Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2014

ΤΑ… ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ…



arxhgos5
Γράφει ο Αντίοχος.

Από χθες, κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά και των «σοβαρών» καθεστωτικών τσοντοκάναλων των (αναγραφομένων στη λίστα Λανγκάρντ…) ολιγαρχών του πλούτου, η «είδηση» ότι… ξεσηκώνονται οι γυναίκες κρατούμενες του Κορυδαλλού, γιατί πάνε να τις «στριμώξουν», προκειμένου να… καλοπερνάνε οι χρυσαυγίτες πολιτικοί κρατούμενοι. 
Επιπροσθέτως, οι «κρατούμενες» καταγγέλλουν ότι οι χρυσαυγίτες πολιτικοί κρατούμενοι «απαιτούν να τους σερβίρουν το φαγητό μόνο Ελληνίδες κρατούμενες και όχι αλλοδαπές», ενώ κάνουν λόγο για «ρατσιστική και χυδαία συμπεριφορά» από την πλευρά των χρυσαυγιτών εις βάρος των γυναικών κρατουμένων.
Πρόκειται βεβαίως για μια κλασσική επιχείρηση παραπληροφόρησης των ελεεινών και τρισάθλιων θαμώνων των υπογείων της.....
αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού, που για τις ανάγκες του σεναρίου παίζουν το ρόλο των «αγανακτισμένων γυναικών κρατουμένων του Κορυδαλλού», που καταγγέλλουν τα… προνόμια των πολιτικών κρατουμένων.
Αλλά να προσέχουν οι παλιολινάτσες της Συγγρού τι ρόλους παίζουν, γιατί όταν θα αποκαλυφθούν οι ατιμίες τους και θα δώσουν λόγο στον ελληνικό λαό, μπορεί η λαϊκή ετυμηγορία να είναι να παίξουν στ’ αλήθεια το ρόλο των «γυναικών κρατουμένων» (αφού έχουν μπει στο… πετσί του ρόλου), με ποδιές και ψηλά ντακούνια.
Όσον αφορά τους εμπνευστές της παραπληροφόρησης, όταν μια ημέρα των ημερών θα κληθούν (στην Πλατεία Συντάγματος…) να δώσουν λόγο στο λαό για τις κλεψιές και τις προδοσίες τους και θα καταλήξουν στον Κορυδαλλό, να είναι σιγουρότατοι πως θα… απολαύσουν τα ίδια ακριβώς… προνόμια που «απολαμβάνουν» τώρα οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής!
Γκέγκε; 
(ΥΓ): Τα ίδια πατσαβουρο-ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τη… συγκλονιστική «είδηση», για τις κρατούμενες που σερβίρουν τους χρυσαυγίτες, ήταν αυτά που στα «ρεπορτάζ» τους από τον Κορυδαλλό, έγραφαν και ξανάγραφαν, ότι οι πολιτικοί κρατούμενοι αρνούνται εξ’ αρχής να φάνε το φαγητό της φυλακής και τρώνε ότι τους φέρνουν οι οικογένειές τους. Αυτό για να δείτε τι σαπίλες μας σερβίρουν τα λιγούρια της πιάτσας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών