Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 10, 2014

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Παρελθόν ο Ψαριανός και ο Α. Παπαδόπουλος από την Ρημάδ που έχουν... άλλα πλάνα


Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Παρελθόν ο Ψαριανός και ο Α. Παπαδόπουλος από την Ρημάδ που έχουν... άλλα πλάνα

Ο ένας μετά τον άλλο αποχωρούν από τον "Τιτανικό" του μπαρμπά - Φανούρη οι βουλευτές της Δημάρ. Μετά την Μάρκου που ανεξαρτητοποιήθηκε, πριν λίγο διεγράφη και ο Γρηγόρης Ψαριανός που ακολουθεί σαφώς προσωπική στρατηγική για την πολιτική του επιβίωση.
Πριν λίγο ο Φώτης Κουβέλης γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής την απόφασή του, με την οποία ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός δεν ανήκει πλέον στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
«Ο συγκεκριμένος βουλευτής με τη συστηματική διαφοροποίηση και αντίθεσή του προς τις πρωτοβουλίες και επιλογές του κόμματος, αλλά και με τη σημερινή άρνησή του να προσυπογράψει την πρόταση δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ», έχει έρθει σε πλήρη ρήξη με τις.....
συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς. Η ΔΗΜΑΡ,  κόμμα που αποδεδειγμένα σέβεται τη διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή του στην κοινοβουλευτική ομάδα, παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επί μεγάλο χρονικό διάστημα επιδεικνύει ο ίδιος για τις συλλογικές μας αποφάσεις».
Οι διεργασίες από την μνημονιακή Χούντα Σαμαρά για την ανεύρεση των 180 πρόθυμων που θα ψηφίσουν μνημονιακό Πρόεδρο Δημοκρατίας προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, όπως κατήγγειλε και ο Πανούσης. Πάντως, ο Ψαριανός έχει δείξει εδώ και καιρό πως ακολουθεί μια δική του (φιλομνημονιακή) ρότα και είναι... απρόβλεπτος.
Το σίγουρο είναι ότι έχει πέσει οριστικά η αυλαία για το απόκομμα της Δημάρ και οι εναπομείναντες πολιτικάντηδες θα κάνουν το παν για την πολιτική τους επιβίωση.

Τελευταία ενημέρωση: Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, γνωστός θιασώτης του μνημονίου, υβριστής της Χρυσής Αυγής και σύντροφος της Αλεξίας Μπακογιάννη παραιτήθηκε πριν λίγο, ακολουθώντας τον Γρηγόρη Ψαριανό. Οι διεργασίες στο μνημονιακό μπλοκ των πολιτικάντηδων προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών