Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 15, 2014

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Γράφει ο Αντίοχος.

Όπως πληροφορούμεθα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αυτές τις μέρες, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος απολαμβάνουν τις διακοπές τους ή πιάνουν τα μοναστήρια, για συλλογή ψηφαλακίων.

Έτσι, ο επικεφαλής του κόμματος των πολιτικών κομμάτων «Δημοκρατία ‘74» πρόεδρος Κάρολος, μετά από πολύμηνες διακοπές, βρίσκεται σήμερα στη Λευκάδα. Ο κατοχικός πρωθυπουργός, φον Αντωνάκης Σαμαράς βρίσκεται όπως πάντα τέτοιες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο, ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος στη Σκόπελο, ο mister Tsipras στην Αίγινα (ή στη Νάξο – το βαστάει μυστικό βλέπετε), ο… θαλασσοδαρμένος πρόεδρος Πάνος έπιασε επιτέλους στεριά και βρίσκεται στην Παναγία Σουμελά (τι κρίμα που δε φτάνει το κότερο μέχρι κει…), ο πρόεδρος του αποκόμματος του 1,2% μετά τη Ζάκυνθο έπιασε Τρίκαλα και ο αρχικουκουές Κουτσούμπας κάνει μακροβούτια στις παραλίες της Φθιώτιδας.

Κι ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, που συνεχώς «ξεχνούν»...
να μας πουν τα ΜΜΕ που κάνει τις «διακοπές» του; Αυτός, λοιπόν, ψήνεται στο καμίνι του Κορυδαλλού, γιατί είναι αμετανόητος αγωνιστής για την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο και την ευημερία του ελληνισμού, άρα πολύ επικίνδυνος για την «τάξη» και την «ασφάλεια» της κλεπτοκρατούμενης Μπανανίας Σαμαροβενιζελιστάν! Αλλά, έχει ο καιρός γυρίσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών