Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2014

Ετοιμάζουν καινούργιο ανάχωμα για να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή;


Ετοιμάζουν καινούργιο ανάχωμα για να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή;


ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
Διαβάζουμε τα κατά καιρούς δημοσιεύματα ότι υπάρχει περίπτωση ο Κωστάκης ο Καραμανλής, να φτιάξει νέο κόμμα και μειδιούμε! Αν είναι δυνατόν κάποιος που εγκατέλειψε άρον-άρον την πολιτική γιατί φοβήθηκε για την ζωή του, να καλείτε τώρα να σώσει την Ελλάδα! Είναι ποτέ δυνατόν;
Έχουν ξαμοληθεί, λοιπόν, διάφορες πένες και γράφουν εγκώμια, έλα όμως που ο Ελληνικός λαός δεν τρώει πια κουτόχορτο και αυτό θα το δείξει περίτρανα στις επερχόμενες εκλογές! Αν πάλι επιλέξει να....
ψηφίσει μπάζα για την ανοικοδόμηση της δύστυχης Πατρίδας μας, τι να κάνουμε, μια ζωή κορόιδα και για αυτό πληρώνουν το τίμημα!
Αν ήθελα να κτίσω το σπίτι μου θα το ήθελα να είναι στέρεο και ασφαλές και δεν θα χρησιμοποιούσα ανακυκλώσιμα υλικά - μπάζα κοινώς. Ο Καραμανλής εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλειπής! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! Σταθερή αξία! Ποτέ δεν πρόδωσε τα πιστεύω του! Στέκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό και δίνει την μάχη του μέχρι να απελευθερώσει την Πατρίδα μας από τους κάθε λογής ανθέλληνες, κιοτήδες και δωσίλογους!

Άλλωστε με πράξεις έχει αποδείξει ο Αρχηγός μας ότι είναι Αρχηγός όλων των Ελλήνων και όχι με λόγια του αέρα… Δεν ψήφισε ΠΟΤΕ κανένα εθνοκτόνο μνημόνιο, κάτι το οποίο δεν μπορεί να ισχυρισθεί κανένας για τον Καραμανλή! Πώς λοιπόν ζητάνε από τον λαό να ψηφίσει τον Καραμανλή; Και πώς αυτός ο λαός θα του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης από την στιγμή που τον έχει ήδη προδώσει; Το μνημόνιο είναι εδώ και υπεύθυνος για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού είναι και ο Καραμανλής!
Διαβάστε την συνέχεια στο Κοινωνικός Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών