Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 07, 2014

Το μήνυμά του Μάκη Μπαρέκα από τα κελιά της Τιμής

Τρεις μήνες πέρασαν κιόλας, από την ημέρα που η χούντα Σαμαρά προφυλάκισε παράνομα τον Συναγωνιστή και γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιώς Μάκη Μπαρέκα. Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν, πως ο εν λόγω Συναγωνιστής αποτελεί ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα πολιτικού στρατιώτη ανάμεσα στις τάξεις μας και επομένως οι φυλακές δεν φτάνουν για τον λυγίσουν. Για αυτό και δεν ανησυχούμε για εκείνον, ξέρουμε πως το ηθικό του παραμένει πάντα ατσάλινο.

Θέλουμε όμως να ξέρουμε πότε θα τελειώσει αυτή η παρωδία! Θέλουμε να ξέρουμε πότε θα έχουμε τους ανθρώπους μας πίσω!

Ακολουθεί το μήνυμα του Συναγωνιστή:

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, έχετε όλοι τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς! Νιώθω μεγάλη Τιμή και Περηφάνια, καθώς είμαι και εγώ ένας από τους δεκάδες Αγωνιστές του Εθνικιστικού Κινήματος που διώκονται καθαρά για τις Ιδέες τους και τίποτε άλλο.

Θελήσαμε να φωτίσουμε το σκοτάδι στον άρρωστο κόσμο που ζούμε και απ' ότι φαίνεται αυτό...
ήταν το έγκλημα μας. Από εσάς δεν θα μπορούσα να θέλω τίποτα άλλο απ' το να μείνετε δυνατοί και να συνεχίσετε να κρατάτε τα λάβαρα του Εθνικισμού ψηλά. Όσο για εμένα και τους υπόλοιπους Συναγωνιστές από τις φυλακές Μαλανδρίνου, θα θέλαμε να μην ανησυχείτε και κυρίως να μην λυπάστε για εμάς.

Όπως προανέφερα, είμαστε περήφανοι Έλληνες Εθνικιστές και ξέρουμε ότι βρισκόμαστε εδώ, στα κελιά της Τιμής, γιατί με την πολιτική μας δράση καταφέραμε να επαναφέρουμε την Εθνική συνείδηση χιλιάδων Ελλήνων και επομένως να τρομοκρατήσουμε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Η πραγματική δικαιοσύνη όμως θα λάμψει σύντομα και τότε θα είμαστε και πάλι μαζί, ενώ στην φυλακή θα βρεθούν οι πραγματικοί εγκληματίες. Μέχρι εκείνη την μέρα, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών