Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2014

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Γράφει ο Αντίοχος.

«Όχι εκλογές», βροντοφωνάζει στο κύριο άρθρο της η καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή», του εφοπλιστή Αλαφούζου. Αλλά, για να υπάρχει καπνός (δημοσίευμα κατά της διεξαγωγής εκλογών), σημαίνει ότι υπάρχει και φωτιά (σοβαρή πιθανότητα διεξαγωγής τους). Ιδού η… φωτιά (στα μπατζάκια του σάπιου συστήματος):

«Είναι φανερό ότι ορισμένοι υπουργοί και βουλευτές επιχειρούν να εμφανιστούν «φιλολαϊκοί», γιατί θεωρούν πολύ πιθανή τη διεξαγωγή εκλογών το φθινόπωρο. Αναβάλλουν κάθε επώδυνη απόφαση για «μετά τον Νοέμβριο» ή υπόσχονται ρυθμίσεις που ξέρουν ότι δεν μπορούν να υλοποιήσουν. Οι πρόωρες εκλογές -στη φάση που βρίσκεται η χώρα- θα είναι...
απλώς καταστροφικές. Η οικονομία έχει εισέλθει επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης και η χώρα έχει αποκτήσει αξιοπιστία έναντι των εταίρων της. Η υποψία και μόνο ότι μπορεί να γίνουν πρόωρες εκλογές υπονομεύει το κλίμα εμπιστοσύνης εντός και εκτός Ελλάδος».

Και βέβαια, ο Αλαφούζος –όπως και οι υπόλοιποι «νταβατζήδες»- δε θέλει εκλογές, προφανώς επειδή μασάει καλά με την παρούσα κατάσταση και δε θέλει να το διακινδυνεύσει να χάσει τη μάσα. Αλλά εδώ το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: μπορεί οποιοσδήποτε να εμποδίσει τις εκλογές που έρχονται; Απάντηση: Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών