Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 09, 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ – TOTE, TΩΡΑ, ΠΑΝΤΑ”

fylh__article

Εντελώς δωρεάν στην «Χρυσή Αυγή» της Τετάρτης 9 Ιουλίου: Ένα βιβλίο – αφιέρωμα στην Φυλετική Συνέχεια του Ελληνισμού από την Αρχαιότητα έως και σήμερα. Η Ελληνική Φυλή παρά την συνεχιζόμενη επανεπικαιροποίηση της αντεπιστημονικής και ανθελληνικής θεωρίας του Φαλμεράυερ από τους καλοθελητές της παγκοσμιοποίησης είναι αδιαίρετη στην χιλιόχρονη ιστορία του Ελληνικού Γένους.
Στο παρόν πόνημα παρουσιάζονται όλες οι αποδείξεις από πλήθος επιστημονικών πεδίων σχετικά με την αδιάσπαστη αυτή αλυσίδα που συνδέει τον Λεωνίδα, τον Πλάτωνα, τον Περικλή και τον Όμηρο και τους σύγχρονους απογόνους τους.
Το βιβλίο περιέχει:
  • Εκτενή επιστημονική αναφορά στην φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού
  • Το κεφάλαιο.... «Οι Έλληνες» από το μνημειώδες έργο του C.S. Coon “Οι φυλές της Ευρώπης”
  • Άρθρα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, σχετικά με την φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού
«Επιμελής, συντονισμένη και ιδιαιτέρως προβεβλημένη είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται από ημεδαπούς και αλλοδαπούς “καθηγητές” και “διανοουμένους” να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει Ελληνική Φυλή η με άλλα λόγια ότι δεν υπάρχει Γνήσια Φυλετική Συνέχεια του Νεώτερου Ελληνισμού από τον Αρχαίο. Αντίθετοι σ’ αυτήν την προσπάθεια στέκονται δύο κατηγορίες απόψεων και διανοουμένων, που και οι δύο εθνικά σκεπτόμενες επιχειρούν να ανατρέψουν το μεγάλο αυτό ψέμμα. Η πρώτη κατηγορία, στο πλευρό της οποίας ανεπιφυλάκτως τάσσεται η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, πιστεύει (ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ!) ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι των Ελλήνων με βιολογικό τρόπο και ότι υπάρχει μια αναμφισβήτητος ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!
Περιττό να πούμε ότι η άποψη αυτή θεωρείται από το μαρξιστικό και το φιλελεύθερο “πολιτιστικό” κατεστημένο …ρατσιστική και για τον λόγο αυτό δεν ακούγεται και πολύ ή μάλλον δεν ακούγεται καθόλου. Για μας, για να ξεκαθαρίσουμε κατ’ αρχάς την θέση μας η έννοια ΕΘΝΟΣ δεν έχει καμμία σημασία εάν δεν περιέχει σαν απαραίτητη προϋπόθεση και όχι μόνο προϋπόθεση, αλλά και ΟΥΣΙΑ και ΠΥΡΗΝΑ, το βιολογικό γεγονός της ΦΥΛΗΣ.
Δεν πιστεύουμε σε Έθνη επίπλαστα βασισμένα σε Κοινωνικά ή άλλης μορφής συμβόλαια, όπως αίφνης οι Αμερικανοί, οι Αυστραλοί ή οι Βραζιλιάνοι, αλλά πιστεύουμε σε Έθνη – Φυλές ή Φύλα, όπως η Φύση και στην συνέχεια η Ιστορία σοφά εποίησε. Και για να γίνουμε πλέον συγκεκριμένοι: Πιστεύουμε ότι το Γένος των Ελλήνων αποτελεί Γνησία Συνέχεια του Αρχαίου Γένους και ΟΧΙ ένα “πολιτιστικό χωνευτήρι” κοινών ηθών, εθίμων και γλώσσας.»
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
“Δεν είσαι ένας· είσαι ένα σώμα στρατού. Μια στιγμή κάτω από τον ήλιο φωτίζεται ένα από τα πρόσωπα σου. Κι ευτύς σβήνει κι ανάβει άλλο, νεώτερο σου, ξοπίσω σου. Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σώμα, το περασμένο, το τωρινό και το μελλούμενο. Εσύ είσαι μια λιγόστιγμη έκφραση, αυτή είναι το πρόσωπο. Εσύ είσαι ο ίσκιος, αυτή το κρέας.”
N. Καζαντζάκης
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dwrean-prosfora-me-thn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-h-ellhnik#ixzz36x0KzJHG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών