εδώ: «με σκοπό τη συγκέντρωση αντικειμένων ιστορικού ενδιαφέροντος για τη ναυτιλιακή και γενικότερη ιστορία του Ιωάννη Λάτση». Μπορεί κάλλιστα να το κάνει η οικογένειά του. Όπως είπαμε, είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο».


Ακόμη η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει και έχει αντιδράσει έντονα και στο ξεπούλημα της έκτασης του Ελληνικού στο όμιλο συμφερόντων Λάτση, ούτε ότι κατήγγειλε την παράνομη λειτουργία του «The Mall» συμφερόντων και αυτό του ομίλου Λάτση. Βλέπε ερώτηση του συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου για τη νομιμοποίηση του αυθαίρετου Mall με τη διαδικασία στρατηγικών επενδύσεων και ερώτηση της συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια για το ξεπούλημα του Ελληνικού στον Λάτση.

Για τη δήθεν υπεράσπιση των εφοπλιστών

Στις 03 Νοεμβρίου 2012 ο Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για τον Προϋπολογισμό στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Εάν ακούσει κάποιος ολόκληρη τη φράση του, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι ο Συναγωνιστής δεν υπερασπίζεται το εφοπλιστικό κεφάλαιο

Προτείνει η Κυβέρνηση να περάσει διάταξη νόμου ώστε τα ελληνικά καράβια να έχουν υποχρεωτικώς ελληνικά πληρώματα, ώστε να μειωθεί η ανεργία και να μην περιοριζόμαστε μόνο σε επιβολή φόρων (βλ. από το 159 λεπτό και μετά). Το ίδιο ουσιαστικά υποστηρίζει στις 04 Νοεμβρίου 2012 στην ίδια Επιτροπή ο Γεώργιος Γερμενής, λέγοντας ότι η Κυβέρνηση δεν πρέπει να περιορίζεται σε επιβολή φόρων, αλλά να λαμβάνει και αναπτυξιακά μέτρα (βλ. στο 20 λεπτό). Στις εισηγήσεις των Συναγωνιστών φαίνεται ξεκάθαρα πως η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ των συμφερόντων του λαού και κατά των μνημονιακών μέτρων.

Για τη λίστα Λαγκάρντ




Οι Βουλευτές μας ψήφισαν υπέρ (βλ. την τοποθέτηση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη από τη σελ. 6623) της παραπομπής όλων των εμπλεκομένων.




Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή είχε καταθέσει και δική της πρόταση, επιμένοντας να παραπεμφθεί και ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά ο Σύριζα ήταν αρνητικός σε κάτι τέτοιο. Η Χρυσή Αυγή εκπροσωπήθηκε στην εξεταστική επιτροπή από τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη και κατέθεσε εμπεριστατωμένο πόρισμα το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Για την ΕΡΤ



Τη θέση της Χρυσής Αυγής για την Ερτ μπορείτε να τη δείτε εδώ. Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ στις 19-07-2013 (βλ. τοποθέτηση Ηλία Κασιδιάρη στη σελ. 15122)



Για τις καθαρίστριες

Η Χρυσή Αυγή στήριξε από την αρχή τον αγώνα των καθαριστριών και κατέθεσε και σχετική τροπολογία

Από όλα τα παραπάνω γίνεται σαφές πως όσα συκοφαντικά κυκλοφορούν είναι η συνηθισμένη ξεδιάντροπη διαστρέβλωση της αλήθειας κατά της Χρυσής Αυγής. Οποιοσδήποτε μπορεί  να πληροφορηθεί τις θέσεις και την Κοινοβουλευτική παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή μέσα από την ιστοσελίδα μας όπου αναρτώνται ολόκληρες οι ομιλίες των Συναγωνιστών και σχετικά άρθρα και να αντιληφθεί το μέγεθος της παραπληροφόρησης από τους λασπολόγους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών