Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 13, 2014

ΣΥΡΙΖΑ, Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

synaspismos syriza nea dimokratia
Γράφει ο Αντίοχος.

Από την αρχή των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, από το σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας και την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του, υποστηρίζουμε ότι οι διώξεις αυτές δεν είναι υπόθεση μόνο των Σαμαροβενιζέλων, αλλά ότι υπάρχει μια ΧΟΥΝΤΑΡΑ του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», η οποία αποτελείται απ’ όλα τα υπόλοιπα κόμματα.
Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η βασική δύναμη της «αντιπολίτευσης» (στη θεωρία…), κάνει τα πάντα για να μας επιβεβαιώσει.
Έτσι, μια μόλις ημέρα μετά την προφυλάκιση Κασιδιάρη με κατηγορίες κυριολεκτικά για.....
τα πανηγύρια, η επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος καυχάται πως «Ο Δ. Παπαδημούλης “διώχνει” τον συνήγορο του Κασιδιάρη από το πάνελ».
Ιδού και το… μεγάλο κατόρθωμα του συριζαίου, με περισσότερες λεπτομέρειες:
 «Μας έχετε ως ντεκόρ, σε μια πολιτική συνέντευξη; Αυτά είναι για το δικαστήριο, όταν κλείσετε τη συνέντευξη με τον συνήγορο, να συζητήσουμε για το φασισμό, όσο θέλετε» με αυτό τον αφοπλιστικό τρόπο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης πέταξε έξω από το τηλεοπτικό πάνελ του ΑΝΤ1 τον δικηγόρο του Κασιδιάρη».
Εν συνεχεία, ο συριζαίος ευρωβουλευτής που –όλως… τυχαίως- προ ημερών ήταν πέραν του δέοντος διαχυτικός (μόνο που δεν τον αγκάλιασε…) με τον φον Αντωνάκη στο Στρασβούργο, εξέφρασε την υποστήριξή του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόστυχες μεθοδεύσεις της ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ των Σαμαροβενιζέλων, αναμασώντας την καραμέλα περί «εγκληματικών πράξεων»:
«Κατά την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ, οι ιδέες όσο και απεχθείς αν είναι (και οι ιδέες του ναζισμού είναι απεχθείς γιατί έχουν εφαρμοστεί στην πλάτη του ελληνικού λαού με Δίστομο, με Χαϊδάρι, με Καισαριανή) πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδέες, αλλά οι εγκληματικές πράξεις πρέπει να αξιολογούνται και να διώκονται με βάση τα εργαλεία του ποινικού νόμου».
(ΥΓ): Αμφιβάλλει κανείς ότι αυτός ο στηριγμένος στο μίσος κατά της Χρυσής Αυγής, σφοδρός έρωτας ΣΥΡΙΖΑ-νουδούλας, δε θα καταλήξει κάποια στιγμή –όταν το κρίνουν απαραίτητο οι διεθνείς τοκογλύφοι- σε… πολιτικό γάμο («μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού»; Άντε, κι ο Μπόμπολας κουμπάρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών