Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2014

ΣΥΡΙΖΑ: "Θα επιδιώξουμε να κάνουμε κυβέρνηση με τον Καμμένο"

Συνέντευξη στη Real News παραχωρεί ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Τσίπρα, Νίκος Παππάς και κάνει αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με τις συνεργασίες που θα επιδιώξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον με σκοπό το σχηματισμό Κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αυτοδυναμία δε θα είναι αυτοσκοπός, αλλά θα επιδιωχθεί η συναίνεση με άλλες δυνάμεις.
Ο δημοσιογράφος τον ρώτα αν ο Πάνος Καμμένος είναι μέσα στις πολιτικές δυνάμεις που ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε για να συγκυβερνήσει, για να πάρει την αποστομωτική απάντηση ότι: "Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, η κυβέρνηση σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ θα......
μπορούσε ενδεχομένως να υποστηριχθεί και από ευρύτερες δυνάμεις".

Ξεκάθαρη δήλωση σύμπλευσης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου που αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι έχουν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις μεταξύ των δύο πολιτικών χώρων σε επίπεδο ηγεσίας, με τις αντίστοιχες δεσμεύσεις εκατέρωθεν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στον Καμμένο όλοι οι "δεξιοί" εκλεγμένοι βουλευτές έχουν... αποσκιρτήσει μένοντας ο σκαφάτος Πρόεδρος μόνο με τους... αριστερογενείς!
Έτσι μάλλον είναι μονόδρομος ο ΣΥΡΙΖΑ για τους "πατριώτες" του Καμμένου, οι οποίοι καλούνται να κυβερνήσουν μαζί με τους αρνητές των γενοκτονιών των Ελλήνων, της "Μακεδονίας", της κατάργησης του στρατού και φυσικά του υποστηρικτές της απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανάστες!

Υ.Γ.
Πάντως ο Καμμένος το παίζει σε διπλό ταμπλό καθώς ήδη βρίσκεται σε επαφή και με στελέχη της ΝΔ.. Το αποκάλυψε άλλωστε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

1 σχόλιο:

  1. Ποιοs καμμενοs ηδη στα galοp αλλα και στηs ευροεκλογεs του Μαη εχει 3 - 4% αντε να παρει και ο τσυριζα ενα 27 - 30% να πιασουν μαζι ενα 34% το πολυ κυβερνηση δεν κανουν με τιποτα η ρημαδ ειναι υποδιαλλυση αρα πανε με την ψοφοδεξια και αs σφυριζουν κλεφτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών