Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 05, 2014

ΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ

SPYROPOYLOS01

Υπουργέ, κύριε Βασίλη Κικίλια.

Ως υφιστάμενός σου, και εν ενεργεία Αστυνομικός, σου στέλνω το παρακάτω μήνυμα!
Από το να κυνηγάς εκατό ψηφοφόρους, ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, που μοίραζαν φυλλάδια, χωρίς ούτε καν να κάνουν πορεία, στην Ακρόπολη, για να μάθει ο κόσμος και την άποψη τους,  και τις πολιτικές τους θέσεις, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις τα  εξής, που πραγματικά, και επιμελώς σου κρύβουν!
Στην Ακρόπολη και πέριξ αυτής, δεν είναι οι χρυσαυγίτες που  ενοχλούν!
Είναι οι εκατοντάδες των λαθρομεταναστών, που σε βάρος των  Ελλήνων εμπόρων, και.... μικροπωλητών, πουλάνε παράνομα  προϊόντα, αλλά μόνο μία φορά, και για τα μάτια τού κόσμου ,γίνεται επιχείρηση, προς απομάκρυνσή τους, αφού μετά, διάφοροι σύλλογοι γραφικών αναλαμβάνουν την υπεράσπισή τους!
Η αστυνομία στην νοτιοανατολική Αττική, αλλά και σε όλη την  Ελλάδα, δεν έχει περιπολικά να βγάλει περιπολίες, και ολόκληρες περιοχές είναι χωρίς περιπολικό όχημα, με τα ανάλογα  αποτελέσματα, στην πρόληψη και καταστολή!
Αστυνομικά τμήματα, όπως αυτό τής Χερσονήσου, που εξυπηρετεί  χιλιάδες τουρίστες, έχει έλλειψη στο 60% της δυναμής του! 
Στην κορωνίδα τού τουρισμού ,στην ΚΡΗΤΗ, αλβανοί, βούλγαροι και γεωργιανοί, κάνουν τούς ταξιτζήδες, με τα Ι.Χ οχήματά τους, εις  βάρος των Ελλήνων οδηγών ταξί, και φυσικά διαφεύγουν  παντός ελέγχου!
Στον ΄Αγιο Νικόλαο ξενοδοχεία, έχουν βανάκια με τούρκικες πινακίδες, για να μεταφέρουν τους πελάτες τους, την ώρα,που αν σε  έλεγχο σταματήσουμε κάνα γεροντάκι με παπάκι χωρίς ασφάλεια, θα το γράψουμε και θα πληρώνει μία ζωή!
Στις παραλίες των τουριστικών περιοχών, κινέζοι, ασιάτες, αφρικανοί, πουλάνε παράνομα προϊόντα, και οι ΄Ελληνες  έμποροι,είναι απελπισμένοι, και με την σπάθη πάνω από το  κεφάλι τους,τού ΦΠΑ, της εφορίας, των ασφαλιστικών ταμείων και των  χαρατσιών!
Στον ΒΟΑΚ ,δεν υπάρχει πινακίδα,που να σε οδηγεί στα  αδούλωτα, μαρτυρικά και ιστορικά ΣΦΑΚΙΑ, και δεν είναι μπαλωταρισμένη, σας το διαβεβαιώ ο ίδιος!
Στο ιστορικό Βραχάσι, στου Λασιθιού την στράτα, δεν υπάρχει, ούτε  είσοδος, μα ούτε και έξοδος, για να επισκεφτεί κάποιος τουρίστας το χωριό, ένα πανέμορφο χωριό 1000 κατοίκων, χωρίς καν πινακίδα  πουθενά, στο έλεος του τίποτε δεν υπάρχει!!!
Σας προσκαλώ να το επισκεφτείτε και να μεταβείτε μαζί και με τον υπουργό ανάπτυξης!!!!!
Στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια όλων των τουριστικών περιοχών,εργάζονται δεκάδες χιλιάδες ανασφάλιστοι, και χωρίς υγειονομικά έγγραφα, κινούμενες υγειονομικές βόμβες, ξένοι εργαζόμενοι, και μετά μιλάμε για ανεργία και ανάπτυξη, ένα ποσοστό ανεργίας στην Κρήτη της τάξης του 28% στους θερινούς μήνες!
Χώρια, που με την καταστροφική τακτική του all inclusive,ή αλλιώς βραχιολάκι, δεν γνωρίζει κανείς, αν τα πακέτα που κλείνονται στο εξωτερικό, έρχονται και τα χρήματα στην Ελλάδα, ή παραμένουν σε  ειδικούς λογαριασμούς έξω, αφορολόγητα, εφόσον και  αφορολόγητα παραμένουν και εδώ!
Αθίγγανοι στα νησιά κυκλοφορούν με πολυτελή οχήματα, και έχουν γεμίσει τον κόσμο με μαϊμούδες ρούχα άνευ παραστατικών, και φυσικά αφορολόγητα, αλλά ο έμπορος θα χάσει το σπίτι του από την  εφορία ή το ΑΦΜ του, και θα κλείσει το κατάστημά του!
Μεγαλοξενοδοχεία, με ιδιοκτήτες κουμπάρους μεγάλων πολιτικών τζακιών, έχουν φράξει τις παραλίες,χτίζουν παράνομα λιμάνια, το  κράτος πληρώνει εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα, και εσείς ενοχληθήκατε από την διανομή φυλλαδίων των χρυσαυγιτών!
Επίσης δήμος τής Νοτιοανατολικής Αττικής,νοικιάζει αρχαιολογικούς χώρους σε καντίνες, ή σε ήδη τοποθετημένες καντίνες, παράνομες φυσικά και τους παρέχει νερό και ρεύμα!
Ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος ,έκανε και παρεμβάσεις σε πολιτικά πρόσωπα, για να διώξει τον τότε Δ/ντή του συγκεκριμένου Α.Τ!
Σε μία δε από αυτές τις καντίνες, από ότι ακούγεται , το κράτος αποζημιώνει τεράστια ποσά, σε διπλανό ξενοδοχείο, για  καταπάτηση, και αθέτηση συμφωνίας!!!
Μεγαλοδιευθυντές κρατικών οργανισμών, χτίζουν βίλες χωρίς να  τους ενοχλεί κανείς, και αργότερα τις νομιμοποιούν, την ώρα που  εμένα σαν αστυνομικό, θα με ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ  να γκρεμίσω την χαμοκέλα του κάθε έρμου, παντέρμου και άμοιρου ανθρωπάκου!
Στο Μαρκόπουλο και στον ιππόδρομο, διαμένουν χίλιοι, άνευ εγγράφων, ασιάτες, και μέσα στον ιππόδρομο,γίνεται το έλα να δεις,από ναρκωτικά, όπλα, ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ, και κάθε λογής παρανομία!
Ειλικρινά, τους έχουμε ελέγξει ποτέ; Ή σιωπούμε ακόμα και στα  έγγραφα της C.I.A,πού λένε για άνδρο ισλαμιστών τρομοκρατών, στο συγκεκριμένο σημείο;
Το περιβόητο σύστημα ΤΕΤRA, των Ολυμπιακών Αγώνων του  2004, όπως ξέρεις έχει πάψει να λειτουργεί, και επιστρέψαμε στο  ανασφαλές, αναλογικό σύστημα των δεκαετιών 1980-1990, όπου ο  καθένας ακούει τα οχήματα και το κέντρο R/T 100!
Τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών τμημάτων, είναι ληγμένα από το  2004-2005, και μόνο για προστασία από το κρύο είναι ικανά! Να μην σας πω ότι για έναν αστυνομικό 1.97 όπως εγώ, δεν υπάρχει νούμερο στο μέγεθός του, με αποτέλεσμα, ή να μην φέρει  αλεξίσφαιρο και να τιμωρείται, ή να ντρέπεται να το φορέσει και να βγάζει υπηρεσία χωρίς αυτό!
Αν λοιπόν για εσάς, η διανομή φυλλαδίων των Χρυσαυγιτών και ενός νομίμως εκλεγμένου κόμματος στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα όσα προανέφερα,τότε κρεμάστε με!
Και αν η αγάπη για το έθνος, την ιστορία μας, την πατρίδα μας και  την πάσα βοήθεια, στο να μην εξαθλιωθεί ο λαός μας, είναι τόσο κακή, τότε κύριε υπουργέ μου κρεμάστε με δύο φορές!!!!
 
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΧ/ΚΑΣ ΕΛ.ΑΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στο θάρρος σου παλικάρι μου !!!!!!
    Ελπίζω να έχει ο υπουργός έστω και λίγο ανθρωπιά και να ακούσει έστω και το 1% από όσα του λες.....
    Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως που υπαρχουν ακομα ανδρειοι και κανουν την διαφορα! ετσι υπαρχει ελπιδα!
    ΕΥΓΕ!!!αυτος είναι ΕΛΛΗΝΑΣ,αυτος που δεν προσκυνα εθνοπροδοτες.
    Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!

    ΦΕΡΕΝΟΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών