Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΕΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΗΜΙΣΥ

4eng
Γράφει ο Αντίοχος.

Στην παραπάνω φωτογραφία, διακρίνεται ο Άγγλος πρεσβευτής Τζον Κίτμερ μετά συζύγου, να υποδέχεται τους καλεσμένους του, στην οικία του στο Κολωνάκι. Κι αν νομίζετε ότι σύζυγος είναι η κυρία που φαίνεται στη φωτογραφία, πολύ απλά… χάσατε. Ο άλλος είναι, ο… χοντρούλης με τα τζάμια!
Όπως, λοιπόν, μας ενημερώνει η κίτρινη (ή μήπως… ροζ;) φυλλάδα του κομιστή, ο… κουνάμενος και συνάμενος πρέσβης «έχει νομιμοποιήσει τη σχέση του προτού ακόμη επικυρωθεί από.....
τη Μεγάλη Βρετανία (Σ.Σ. είχε βγει και στην… παρανομία – αμάρτησε για τον καλό του) και ακολουθώντας το πρωτόκολλο, παραβρίσκεται με τον έτερόν του ήμισυ στην υποδοχή σπάζοντας στην πράξη τις προκαταλήψεις».
HFHFHFFFFF
Βεβαίως, η φυλλάδα δεν διευκρινίζει ποιος παίζει το ρόλο της… νύφης και ποιος του… γαμπρού. Αφήνοντάς μας να φανταστούμε, ότι οι ρόλοι… εναλλάσσονται, πιθανότατα μέρα παρά μέρα (ειν’ αυτό που λέμε: μία σου και μία μου…).
Κατά τα άλλα, πληροφορούμεθα ότι ο… βιρτουόζος πρέσβης, κάνει το διδακτορικό του στην ποίηση του (σταλινικού) Γιάννη Ρίτσου, στο Kings College του Λονδίνου. Και γιατί του Ρίτσου; Λέτε να είναι κομμουνιστής; Μπα, δε νομίζω, μάλλον έχει άλλα… κοινά με τον ποιητή (της σταλινοσύνης και όχι μόνον…).
Πέραν όμως από όσα αναφέραμε –μεταξύ σοβαρού και αστείου- υπάρχει και η σοβαρότατη πολιτική πλευρά του θέματος. Διότι βλέπουμε σε άλλη φωτογραφία που σας παραθέτουμε, το ανώμαλο ζεύγος να ποζάρει με δύο υπουργάρες της κυβέρνησης, τους Δένδια και Κικίλια. Οι οποίοι, νομιμοποιούν έτσι το… εκ περιτροπής «αντρόγυνο». Να ξέρουν άραγε οι απλοί Έλληνες ψηφοφόροι τους, στους οποίους σίγουρα οι λεγάμενοι πουλάνε κάργα παραμύθι για τις «παραδοσιακές αξίες», τις «αρχές της ορθοδοξίας», τον «θεσμό της οικογένειας» κ.τ.λ., με τι… κουμάσια συναναστρέφονται, χαριεντίζονται και φωτογραφίζονται; Καιρός να το μάθουν!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:
 
Θα προσθέσουμε και εμείς τη δική μας πινελιά στην ανάρτηση του φιλικού Ethnikismos.net και θα σας δείξουμε πόσο...."ενεργός" είναι στα Gay Pride ο νέος Πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα..

Συνοδευόμενος μετά του/της συζύγου του, που κρατάει το.. χαριτωμένο μπαλόνι δώρο που του πήρε ο Πρέσβης έχοντας και τον ανάλογο συμβολισμό..(θα πάρεις ή θα δώσεις τα... τρια), και τα πλακάτ με τα..."δικαιώματα" στον κιναιδισμό των διπλωματών!!!

1 σχόλιο:

  1. Τωρα καταλαβα γιατι εχασα το στοιχημα για την προκριση της Αγγλιας. Μπαζουν απο παντου στα μετοπισθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών