Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ «ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!

khomeini-boutaris2
Επεισόδια έγιναν στην περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκης, με αιτία την επικείμενη δημιουργία «κέντρου υποδοχής μεταναστών, προσφύγων και αιτούντων πολιτικό άσυλο», στις εγκαταστάσεις των παλιών δημοτικών στάβλων.
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, που αντιδρούν στη δημιουργία του «κέντρου φιλοξενίας» είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση, έξω από το παλιό κτίριο, αλλά δέχθηκαν επίθεση και απειλές από ομάδα αναρχοκομμουνιστών . Επίσης, σύμφωνα με....
όσα καταγγέλλουν μέλη της επιτροπής για την αξιοποίηση των παλιών στάβλων, ο Μπουτάρης, αυθαιρέτως και με συνοπτικές διαδικασίες (αλλά προφανώς «με εντολή Σαμαρά»), αποφάσισε να λειτουργήσει το «κέντρο υποδοχής» σε μια πυκνοδομημένη περιοχή, έχοντας ως συμμάχους του συμμορίες αναρχοκομμουνιστών, που έχουν αναλάβει να κάνουν τη βρωμοδουλειά της κατατρομοκράτησης όσων αντιδρούν, με την αστυνομία να κάνει «τα στραβά μάτια», κατόπιν «άνωθεν εντολών»!
(ΥΓ): Φυσικά, το όλο θέμα έχει θαφτεί από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών, για ευνόητους λόγους…

1 σχόλιο:

  1. ριξτε ρε μια βομβα στο σπιτι του μπεκρουλιακα ,καιρος να παρουμε ολοι δραστικα μετρα αρκετα μ' αυτους ,οσο δεν αντιδρουμε θα κανουν χειροτερα.Στην γερμανια καποιος υπουργος προτεινε να φιλοξενουν οι γερμανοι μητερες με παιδια λαθρο που ζητουν ασυλο ,σκεφτητε στην ελλαδα, ας αρχισουμε κλεφτοπολεμο να τους κανουμε να αρχισουν να φοβουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών