Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΚΗΣ;

ARXHGOS
Γράφει ο Αντίοχος.

Στο πανομοιότυπο (!!!) κείμενο που μοίρασαν εχθές από την αμαρτωλή πιάτσα Συγγρού στα πρόθυμα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια, αναγράφονται και τα εξής, σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της Δίκης του Αιώνα, που θα γίνει η αρχή του τέλους του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου:
«Αμέσως μετά θα προσδιοριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει, λίγο πριν ή αμέσως μετά, το τέλος του χρόνου…».
Πριν από λίγο καιρό, τα ίδια παπαγαλάκια μιλούσαν για....
έναρξη της δίκης «στα τέλη Οκτωβρίου το πολύ αρχές Νοεμβρίου», για το άγχος των «αρχών» μήπως κατά τη διάρκεια της δίκης παρέλθει το 18μηνο και βγουν έξω οι πολιτικοί κρατούμενοι και για τις «σκόπιμες καθυστερήσεις» που δήθεν προκαλούν οι χρυσαυγίτες, γιατί… φοβούνται την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη».
Εφόσον, λοιπόν, έχουμε αρχές Αυγούστου και η όλη προανακριτική διαδικασία (παρωδία…) έχει περατωθεί, ποιος εμποδίζει τώρα, ρε αναίσχυντα καθεστωτικά λαμόγια, την έναρξη της Μεγάλης Δίκης το συντομότερο δυνατόν, δηλαδή στις αρχές Σεπτεμβρίου;
(ΥΓ): Πόσο ξεφτίλες είσαστε! Αλλά αυτή σας η ξεφτίλα δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτή που σας περιμένει στη Δίκη! Που όσο και να την καθυστερείτε, θα γίνει κάποια στιγμή και θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτείτε…

2 σχόλια:

  1. Υπαρχει μεγαs κινδυνοs απο αυτουs που ολα να τα περιμενει κανειs να στησουνε και την δικη οπωs π.χ. να βαλουνε δικαστεs τυπου κλαπα δημητροπουλου και να δωσουν εντολη να καταδικαστει ολη η χρυση αυγη αυτο πρεπει να ληφθει υποψιν απο ολουs !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών