Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 26, 2014

Νομιμοποιούν τον Αττίλα οι αμερικανοί - Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Άλλο Ουκρανία και άλλο Κύπρος»


Νομιμοποιούν τον Αττίλα οι αμερικανοί - Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Άλλο Ουκρανία και άλλο Κύπρος»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εδώ νομιμοποιούν τον Αττίλα οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες της ψοφοδεξίας και της αριστεράς... Οι Αμερικανοσιωνιστές που τον έστησαν δεν θα το επικροτούσαν;!
 
Την εκ νέου νομιμοποίηση των στρατιών του Αττίλα πραγματοποίησαν οι αμερικανοί, πιστοποιώντας για άλλη μία φορά την άκρατη υποκρισία και τον ωφελιμισμό που διέπει την εξωτερική τους πολιτική. Θυμίζουμε ότι με βάση της αμερικανικές θέσεις στην Ουκρανία υπάρχει στρατιωτική κατοχή από τους Ρώσους. Συνεπώς θα έπρεπε να δείχνουν την ίδια ευαισθησία και για μία άλλη στρατιωτική κατοχή από ξένη δύναμη. Ο λόγος φυσικά για την Κύπρο όπου οι δυνάμεις του Αττίλα εδώ και 40 χρόνια κατέχουν τμήμα της νήσου.
Την συγκεκριμένη εύστοχη ερώτηση έθεσε στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δημοσιογράφος από την Κύπρο μας. Η απάντηση ήταν εξόχως αποκαλυπτική και εξοργιστική, αφού η εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι «άλλο Κύπρος και άλλο Ουκρανία», συμπληρώνοντας ότι «Στην περίπτωση της Κύπρου υποστηρίζουμε πλήρως την......
συνεχιζόμενη διαδικασία υπό την αιγίδα των καλών υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών. Έχουμε προτρέψει και τα δύο μέρη να αδράξουν την ευκαιρία για να επιτύχουν πραγματική και ουσιαστική πρόοδο στην κατεύθυνση μία διευθέτησης, η οποία επανενώνει το νησί ως μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία. Εμείς ως ΗΠΑ, είμαστε πρόθυμες να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο βρούμε χρήσιμο».
Γιατί δεν θέλουν, όμως, οι αμερικανοί την ίδια διαδικασία να ακολουθηθεί και στην Ουκρανία, εφόσον θεωρούν ότι αυτή ταιριάζει στην περίπτωση της Κύπρου; «Είναι εντελώς διαφορετική κατάσταση» σημείωσε η εκπρόσωπος και επιφυλάχτηκε να απαντήσει μακριά από τις κάμερες για να μην γίνει ρεζίλι ολόκληρη η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
Η διαφορά, βεβαίως, εδράζεται αλλού, αλλά δεν μπορούσε να το ομολογήσει η εκπρόσωπος. Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση της Κύπρου, οι ΗΠΑ, θέλαν εξαρχής διχοτόμηση της νήσου, όπως το ίδιο θέλαν και για το Αιγαίο. Συνεπώς εκεί η ξένη κατοχή τους συνέφερε. Στην περίπτωση της Ουκρανίας, η παραμονή του λιμανιού της Κριμαίας στην σφαίρα επιρροής της Ρωσίας, είναι καταστροφική για τους αμερικανούς, γεγονός που πυροδοτεί τις αντιδράσεις τους.
Ας μην εκστομίζουν, λοιπόν, φανφάρες περί «ανθρωπισμού» και ας μιλήσουν ξεκάθαρα σε ολόκληρο τον κόσμο για τα συμφέροντα τους και τον τρόπο που προσπαθούν να τα επιτύχουν. Ας το πουν και στον λαό τους για να δούμε αν θα έχουν τη νομιμοποίηση για να πλημμυρίζουν τον κόσμο στο αίμα, όπως κάνουν τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών