Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 19, 2014

Το CNN έδωσε... μετάθεση σε ανταποκρίτρια που «έβρισε» Ισραηλινούς

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμενόμενο, αφού σιωνιστές διοικούν το CNN. Όταν σκοτώνει το Ισραήλ είναι καλά, στις άλλες περιπτώσεις τα ΜΜΕ πουλάνε "ανθρωπισμό".

Η Νταϊάνα Μάγκνεϊ ήταν η ανταποκρίτρια του CNN που μετέδωσε live τη στιγμή που ξεκίνησε η χερσαία επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας. Ήταν η ίδια που άκουσε με τα αυτιά της τους Ισραηλινούς να πανηγυρίζουν για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Η σοκαριστική στιγμή σε έναν λόφο στη Σρεντότ καταγράφηκε και στο video της Βρετανής δημοσιογράφου, με εκείνη να το σχολιάζει σε ζωνταντή σύνδεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...




Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Οι Ισραηλινοί που πανηγύριζαν για τη στρατιωτική εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας και τους βομβαρδισμούς που σκοτώνουν αμάχους και παιδιά, απείλησαν τη Βρετανή δημοσιογράφο πως θα έσπαγαν το αυτοκίνητο του συνεργείου τους αν εκείνη "έλεγε κάτι λάθος".

Εκείνη, έξαλλη, ανέβασε ένα σχόλιο στο twitter όπου έγραψε: «Ισραηλινοί στο λόφο της Σρεντότ πανηγυρίζουν καθώς βόμβες προσγειώνονται στη Γάζα απειλούν να καταστρέψουν το αυτοκίνητό μας αν πως καμία λάθος λέξη. Αποβράσματα».



Μόλις ανέβασε το σχόλιο στο twitter, αμέσως το διέγραψε. Αλλά ακόμη και στο διαδίκτυο τα γραπτά μένουν. Το ίδιο και τα tweets.

Και επειδή η Βρετανή ανταποκρίτρια "τόλμησε" να πει κακή κουβέντα για τους Ισραηλινούς, το CNN θεώρησε σωστό να την απομακρύνει από την περιοχή και να τη μεταθέσει στη Μόσχα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών