Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 09, 2014

Συνέντευξη ποταμός του Χρήστου Παππά στο defencenet.gr: "Είμαστε το Κίνημα της Ελευθερίας... Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές αδούλωτοι και απροσκύνητοι"

Χρήστος Παππάς: Είμαστε το κίνημα της Ελευθερίας, η πραγματική Εθνική Αντίσταση!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ευλογία να έχουμε αυτή την ηγεσία στο Εθνικιστικό Κίνημα και Χρέος και Καθήκον να φροντίσουμε να ελευθερωθεί για σώσει την Πατρίδα.

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έδωσε από τα κελιά της Τιμής μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην ενημερωτική ιστοσελίδα defencenet.

Ο βουλευτής Χρήστος Παππάς απείχε αρκετά από την ακτιβιστική εικόνα που έχουν οι περισσότερο για τα στελέχη του Λαϊκού Συνδεσμου-Χρυσή Αυγή: Ενδεδυμένος πάντα με κοστούμι και γραβάτα και μία ρητορική που έδειχνε έναν άνθρωπο με υψηλή θεωρητική κατάρτιση, ο Χ. Παππάς, ήταν "μία κατηγορία μόνος του" μέσα στην ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου μέχρι τον Σεπτέμβριο που παρουσιάστηκε μόνος του στην ΓΑΔΑ στο πρώτο κύμα συλλήψεων των εθνικιστών. Την πρώτη φορά που τον είδαν χωρίς κοστούμι οι Ελληνες πολίτες ήταν όταν παρουσιάστηκε μετά τις συλλήψεις του γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκου και των λοιπών βουλευτών στην ΓΑΔΑ. Τον Χ .Παππά αρχικά μάλλον δεν τον αναζήτησαν αφού και στο σπίτι του ήταν και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις που έδωσε την πρώτη ημέρα των συλλήψεων μέχρι που δημοσιοποιήθηκε ότι "αναζητούν και τον βουλευτή Χ.Παππά". Οπότε και παρουσιάστηκε ο ίδιος στη ΓΑΔΑ, με το χαρακτηριστικό, πλέον, μπεζ γιλέκο. Τότε ήταν που τα ΜΜΕ είδαν ... ναζιστικό χαιρετισμό, καθώς έμπαινε στην ΓΑΔΑ σε ένα απλό σήκωμα του χεριού του. Τώρα μιλά για πρώτη φορά στο defencenet.gr για όλη αυτή την περιπέτεια, καθώς και για την πρόσφατη παρουσία του στην Βουλή. Και μιλάει για όλα. Μέχρι και την ανάγκη εγκαθίδρυσης μιας "έντιμης συμμαχίας" με την Ρωσία, αλλά και τις κατηγορίες περί "ναζισμού".

- Κύριε Παππά, είστε νεοναζιστής;
Είμαι Ελληνας εθνικιστής, απόγονος αυτών που πολέμησαν τους Γερμανούς στα οχυρά του Ρούπελ του 1941 αλλά και στην Πίνδο και την Βόρειο Ηπειρο τους φασίστες του Μουσολίνι. Απόγονος του Ιωάννη Μεταξά, του πρωθυπουργού του "ΟΧΙ". Πολιτικός απόγονος του Ιωνα Δραγούμη και του Περικλή Γιαννόπουλου.

- Την περασμένη εβδομάδα μετά από οκτώ μήνες στην φυλακή σας επέτρεψαν να εμφανιστείτε στην Βουλή με τον Γ.Γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή Γ.Λαγό και να τοποθετηθείτε επί της αίτησης άρσης της ασυλίας σας. Οι πολιτικοί σας αντίπαλοι σας κατηγόρησαν ότι δώσατε "σόου". Τελικώς το λεγόμενο «σόου» πιστεύετε ότι ωφέλησε την Χρυσή Αυγή; Ενισχύει την πολιτική και δικαστική σας θέση ή βγάζει και πάλι μια «σκληρή» εικόνα προς τον κόσμο;
Εγώ δεν δέχομαι τον όρο σόου, για την Χρυσή Αυγή, ούτε εντός ούτε εκτός εισαγωγικών. Το πραγματικό σώου έγινε από......
την πλευρά των διωκτών μας, δηλαδή της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Δικαιοσύνης που μετέτρεψαν την Βουλή σε κέντρο Μεταγωγών. Πρωτόγνωρα πράγματα σε μια κατ’ επίφασιν Δημοκρατία. Οι διώκτες μας βρίσκονται πλέον φανερά σε αδιέξοδο. Πέφτουν οι ίδιοι στον λάκκο που τόσο δόλια άνοιξαν για την Χρυσή Αυγή. Στον ελάχιστο χρόνο που μας δόθηκε μετά από 8 μήνες παράνομης φυλάκισης, ακούστηκαν για πρώτη φορά αλήθειες. Βέβαια το βρώμικο πολιτικό και μιντιακό σύστημα έκανε το παν ώστε αυτές οι αλήθειες να μην φθάσουν στον κόσμο.
Απήργησε η ΕΣΗΕΑ, έκλεισαν τα κανάλια και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και έκαναν την γνωστή «κοπτοραπτική» για τις ειδήσεις των 8. Ακόμα και με αυτές τις μεθόδους απέτυχαν στον σκοπό τους. Ο λαός έχει καταλάβει τι γίνεται. Ανεξάρτητες ιστοσελίδες, όπως η δική σας, πληροφορούν αμερόληπτα και χωρίς λογοκρισία τον Ελληνικό Λαό. Όπως τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, οι διώκτες μας αφού δεν βρήκαν το περίφημο «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής, ενώ επί μήνες έσκαβαν σε Μοναστήρια και ξεθεμελίωναν σπίτια, βάπτισαν οπλοστάσιο τα 2-3 όπλα -μεταξύ των οποίων και κυνηγετικά με νόμιμη άδεια κατοχής-με τα οποία δήθεν εμείς και οι συγκατηγορούμενοί μου θα προμήθευαν τους οπαδούς μας για να «τελέσουν εγκλήματα». Ποια εγκλήματα; Γελοιότητες από γελοίους ανθρώπους. Μέθοδοι Στάλιν και Κιμ Γιονγκ Ουν.
Η παρουσία του ηγέτη του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Γιάννη Λαγού και εμού την περασμένη Τετάρτη στο Κοινοβούλιο, έδειξε ότι το κατηγορητήριο όχι μόνο είναι σαθρό, αστήρικτο και γελοίο, χωρίς κανένα σοβαρό νομικό υπόβαθρο, αλλά και πως θα καταπέσει αν γίνει δίκη για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Μας συνέλαβαν εντελώς παράνομα τον περασμένο Σεπτέμβριο χωρίς να γίνει άρση της ασυλίας μας, με μοναδικό σκοπό να φοβίσουν εμάς και τους ψηφοφόρους μας και να διαλυθεί η Χρυσή Αυγή, κάτι που δειλά-δειλά αρχίζουν να ομολογούν και οι ίδιοι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Ένα περίπου μήνα μετά τον αρχικό τους σχεδιασμό του «Σοκ και Δέος», σε αγαστή συνεργασία με συνεργάτες τους τρομοκράτες της δήθεν αριστεράς, δολοφόνησαν του δύο συναγωνιστές μας. Ιδια πολιτική όπως το Μνημόνιο. Πολιτική του Φόβου. Απέτυχαν οικτρά. Οι Ελληνες Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, δεν τους φοβηθήκαμε, δεν λυγίσαμε, κρατήσαμε ψηλά το κεφάλι, συνεχίσαμε να αγωνιζόμαστε όπως και θα συνεχίσουμε, μέσα και έξω από την φυλακή.
Δεν τίθεται λοιπόν θέμα σόου. Υπάρχει συνεπής πολιτική στάση και συνεπής αγωνιστική διάθεση. Τιμούμε τον Ελληνικό Λαό. Τιμούμε τους ψηφοφόρους μας. Εμείς μπήκαμε στο Κοινοβούλιο για να πούμε αλήθειες και για να αγωνιστούμε για τα λαϊκά συμφέροντα και το συμφέρον της Πατρίδας. Αυτό ενόχλησε κάποιους από το κατεστημένο. Και αν για κάποιους αυτή μας η θέση και η στάση θεωρείται σκληρή, ας είναι. Η αλήθεια είναι πολλές φορές σκληρή.  «Το έθνος πρέπει να μάθη να θεωρή Εθνικόν ό,τι είναι Αληθές», έλεγε ο Σολωμός.
Σε ό,τι αφορά την εικόνα μας, εμείς δεν διαθέτουμε image makers όπως τα συστημικά κόμματα, ο λόγος μας δεν είναι επιτηδευμένος και προσχηματικός, αλλά αυθεντικά λαϊκός και ειλικρινής. Εμάς μας εμπνέει το πείσμα και το πνεύμα της Αντίστασης, το πείσμα της Λαϊκής Αντίστασης, γιατί εμείς, όπως είπα και στην Βουλή, είμαστε το κίνημα της Ελευθερίας, η πραγματική Εθνική Αντίσταση!

- Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κι εσείς κατονομάσατε ορισμένα πολιτικά πρόσωπα από την κυβερνητική παράταξη ως έχοντες "ανοικτή γραμμή" μαζί σας οι οποίοι προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν ένας είδος πολιτικής διαβούλευσης με το κόμμα σας. Γιατί το κάνατε αυτό; Τι σημασία έχει στην υπόθεσή σας;
Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο Κοινοβούλιο εγώ ο ίδιος είχα τονίσει στον Πρόεδρο της Βουλής ότι εμείς θα πολιτευτούμε με εντιμότητα και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Λαού. Ηταν τότε που εντελώς αντισυνταγματικά συμμάχησαν όλοι και μας στέρησαν την προβλεπόμενη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου. Σε αντίθεση με εμάς πάμπολλοι ανέντιμοι και άθλιοι της κυβερνητικής παράταξης προσπάθησαν να μας προσεταιριστούν άλλοτε με κολακείες του τύπου «εσύ είσαι καλός» κλπ, άλλοτε με υπαινιγμούς για διάφορα ανταλλάγματα και άλλοτε με ξεκάθαρες προτάσεις αποστασίας.
Είναι παλαιοί γνώστες του σπόρ της αποστασίας και το εφαρμόζουν και αυτήν την στιγμή που μιλάμε και σε άλλους πολιτικούς χώρους. Είχαν λοιπόν μία αποστολή «για το καλό της παράταξης» όπως λέει και ο Τάκης Μπαλτάκος. Αυτό ήταν το plan A του Σαμαρά με πολλούς κυβερνητικούς προθύμους και εθελοντές. Όταν είδαν ότι με αυτό το σχέδιο δεν τους έβγαινε τίποτε, δεν είχαν αποτέλεσμα και ότι δεν είχαν να κάνουν με κλασικούς επαγγελματίες πολιτικούς και βολεψάκηδες ωφελιμιστές, έβαλαν σε εφαρμογή το plan B που παράλληλα επεξεργάζονταν.
Ένα σχέδιο που προυπήρχε της δολοφονίας Φύσσα όπως το ομολόγησε και ο ίδιος ο Δένδιας σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Άλφα. Μάλιστα ο Δένδιας θεώρησε το «νομικό εύρημα» δηλαδή την σκευωρία και την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, με λίγα λόγια να βάζεις φυλακή τους πολιτικούς σου αντιπάλους, επιτυχημένη γιατί περιόρισε το ποσοστό μας στο 9,5%.
Για να μην έχουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι πολιτική παρουσία και παραπάνω ποσοστό ο αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας με εντολή Σαμαρά βρίσκεται φυλακή και μαζί του εμείς οι υπόλοιποι βουλευτές. Θα δούμε εντός των ημερών ποια θα είναι η εξέλιξη και για τους υπολοίπους βουλευτές. Κοιτάξε να δείτε. Στην Χρυσή Αυγή προσπαθούν να εφαρμόσουν την «δημοκρατική» αρχή της συλλογικής ευθύνης. Είσαι βουλευτής; Είσαι στέλεχος; Είσαι οπαδός της Χρυσής Αυγής; Θα πας φυλακή. Γιατί; Γιατί έτσι θέλουν οι Βρυξέλλες η Μέρκελ η χούντα Σαμαρά Βενιζέλου και τα διάφορα σκοτεινά κέντρα.
Ερωτώ, γιατί να είναι κριτήριο η σταυροδοσία των πολιτευτών της Χρυσής Αυγής; Ο λαός με την ψήφο του ορίζει ποιος είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης; Αυτό ισχύει μόνο για όσους εξελέγησαν στις εκλογές του Ιουνίου του 2012; Οι υποψήφιοι σε εκλογές πριν το 2012 δεν είναι εγκληματίες; Αν η Χρυσή Αυγή τον Ιούνιο του 2012 δεν είχε καταφέρει να εκλέξει βουλευτή επικρατείας, εγώ θα ήμουν κατηγορούμενος;
Πεποίθηση μου είναι πως ότι η ανάκριση και οι συντελεστές της είναι πλέον ανεξέλεγκτοι. Η υπόθεσή μας όμως όπως πολύ εύστοχα είπε ο κ.Λαγός στη Βουλή μοιάζει με μία χύτρα, η οποία θα τιναχτεί πολύ σύντομα στον αέρα. Δεν αντέχει ο τόπος τόση «δικαιοσύνη».

- Στις αναφορές σας απάντησαν κάποιοι όπως ο Γ. Μουρούτης διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά ή η Μ. Ασημακοπούλου υπεύθυνη Τύπο της ΝΔ και άλλοι. Τι έχετε να προσθέσετε εσείς;
Τι απάντησε ο Μουρούτης; Στην αστεία ανακοίνωσή του είπε ότι δεν είχε συναντήσεις με τον αρχηγό ή βουλευτές. Ο κ.Μιχαλολιάκος ανέφερε για τηλεφωνικές επικοινωνίες. Με την απάντησή του και μόνο αυτοκαρφώθηκε ο μοντέρ Μουρούτης.
Να προσθέσω και μία είδηση που πέρασε στα ψιλά, απαρατήρητη και ασχολίαστη.Ο συνάδελφός σας κ. Τράγκας αποκάλυψε πως ο Μουρούτης δεν μιλούσε μόνο με τον κ. Μιχαλολιάκο μα και με τον κ. Κασιδιάρη. Υπάρχουν τα στοιχεία. Τολμούν; Όχι μόνο για τις επαφές αλλά γι’αυτή  καθ’ αυτήν την υπόθεσή μας γνωρίζουν και οι ίδιοι την αθωότητά μας. Μας παρακολουθούσαν. Τις συνομιλίες μας, τις επαφές μας, τα πάντα.
Ξέρουν πως είμαστε αθώοι και οι ίδιοι είναι απόλυτα ένοχοι. Είναι στυγνοί εγκληματίες. Για τους υπόλοιπους τι να πω; Για τον κ. Τσιάρα; Του έγραψα μια ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ τον περασμένο Απρίλιο. Σιγή ιχθύος και απάθεια νεοδημοκρατικού ροφού. Νόμισαν κάποιοι πως είμαστε πολιτικά άπειροι και πως θα μας χρησιμοποιούσαν και χειραγωγούσαν. Διαψεύσθηκαν οικτρά. Εμείς μαθαίνουμε από αυτούς. Έφθασα στο σημείο να πληροφορούμε για το τι λέγεται στο υπουργικό συμβούλιο. Στην φίλη μου κα. Ασημακοπούλου και το παραλήρημά της, απήντησα μέσω της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής (xagr.net). Δεν αξίζει να ασχοληθώ πεταιτέρω. Καλό θα είναι ο Σαμαράς να την υπουργοποιήσει.
Όσο πιο χάλια πάει αυτή η νέα κυβέρνηση τόσο πιο γρήγορα θα πέσει για να είναι αυτή και η μοναδική προσφορά της στον τόπο. Για να μην μακρυγορούμε,  σε αυτήν την διατεταγμένη πολιτική προσέγγιση αποστασίας, Μπαλτάκοι υπήρξαν πολλοί. Αν ο Σαμαράς θελήσει να τους βρει και να τους απομακρύνει πρώτον θα πρέπει άμεσα να παραιτηθεί ο ίδιος και δεύτερον να διαλύσει την  κοινοβουλευτική του ομάδα".

- Τι ακριβώς συνέβη με τον Πύρρο Δήμα και τον κ. Τατσόπουλο; Απεσοβήθη πράγματι κάποια συμπλοκή; Σας ερωτώ γιατί είσασταν αυτόπτης μάρτυρας.
Ο Τατσόπουλος ασχημονούσε, διέκοπτε, ύβριζε. Μαζί του και ο διακεκριμένος και ευφυέστατος βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Ο Τατσόπουλος είναι γνωστός υβριστής του λαού αφού αποκάλεσε 536.500 Έλληνες με τους γνωστούς αγοραίους χαρακτηρισμούς. Υβριστής κατά συνέπεια και των θεσμών όπως και της ελληνικής ιστορικής πραγματικότητας μέσα από τις από τις εκπομπές του στο ΣΚΑΙ.
Για τον κ. Δήμα έχω να πω πως είναι ένας μεγάλος υποκριτής. Τον είχα δει κάποτε στη ρεσεψιόν κεντρικού ξενοδοχείου των Ιωαννίνων, πριν εκλεγώ βουλευτής. Διέμενα στα Ιωάννινα από το 1997 έως το 2012 και… «διηύθυνα την εγκληματική οργάνωση». Του είπα τότε πως είναι ένας προδότης της Χειμάρρας, του βορειοηπειρωτικού αγώνα και ελληνισμού. Του είπα πως είναι εξαφανισμένος και δεν έχει κάνει τίποτα για τα δίκαια των βορειοηπειρωτών. Κάτι πήγε να ψελλίσει και κατέβασε το κεφάλι. Αυτό είναι ο Δήμας. Είναι ο άνθρωπος που κριτήριο της όποιας πολιτικής του ανέλιξης ήταν ότι είχε μούσκουλα.
Είναι υποκριτής γιατί ενώ ψήφισε αναντίρρητα μνημόνια και εφαρμοστικούς, ψήφισε και την διάταξη που στέρησε από τους γέροντες βορειοηπειρώτες την σύνταξη του ΟΓΑ και τα ιατροφαρμακευτικά δικαιώματα, είχε το θράσος να οργανώσει και ημερίδα στην Βουλή για τους βορειοηπειρώτες. Μερικά πρόβατα και κάποια κομματόσκυλα ανταποκρίθηκαν. Ο λαός δυστυχώς πάντα θα διαθέτει και τέτοιους. Εμείς στην Χρυσή Αυγή δεν θέλουμε «ευκολόπιστους και πάντα προδομένους». Θέλουμε περήφανους έλληνες. Θέλουμε να σταματήσουμε τον εθνικό κατήφορο. Το «δεξιό» και «αριστερό» σύστημα της καταστροφής. Το 9,5% δεν είναι μόνο μια καλή αρχή, είναι και εγγύηση για το μέλλον.

- Καταφέρατε να αυξήσετε το ποσοστό του κόμματός σας στις εκλογές, παρά το γεγονός ότι σημαντικό μέρος από την ηγετική ομάδα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος ήταν και παραμένει στην φυλακή ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι απολογίες των υπολοίπων βουλευτών και ο πρώτος ήδη τέθηκε σε κατ'οίκον περιορισμό. Τα δύσκολα, δηλαδή, είναι μπροστά. Ποιοι είναι από εδώ και πέρα οι στόχοι του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή;
Σκληρή δουλειά και αγώνας. Η κατάσταση της κατεχόμενης χώρας μας δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο. Οργανωτική δουλειά και έντονη παρουσία μέσω των τριών ευρωβουλευτών μας στην Ευρώπη. Ανάδειξη των εθνικών μας θεμάτων στα οποία περιλαμβάνεται και το οικονομικό, ανάδειξη της πολιτικής σκευωρίας εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος με εκπροσώπους στο εθνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και φυλακισμένους τον αρχηγό και τους βουλευτές του. Ανάδειξη των ύποπτων διαδρομών της εγχώριας τρομοκρατίας με το ελληνικό κράτος. Ανάδειξη θα μπορούσα να πω της ηθικής αυτουργίας στην δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Οι ευθύνες της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του υπουργείου δημοσίας τάξεως θα πρέπει να διερευνηθούν.
Για την κατάσταση στο εσωτερικό, για αυτούς που έφεραν την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό σε αυτό το σημείο  θα πρέπει να οδηγηθούν ένοχοι στην Δικαιοσύνη. Ο λαός απαιτεί δικαιοσύνη. Όσοι είναι ένοχοι, να πληρώσουν. Επίσης θα αναδείξουμε το πολιτικό μας πρόγραμμα και όλη την κοινοβουλευτική μας δουλειά εδώ και 2 χρόνια. Έχουμε καταθέσει σχέδια νόμων, προτάσεις, και πάνω από 2500 ερωτήσεις. Θα παρέμβουμε με κάθε θεσμικού μέσο για να αποτρέψουμε την κατηφορική πορεία του έθνους. Θα βοηθήσουμε με κάθε πολιτικό μέσον στην ανατροπή της επικίνδυνης κατοχικής συγκυβέρνησης.
Πολλοί ομιλούν και παραλληλίζουν το σήμερα με την εποχή του 1965, την εποχή της Αποστασίας. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο πολιτικός χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα. Ήδη βρισκόμαστε ενώπιον μια στυγνής δικτατορίας με κοινοβουλευτικό μανδύα. Η Μερκελική κυβέρνηση θυμίζει μάλλον κυβέρνηση Ανδρουτσόπουλου- Ιωαννίδη. Ακόμα και σημειολογικά η για πρώτη φορά στην νεοελληνική ιστορία επιβολή των περιοριστικών όρων στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κουκούτση με τον κατ’ οίκον περιορισμό με 24ωρη φύλαξη ίσχυσε μόνο τότε στην κυβέρνηση Αδρουτσοπούλου που κρατούσε σε κατ’ οίκον περιορισμό τους αντιπάλους της στρατιωτικούς που είχε ανατρέψει.Είμαστε εμπρός σε ένα νέο επεισόδιο της μεταπολίτευσης στο οποίο η εθνική καταστροφή είναι όπως και τότε προ των πυλών. Είδατε τι έγινε στην Θράκη. Είδατε τι γίνεται στο Αιγαίο. Όπως και τότε έτσι και τώρα ψάχνουν τον εθνάρχη, τον νέο Καραμανλή που θα έρθει ως σωτήρας και εγγυητής της σταθερότητας, δηλαδή της δουλείας του μνημονίου.
Εμείς έχουμε άλλη σταθερά. Σταθερή μας άποψη είναι πως θα πρέπει η Ελλάς να αναζητήσει στρατηγικούς συμμάχους που θα την στηρίξουν και θα συνεισφέρουν στην ανέλιξή της. Μια ξεκάθαρη συμπόρευση, ασπίδα στους καραδοκούντες εχθρούς μας. Αυτοί οι οικονομικοστρατηγική συμμαχία θα πρέπει να είναι χωρίς υποσημειώσεις και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
Μια έντιμη συμμαχία με μία δύναμη και όχι σε καθεστώς υποτέλειας όπως πράττουν οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις με Γερμανούς και Αμερικάνους. Αυτή η δύναμη δεν είναι άλλη από την αναδυόμενη και ισχυρά πλέον παγκόσμια δύναμη της Ορθοδόξου Ρωσίας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος προασπιζόμενος τα εθνικά συμφέροντα εδώ και πολύ καιρό κινείται προς την κατεύθυνση αυτή".

-Πώς απαντάτε στις κατηγορίες των πολιτικών σας αντιπάλων για αντισημιτισμό και εξτρεμιστικές πολιτικές θέσεις; Υπενθυμίζουμε ότι έχει δημοσιευθεί μια παλιά φωτογραφία σας που σας απεικονίζει με ναζιστικό αγκυλωτό σταυρό.
Θα ξεκινήσω από την τελευταία παρατήρησή σας: Μιλάτε για μια φωτογραφία 35 και πλέον ετών, η οποία θα δούμε και στο δικαστήριο κατά πόσον είναι αυτή που δείχνουν ή έχει υποστεί μοντάζ και επεξεργασία. Αν αναζητήσουμε όμως τη νεανική πολιτική αναζήτηση πολλών μελών του ελληνικού Κοινοβουλίου θα διαπιστώσουμε ότι έχουν κάνει "περάσματα" από ιδεολογίες τις οποίες σαφώς καταδικάζουν τώρα.
Θυμηθείτε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη. Φωτογραφιζόταν κάτω από σβάστικες και από αφίσες των ολυμπιακών αγώνων του Χίτλερ. Ο Α.Λοβέρδος ήταν ακροαριστερός, σταλινιστής, ο Π. Τατούλης το ίδιο και τόσοι άλλοι. Το ουσιαστικό ερώτημα είναι κατά πόσον όλα αυτά είναι ποινικό αδίκημα που δικαιολογεί προφυλάκιση. Απλά δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό από νομικής πλευράς και αυτό θα φανεί στο δικαστήριο.
Εδώ ένα ολόκληρο κόμμα το ΚΚΕ αρνείται επίσημα στο καταστατικό του την κοινοβουλευτική δημοκρατία και διακηρρύσει την δικτατορία του προλεταριάτου. Φαντασθείτε να έκανε το ίδιο και το κόμμα μας. Θα μας είχαν ήδη εκτελέσει...
Φυσικά απορρίπτω 100% τον αντισημιτισμό, όπως λέτε. Κατ'αρχήν, φυλετικά, Σημίτες είναι και οι Άραβες, εκτός από τους Εβραίους. Τάσσομαι σαφώς κατά του διεθνούς σιωνισμού. Αντισιωνιστής, ναι, αντισημίτης, όχι. Όσο για τον πολιτικό εξτρεμισμό στον οποίο αναφερθήκατε, εξτρεμισμός είναι να κυβερνάς και να αφήνεις πίσω 6.000 αυτόχειρες, 1.800.000 άνεργους και το δημόσιο χρέος στο 175% του ΑΕΠ μετά από τέσσερα χρόνια εξαθλίωσης, καταστροφής των μικροομολογιούχων με ένα "κούρεμα" επί δικαίων και αδίκων και όλα αυτά για να μειωθεί υποτίθεται το χρέος. Εξτρεμισμός είναι να αφήνεις 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες να εισβάλλουν στην χώρα σου και να αλλοιώνουν τον δημογραφικό χαρακτήρα της. Αυτά ο εξτρεμισμός. Οχι το να υπερασπίζεσαι πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια και να μοιράζεις τρόφιμα στους φτωχούς.

-Μετά από 8 και πλέον μήνες στην φυλακή πώς αισθάνεστε, πώς νιώθετε εσείς και οι συγκρατούμενοί σας;
Αντιμετωπίζω με στωικότητα και υπομονή την άδικη φυλάκισή μου. Η φυλάκιση μου από αυτό το αντιλαϊκό, ανθελληνικό στην ουσία του καθεστώς είναι για μένα τίτλος τιμής, ένα επιπλέον εύσημο στο βιογραφικό μου. Εχω την στήριξη της οικογένειάς μου, της συζύγου μου, των τριών παιδιών μας, και των ηλικιωμένων γονέων μου. Το ίδιο φρόνημα έχουν και όλοι οι συγκρατούμενοί μου. Δεν θα κλείσω λέγοντας το υποκριτικό και τετριμμένο «έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη». Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα όπως και η παιδεία και άλλοι θεμελιώδεις θεσμοί νοσεί βαριά.
Εμείς με όλες μας τις δυνάμεις θα αγωνιζόμαστε για να γίνει η Ελλάδα ένα πραγματικά Εθνικό κυρίαρχο Κράτος. Ένα Κράτος ανεξάρτητο με ελεύθερους πολίτες, με ελεύθερους Έλληνες. Ένα κράτος το οποίο δεν θα είναι εχθρός του λαού όπως είναι το άθλιο και υπόδουλο σημερινό κράτος που αντιμετωπίζει τον Έλληνα ως αριθμό, έναν ΑΦΜ.
Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θα κάνουμε τα πάντα για να αφυπνίσουμε αυτόν τον λαό, ιδιαίτερα το παραπλανημένο κομμάτι του που ψήφισε σε αυτές τις εκλογές τα μορφώματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Έχω πίστη στο Θεό. Ο Θεός είναι μαζί μας. Είναι με το φως, την αλήθεια, το δίκαιο. Αυτό μου δίνει θάρρος στον αγώνα μου για την πατρίδα. Μου δίνουν δύναμη οι στίχοι του ύμνου της Χρυσής Αυγής "Εμπρός πάντα εμπρός μας οδηγεί του Ελληνισμού το φως".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών