Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2014

Αθώος ο πασόκος επιχειρηματίας της Μανωλάδας - Θα αποδοκιμάσει την απόφαση η Αλ Σάλεχ;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλοι οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι! Κανένα πρόβλημα για το καθεστώς να πυροβολούνται και να καταπιέζονται οι λαθρομετανάστες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει στην υπόθεση είναι η προώθηση του πολυφυλετισμού και η λασπολόγηση της Χρυσής Αυγής.

Η υποκρισία του ρατσιστικού κατά των Ελλήνων, κράτους- οπερέτα, καταδείχθηκε με τον πλέον περίτρανο τρόπο, δια της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πάτρας αναφορικά με την υπόθεση της Μανωλάδας.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε αθώους για όλες τις κατηγορίες τον επιχειρηματία και έναν ακόμη κατηγορούμενο, για την επίθεση σε βάρος λαθρομεταναστών στη Μανωλάδα Ηλείας, τον Απρίλιο του 2013. Δύο ακόμη κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι, ο πρώτος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ο έτερος για απλή συνέργεια σε πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Υπενθυμίζεται ότι, το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της χώρας κραύγαζε με λύσσα την περίοδο εκείνη...
κατά της Χρυσής Αυγής, στην οποία οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και τα πολιτικά ανδρείκελα επιχειρούσαν να χρεώσουν την επίθεση.

Από την πρώτη στιγμή, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είχε αρνηθεί την οποιαδήποτε σχέση με το συμβάν, τονίζοντας πως τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα τους θέλουν εκείνοι οι οποίοι τους εκμεταλλεύονται. Μάλιστα από τότε ακόμη, η Χρυσή Αυγή διαμήνυσε πως ο επιχειρηματίας είναι προσκείμενος στο «δημοκρατικό» και «αντιρατσιστικό» ΠΑΣΟΚ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Χρυσή Αυγή δικαιώθηκε ξανά με τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, η οποία αθωώνει τους πασόκους της Μανωλάδας! Η ξευτίλα βεβαίως, ανήκει ολοκληρωτικά στους νταβατζήδες της ενημέρωσης και στους εργολάβους του «αντιρατσισμού» σε όλο το φάσμα της δημόσιας ζωής. Αναμένουμε τις δακρύβρεχτες ανακοινώσεις των αντίστοιχων τμημάτων των κομμάτων της διεθνιστικής αριστεράς (ΠΑΣΟΚ, Σύριζα, Δημαρ κλπ) και φυσικά της ψοφοδεούς μασονοδεξιάς που συναγωνίζεται σε λαθρολαγνεία τους αριστερούς εκμεταλλευτές των αλλοδαπών.

Υπενθυμίζουμε τα λόγια του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στις 19 Απριλίου 2013, αναφερόμενος στα γεγονότα της Μανωλάδας:
Να τεθεί το ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου

«Βρισκόμαστε ενώπιον μιας επικίνδυνης πραγματικά συνωμοσίας. Θα ήθελα να  πω στον κύριο Μούιζνιεκς ότι αν η Χρυσή Αυγή κατηγορείται για αυτά τα ανύπαρκτα εγκλήματα, υπάρχει κάποιο έγκλημα που έγινε πρόσφατα. Στην Μανωλάδα δεν ήταν Χρυσαυγίτες αυτοί που πυροβόλησαν. Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ήταν. Να τεθεί και το ΠΑΣΟΚ εκτός νόμου!

Όπου, σημειωτέον, στην Μανωλάδα το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές πήρε 26%, διπλάσιο ποσοστό του πανελληνίου του. Αλλά δεν είδαμε αυτούς τους επίορκους, οι οποίοι δυστυχώς για την Πατρίδα μας φορούν  στολή, να στέλνουν μηνύματα με τα κινητά τους στους δημοσιογράφους να μιλήσουν για τα πολιτικά φρονήματα αυτών που χτύπησαν με τις καραμπίνες τους λαθρομετανάστες.
Και μην ξεχνάτε, ότι δεν πάει πολύ καιρός που στην Βουλή στην συζήτηση για τους αγρότες το είχα καταγγείλει, τους είχα πει: «Διώξτε τους και καταργείστε την δουλεία στην Ελλάδα. Τα μεροκάματα των 10-15 ευρώ και τα παραπήγματα». Τίποτα αυτοί. Είδατε, μήπως, να κάνουν καμιά έρευνα στα σπίτια των κατηγορουμένων γιατί πυροβόλησαν τους λαθρομετανάστες και να βγάζουν καμιά σημαία του ΠΑΣΟΚ, καμιά φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου; Είδατε κάτι τέτοιο;

Μόνο αν πιάσουν κάποιον άσχετο, βρίσκουν κασκόλ της Χρυσής Αυγής ή καμιά μπλούζα, ή δεν βρίσκουν και τα βάζουν, και για αυτό ικανοί είναι.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών