Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!

theodorakis_mixani
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, δεν έχει πει (και δεν έχει να πει…) τίποτα ουσιαστικό για να δικαιολογήσει την παρουσία του στην πολιτική ζωή της χώρας. Πως επιχειρεί να μας κάτσει στο σβέρκο; Έχοντας την αγάπη των ολιγαρχών («νταβατζήδων»), οι οποίοι τον έχουν… υιοθετήσει! Προσέξτε, λοιπόν, πως γίνεται η ύπουλη προπαγάνδα των καθεστωτικών μέσων στον εκλεκτό των αφεντικών τους, «μοντέρνο» πολιτικάντη Θεοδωράκη:
«Να τι παθαίνεις όταν κυκλοφορείς με κράνος
Ο κ. Στ. Θεοδωράκης (του Ποταμιού) άρχισε ως γνωστόν τις επισκέψεις του σε διάφορα υπουργεία, κάνοντας αρχή από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Όχι τυχαία, ξεκίνησε να...
βλέπει υπουργούς με πρώτο τον συμπατριώτη του Κυρ. Μητσοτάκη. Αλλά ο κ. Θεοδωράκης  νόμιζε ότι μπορεί να εισέλθει σ’ ένα υπουργείο (και μάλιστα αυτό της Διοικητικής Μεταρρύθμισης που είναι το πρώτο  στην αντιμετώπιση διαδηλώσεων) φορώντας κράνος, καβάλα σε… μοτοσικλέτα αρκετών κυβικών. Και να ’ταν μονάχα αυτό; Ο Σταύρος επιχείρησε να εισέλθει με τη μοτοσικλέτα του από την κεντρική είσοδο του υπουργείου.
Οι αστυνομικοί (που είναι αρκετοί απ’ έξω) βλέποντας κάποιον να εισβάλει στο υπουργείο φορώντας μάλιστα κράνος σήμαναν συναγερμό: «Πού πας εσύ;» τον ρώτησε ένας από τους αστυνομικούς κλείνοντάς του την είσοδο. Και δεν του άνοιγε με τίποτα: «Έχω ραντεβού με τον υπουργό» είπε ο κ. Θεοδωράκης, αλλά ο αστυνομικός ήταν ανένδοτος: «Δεν περνάς από εδώ με τίποτα» του έλεγε. Τον συμβούλευσε μάλιστα ότι έπρεπε να παρκάρει τη μοτοσικλέτα του «πιο κάτω», παρά το γεγονός ότι στον περίβολο του υπουργείου υπήρχαν κι άλλα αυτοκίνητα με δεσπόζουσα θέση αυτό του υπουργού. Τι να κάνει ο επικεφαλής του «Ποταμιού» υπάκουσε και έβγαλε από αγανάκτηση το κράνος του. Και εγένετο αμέσως… θαύμα. Ένας από τους κλητήρες τον αναγνώρισε και λέει στον αστυνομικό: «Είναι ο Θεοδωράκης, ο Σταύρος αφήστε τον να μην βρούμε κανένα μπελά» όπερ και εγένετο»
.
Άρα –θα συμπεράνει ο καθένας που διάβασε το παραπάνω- ο Σταύρος είναι «δικός μας άνθρωπος», «απλός», «λαϊκός», που «δεν επιδεικνύεται» και «δεν εκμεταλλεύεται την ιδιότητά του», που «κυκλοφορεί με μοτοσυκλέτα και όχι με μερσεντές» και άλλα τέτοια κουφά! Έτσι χειραγωγούν τον κοσμάκη οι ολιγάρχες («νταβατζήδες»)! Μην τσιμπάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών