Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 04, 2014

Υπήρχε "Έλληνας" που χάρηκε με τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ;!

Screenshot_3 Υπήρχαν Έλληνες που ήθελαν να αποκλειστεί η Εθνική μας ομάδα από το Μουντιάλ; Ναι, υπήρχαν! Όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους, αλλά για… πολιτικούς. Διότι είναι εναντίον κάθε τι ελληνικού και ταράζονται όταν δοξάζεται η Ελλάδα, έστω και στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τους αθεράπευτους ανθέλληνες (δηλώνουν «απάτριδες, με ξεριζωμένο κάθε ίχνος εθνικής συνείδησης…) του ΣΥΡΙΖΑ.
Ιδού οι πανηγυρισμοί του γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη, για την πρόσφατη ήττα της Εθνικής Ελλάδος από την Κόστα Ρίκα:

Screenshot_3 xephtila2 xephtila3
 (ΥΓ): Ο «Βλαδίμηρος» στον οποίο αναφέρεται ο Θεοδωρίδης, είναι βεβαίως ο Λένιν. Ο οποίος όντως είπε πως «Αντιμαχόμαστε ενεργά πρώτα και πάνω απ’ όλα τον δικό μας εθνικισμό», όταν εμφανιζόταν ως Ρώσσος και εννοούσε τον ρωσσικό εθνικισμό. Αλλά, ο ίδιος δεν ήταν Ρώσσος, αλλά εβραίος (εγγονός του Ισραήλ Μπλανκ)… Ο Θεοδωρίδης τι είναι άραγε;

3 σχόλια:

  1. Λετε οτι εισαστε απατριδες, αλλα υποστηριξατε την πατριδα καποιων. Συνεπως εισαστε απλως ανθελληνες πρακτορες, εχθροι της Ελλαδος και μονον. Ολους τους αλλους τους υποστηριζετε, η Ελλας σας ενοχλει, σιωνιστικα γουρουνια. Ποιος ξερει ποιος μεχμετ ή κοεν κρυβεται πισω απο το επωνυμο Θεοδωριδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι ρε φίλε γιατί μένεις εδώ και δεν πας στην Κοστα Ρικα να μείνεις ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος σας είπε ότι η γουρουνοκεφαλή είναι Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών