Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 08, 2014

Τι ΑΝΤΑΡ-CIA, τι Σαμαράςόταν αφορά την πολιτική διώξη της Χρυσής Αυγής;! Σύμπτωση;!

samaras18
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε περίπτωση μαζάνθρωπε που θεωρήσεις την ταύτιση απόψεων Σαμαρά και ANTAΡ-CIA στο θέμα της Χρυσής Αυγής τυχαίο περιστατικό τότε απλά... άλλαξε κανάλι και από MEGA δες τούρκικο σήριαλ στον ΑΝΤ1... Ραγιάς θα μείνεις.
 
Γράφει ο Αντίοχος.

Μιλώντας προ ολίγων ημερών από του βήματος της ευρωβουλής, ο θλιβερός κολαούζος της φράου Μέρκελ (και λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων…) φον Αντωνάκης, είπε –μεταξύ άλλων- τα εξής: «Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής διώκονται, όχι από την κυβέρνηση, αλλά από τη δικαιοσύνη, για εγκλήματα τα οποία διέπραξαν και όχι για τα πιστεύω τους».
Μιλώντας στην ακροαριστερή εφημερίδα «Εποχή» της Κυριακής, ο πολυδιαφημισμένος τελευταία από τα ΜΜΕ του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος Θανάσης Καμπαγιάννης, μέλος της ΚΕΕΡΦΑ (συνιστώσας της αναρχοκομμουνιστικής ΑΝΤΑΡCIA…) και της διαβόητης Πρωτοβουλίας δικηγόρων JailGoldenDawn (“Φυλακίστε τη Χρυσή Αυγή”), είπε –μεταξύ άλλων- και το εξής (που χρησιμοποιείται και ως τίτλος της συνέντευξης): «Η ποινική δίωξη που....
εξελίσσεται αφορά εγκληματικές πράξεις και όχι ιδέες».
Παρατηρούμε, ότι τα… μεγάλα πνεύματα, φον Αντωνάκη και ΑΝΤΑΡCIA συναντήθηκαν! Τυχαίο; Δε νομίζω! Γιατί ο Σαμαράς και η ακροαριστερή ουρά του Σαμαρά έχουν κοινό υποβολέα: τους παγκόσμιους τυράννους, τους αμερικανοσιωνιστές!

07_jail_goldendawn_005-960x639
About these ads

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών