Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 28, 2014

Αποκαλύψεις Τ(Σ)ατσόπουλο στο συνέδριο - camping του ΠΟΤΑΜΙΟΥ: "Το ΠΟΤΑΜΙ θα είναι ο κρίκος που θα συνδέσει ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ"

Πολύ "μαρτυριάρης" αποδεικνύεται ο Τ(Σ)σατσόπουλος το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια του καθεστώτος στις διάφορες εκφάνσεις του στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Ο Πετράν λοιπόν, που συμμετείχε ενεργά στο συνέδριο του κόμματος των νταβατζήδων - ΠΟΤΑΜΙ - ,μίλησε στο ιδρυτικό συνέδριο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, για την ανάγκη ο Σταύρακας να γίνει η συγκολλητική ουσία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να εκφραστεί το 51% του λαού ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη "μεγάλη συμμαχία" που θα κυβερνήσει την Ελλάδα τα επόμενα έτη.

Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν ξένισαν κανέναν από τους παρευρισκόμενους καθώς και ο ίδιος ο Θεοδωράκης έχει ομολογήσει ότι το ΠΟΤΑΜΙ μπορεί να γίνει η...."τσόντα" για να τα βρουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο με την ομολογία Τ(Σ)ατσόπουλου...




Υ.Γ.
Δεν κρατά με τίποτα το στόμα του κλειστό ο Τ(Σ)ατσόπουλος, όπως επίσης και τα παντελόνια του...

Υ.Γ.2
Η παρεμβολή στο βίντεο του... γραφικού Δημάρχου Αθηναίων, Γ. Κάμινη, κρίνεται ως ευχάριστο διάλειμμα καθώς κανείς δεν παρατηρεί αυτά που λέει αλλά το γελοίο, καχεκτικό του ύφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών