Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2014

Antinews: "Οι χειρότεροι πολιτικοί όλης της Ιστορίας της Ελλάδος είναι μαζεμένοι σε αυτή τη Βουλή"

Με αρκετή δόση αυτογνωσίας και με μεγάλη ειλικρίνεια αρθρογραφεί γνωστός "παπαγάλος" του Μαξίμου (antinews) για το πολιτικό προσωπικό της Χώρας - με αφορμή τον ληστοφορό του ΕΝΦΙΑ -, στολίζοντας τους βουλευτές όλων των κομμάτων του "δημοκρατικού τόξου" και των....εν δυνάμει (Θεοδωράκης και CIA), με χαρακτηρισμούς όπως "αστείοι", "ανάξιοι" κτλ...

Ενδεικτικό του... σεβασμού και του κύρους που εκπέμπει πλέον ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος είναι και ο τίτλος του άρθρου από έναν.... υπερασπιστή του!!!!!!!!!
"Τέτοιο χάλι στο πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν έχει ξαναδεί αυτός ο τόπος".

Σας το μεταφέρουμε επακριβώς:

Παρά το γεγονός ότι δεν περιμέναμε τα τελευταία γεγονότα με τον ΕΝΦΙΑ για να....
επιβεβαιωθούμε είμαστε πλέον σίγουροι ότι οι τύχες της χώρας βρίσκονται στα χέρια ορισμένων ανίκανων, άλλων φαντασμένων, μερικών στελεχών που δειλιάζουν με το παραμικρό και μιας ακόμη ομάδας που παίζουν προσωπικά παιχνίδια.
Τέτοιο χάλι στο πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν έχει ξαναδεί αυτός ο τόπος και δυστυχώς υπεύθυνος για την κατάσταση είναι και ο ελληνικός λαός που τους ψηφίζει. Βεβαίως υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις, και άνθρωποι που και το χέρι τους βάζουν στη φωτιά και τα κότσια έχουν να πατήσουν πόδι και σκληρά δουλεύουν για να σώσουν τη χώρα από την καταστροφή.
Δυστυχώς, ο πρωθυπουργός και ορισμένοι μετρημένοι στα δάχτυλα θα πρέπει να αισθάνονται μεγάλη μοναξιά βλέποντας αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα.
Έχουμε από τη μια το ΠΑΣΟΚ που βρίζονται και τσακώνονται μέχρι και για το αν ο καφές είναι μέτριος. Βενιζέλος και Χρυσοχοϊδης τα ξανάσπασαν, μέσα στο κόμμα που έχει απομείνει και μόνο μπουνιές δεν παίξαν. Κι όμως. Αυτό το κόμμα συγκυβερνά, εκβιάζει, παίρνει σπουδαίες θέσεις, έχει υπουργικά γραφεία και βάζει σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή την πολιτική σταθερότητα της Ελλάδας.
Στη Νέα Δημοκρατία επίσης ένα χάλι, ειδικά στην κοινοβουλευτική ομάδα. Βουλευτές απειλούν, βρίζουν, βγαίνουν στα κανάλια και ορκίζονται ότι θα υπερασπιστούν τα δίκαια του λαού. Και τελικά ψηφίζουν ό,τι τους δίνουν να ψηφίσουν και στη συνέχεια ψάχνουν να βρουν άλλο μπαϊράκι να σηκώσουν. Ο ΕΝΦΙΑ πέρασε από τους γιαλατζί αντάρτες και τώρα απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν την έκτακτη εισφορά. Βγήκε ήδη ο μεγάλος επαναστάτης Τζαμτζής και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προκληθεί αναταραχή στη ΝΔ. Μέχρι που κάτι θα συμβεί και θα ξαναψηφίσουν και το ωραίο θεατράκι θα συνεχίζεται.
Μέχρι πότε θα γελάνε όλοι στα μούτρα του ελληνικού λαού; Μέχρι πότε θα ανακηρύσσουμε ως μεγάλη επαναστάτρια την Άννα Καραμανλή επειδή είπε το Χαρδούβελη να πάει να…; Αυτό είναι το θέμα μας; Τα σεξουαλικά του υπουργού ή που οι βουλευτές παίζουν τις κουμπάρες με τις αντικαταστάσεις και τις γελοιότητες στη Βουλή;
Μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα προσμένουν κάποιο θάμα για να σωθούν. Την ίδια στιγμή που μεγάλη μερίδα βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι στα κάγκελα, από την άλλη κάνουν το σταυρό τους με τα δύο χέρια μη γίνει κανένα «ατύχημα» και πάει η χώρα σε εκλογές. Όλοι για τις θεσούλες τους, μη χάσουν τα βουλευτικά προνόμια. Όλα για την εξουσία κι όχι για το πώς θα πάει μπροστά η πατρίδα.
Όχι ότι είναι καλύτερα τα πράγματα στα άλλα κόμματα. Δείτε τα μαύρα χάλια του ΣΥΡΙΖΑ με κάθε καρυδιάς καρύδι, ξυρισμένο, άπλυτο ή παλαβό να έχει γίνει βουλευτής ή μεγαλοστέλεχος.
Δείτε τον κυρ Φώτη και την παρέα του που σφάζονται για ένα άδειο πουκάμισο για μια Ελένη. Δείτε τους ψεκασμένους και τον αρχηγό τους να κάνουν πομπώδεις δηλώσεις για μνημόνια, κατοχές, μηνύσεις ή επαναστάσεις κι ανάθεμα αν ξέρουν τι λένε.
Για να μην πούμε ξανά για τον Θεοδωράκη και το Ποτάμι του που ούτε να μιλήσουν δεν ξέρουν.
Και όλοι αυτοί, μαζί ή ο καθένας μόνος του κρατάνε τις τύχες της πατρίδας στα χέρια τους, τις ελπίδες των νέων παιδιών, το μέλλον των νέων Ελλήνων.
Και τσακώνονται για το πρόεδρο της δημοκρατίας, για τα διόδια, για τον ΕΝΦΙΑ ή για τα σπίτια της Βούλτεψη. Μα καλά δεν υπάρχει τσίπα καθόλου. Δεν βλέπετε γύρω σας τι γίνεται; Διαλύεται ο πλανήτης, οι γεωπολιτικές αλλαγές είναι ραγδαίες, η οικονομία μπαίνει σε άλλη βάση κι εσείς στην εσωστρέφειά σας;
Η Ελλάδα κινδυνεύει να ξαναμπεί σε ένα νέο κύκλο πολιτικής αναταραχής με συνεχείς κόντρες και μια εικόνα που είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε νέα απώλεια της εμπιστοσύνης των ξένων που με τόσο κόπο κατακτήθηκε.
Κι ο λαός περιμένει ένα νέο όραμα που θα του το δώσει ακριβώς το πολιτικό προσωπικό που τον υπηρετεί. Αν δεν το κάνει αυτό τότε ποιος;
Θα σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων όλοι τους; Θα χαράξουν μια εθνική στρατηγική που θα έχει ως στόχο της αναγέννηση της Ελλάδας;
Ή θα συνεχίσουν τις πολιτικές σκιαμαχίες με μόνο τους σκοπό την προσωπική διάσωση;
Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών