Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 09, 2014

Bankingnews: Η στρατηγική υφαρπαγής ψήφων από την Χρυσή Αυγή απέτυχε - Η ΝΔ με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε ήττα

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα Bankingnews.gr αναλύει την αποτυχημένη στρατηγική της ΝΔ να υφαρπάξει τους ψηφοφόρους της Χρυσής  Αυγής με τις φυλακίσεις των βουλευτών της.
Ο μεγάλος αντίπαλος της ΝΔ είναι από τα δεξιά....

Η στρατηγική υφαρπαγής της ψήφου από την Χρυσή Αυγή απέτυχε και η ΝΔ πλέον με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε ήττα εφόσον αποτύχει η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο του 2015.

Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς έχτισαν πάνω σε παλαιολιθικές, σχεδόν σταλινικές μεθόδους για να καταστρέψουν τον πολιτικό τους αντίπαλο, που δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Δεξιός ψηφοφόρος.

Ο δεξιός ψηφοφόρος έχει εγκαταλείψει την ΝΔ, για τον λόγο αυτό ηττήθηκε η ΝΔ στις ευρωεκλογές με 4 μονάδες και για τον λόγο αυτό θα ηττηθεί η ΝΔ και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές που πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν στο α΄ 6μηνο του 2015 λόγω της αποτυχίας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς ως αρχηγός της ΝΔ ενός κόμματος που κάποτε άγγιζε το 46% τώρα μετά βίας προσεγγίζει το 22%

Στην ΝΔ δεν έχουν κατανοήσει γιατί δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, αναζητούν τις αιτίες άλλοτε στην συνεργασία με το επαίσχυντο ΠΑΣΟΚ άλλοτε στον ΣΥΡΙΖΑ άλλοτε στα μελτέμια που θα ξεκινήσουν προσεχώς άλλοτε στα πρωτοβρόχια του Φθινοπώρου.

Η ΝΔ έχει υποστεί ιδεολογικό εκφυλισμό και κυρίως βλέπει τόσο μυωπικά τα πράγματα που είναι καταδικασμένη να ηττηθεί.  Ο μεγάλος αντίπαλος της ΝΔ είναι ο...
δεξιός ψηφοφόρος.

Η φιλοσοφία ορισμένων στελεχών της ΝΔ είναι τόσο προκλητικά προσβλητική που νομίζουν ότι οι ψηφοφόροι των κομμάτων είναι πρόβατα. Δυστυχώς οι ψηφοφόροι του 80 και 90 ήταν σχεδόν πρόβατα αλλά οι ψηφοφόροι του 2014 και 2015 έχουν αλλάξει άρδην.

Από τους 536.910 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής η μεγαλύτερη μερίδα προέρχεται από τον χώρο της Δεξιάς. Πόσοι πιστεύετε ότι θα επιστρέψουν στην ΝΔ; Κανείς.

Γιατί ο ψηφοφόρος που αποχώρησε από την ΝΔ το έπραξε συνειδητά, διαπίστωσε ότι η ΝΔ έχει εκφυλιστεί τόσο πολύ που μαζί με το ΠΑΣΟΚ έχουν καταντήσει θίασος… και προσεχώς θα μετατραπούν σε θίασο σκιών.

Είναι προκλητική φαρσοκωμωδία π.χ. τα διαδραματιζόμενα με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τον έφεραν προς ψήφιση και εν συνεχεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ζήτησαν τις αλλαγές και εν συνεχεία παρουσιάστηκαν ως αυτοί που αποκατέστησαν την τάξη ξεχνώντας ότι η αθλιότητα του ενιαίου φόρου ακινήτων ήταν δική τους εμπνεύσεως. Με τα καμώματα τους και κυρίως της γελοιότητες τους δεν έπεισαν κανένα και δεν πρόκειται να πείσουν κανένα.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που πρέπει να σχολιαστεί είναι η στάση της Ελλάδος έναντι της Ρωσίας. Από την μια το παίζουμε ως χώρα ότι ανήκομεν εις την Δύσιν και από την άλλη παρακαλάμε την Ρωσία να εξαιρέσει ελληνικά προϊόντα από τα αντίποινα της Ρωσίας.

Ο Σύριζα και η Χρυσή Αυγή για διαφορετικούς λόγους στηρίζουν την ιδέα στροφής της Ελλάδος στην Ρωσία και σε ορισμένους βασικούς στρατηγικούς τομείς έχουν 100%.

Η Ρωσία είναι υπερδύναμη πολιτική, στρατιωτική και έχει σημαντικές οικονομικές αντοχές και είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.  Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να διατηρεί καλές σχέσεις με την Ρωσία.

Η κυβέρνηση όμως λόγω των φοβικών συνδρόμων είναι άτολμη να πράξει το αυτονόητο, να εμφανιστεί η Ελλάδα ως μια φίλη χώρα με την Ρωσία και να διαδραματίσει διαμεσολαβητικό ρόλο ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις με την ΕΕ. Αντ΄ αυτού η ελληνική κυβέρνηση είναι κρυμμένη.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Λές: "Γιατί ο ψηφοφόρος που αποχώρησε από την ΝΔ το έπραξε συνειδητά, διαπίστωσε ότι η ΝΔ έχει εκφυλιστεί τόσο πολύ που μαζί με το ΠΑΣΟΚ έχουν καταντήσει θίασος… και προσεχώς θα μετατραπούν σε θίασο σκιών.".

    Διαπιστώνω από τον κοινωνικού περίγυρο ότι έχεις δίκιο και ότι έτσι είναι τα πολιτικά πράγματα σήμερα.

    Άλλωστε και ο Φαήλος Κρανιδιώτης περιέγραψε σωστα κατα την γνώμη μου την κατάσταση: Η ΝΔ προσπαθεί να γίνει κεντροδεξιά παράταξη χωρίς δεξιούς.

    Και ξέρεις κάτι, ευτυχώς είναι πολύ κοντά να το πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών