Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2014

Μικρομολογιούχος στο Σαμαρά: "Μας οδηγείς στην αυτοκτονία..." - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς, βρέθηκε κατά τη χθεσινή ημέρα στη ΔΕΘ για να... πολιτικολογήσει, ως είθισται για κάθε...πολιτικάντη, και να εξαγγείλει τα γνωστά και χιλιοειπωμένα περί "ανάπτυξης που έρχεται", τις "θυσίες των Ελλήνων που πιάνουν τόπο" και άλλα... κίβδηλα και μελοδραματικά.

Την ίδια ώρα έξω από τη ΔΕΘ βρέθηκαν και ελάχιστοι "θνητοί" Έλληνες - πλην των κομματικών/επιχειρηματικών κλακαδόρων - που είχαν καταφέρει να πλησιάσουν το χώρο της συνέντευξης.

Ένας από αυτούς πλησίασε τον Σαμαρά κατά την έξοδό του από την αίθουσα της συνέντευξης και με... τρεμάμενη φωνή του είπε: "Τι κάνεις...;!Είμαστε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.." για να εισπράξει το.....
άκρως καιροσκοπικό "το ξέρω το θέμα" από έναν Πρωθυπουργό περικυκλωμένο από τους σωματοφύλακες - δείγμα και αυτό της.. δημοτικότητας των σημερινών πολιτικών - και να τον απομακρύνουν με.... κομψότητα από το σημείο.

Το στιγμιότυπο αυτό δεν είναι κάτι... παράξενο και ξένο προς το προφίλ του καταρρέοντα ΔυΝάσΤη. Αυτός ήταν ένας Έλληνας που έκανε πολλές θυσίες για τον τόπο. Μικροομολογιούχος για την ακρίβεια που η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου από το 2011 φρόντισε να τον... φτωχύνει με ύπουλους και δόλιους τρόπους και με υποσχετικές αποπληρωμής της θυσίας του τον παραπλάνησε και του υφάρπαξε εκ νέου την ψήφο του το 2012.

Αυτός ο άνθρωπος όμως τώρα ξύπνησε... και δεν ζητά τα δίκαιά του αλλά... προειδοποιεί τον δήμιό του ότι η δαμόκλειος σπάθη θα πέσει στο κεφάλι του στις επικείμενες εκλογές καθώς δεν ταιριάζει στον αγέρωχο Έλληνα να τον κοροϊδέψει κάποιος και δεύτερη φορά..



Μικροομολογιούχος με Σαμαρά από newsview

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών