Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2014

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ

Γράφει ο Ανώνυμος Έλλην.

Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Νίκος Καζαντζάκης, Ασκητική.

 Οι μέρες που ήρθαν πάνω από τον λαό μας, μέρες δύσκολες και μαρτυρικές έβγαλαν από πολλούς τις παρωπίδες που τους έκρυβαν την πραγματικότητα. Ο υπερκαταναλωτισμός, ο υλισμός , ο ηδονισμός και η αλαζονεία είχαν κάνει το έθνος  μία μάζα από φιλάρεσκες, κακομαθημένες , εγωκεντρικές καταναλωτικές μηχανές. Όπως όμως όλα τα παραμύθια έχουν ένα τέλος...
έτσι και το μεταπολιτευτικό παραμύθι, το παραμύθι των Δυτικών και  Ευρωπαίων φίλων μας έλαβε τέλος.
  Δεν είχαμε φίλους ποτέ σαν έθνος και ποτέ δεν θα έχουμε. Μπορείς να αναζητήσεις στρατηγικές συμμαχίες βασιζόμενες στο κοινό συμφέρον. Συμφωνίες στην βάση του δόγματος μου δίνεις-σου δίνω. Αγάπη όμως μην περιμένει να βρει κανείς στο χώρο των διεθνών σχέσεων ,σε αυτόν τον κόσμο των αγώνων που ζούμε.
  Στα δύσκολα οι Δυτικοί μας έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Αυτό του αυτοδιορισμένου σατράπη/αφέντη. Τώρα που ο απλός Έλληνας στενάζει κάποιο από τα όρια της εξαθλίωσης , της φτώχειας και της πείνας ,το πάθημα μας έγινε μάθημα. Όπως όμως είναι αναμενόμενο να πέσεις κάποτε στην ζωή σου έτσι και επιβάλλεται να σηκωθείς.
  Το σήκωμα αυτό της Ελλάδας και του λαού της γίνεται με τον αγώνα της Χρυσής Αυγής. Αγώνας να φύγουν οι κλέφτες, οι προδότες , οι διεφθαρμένοι από την εξουσία. Αγώνας να συμμαζέψουμε το σπίτι του ελληνικού λαού που λέγεται Ελληνικό κράτος που 40 χρόνια τα λαμόγια το είχαν μετατρέψει σε οίκο ανοχής για τον κάθε σάπιο και τον κάθε ξεπουλημένο.
  Αλλαγή θεσμών. Αλλαγή πορείας του έθνους. Επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες της πατρίδας, της οικογένειας, του Θεού. Δεν επρόκειτο για ένα κάλπικο σύνθημα που συνήθιζαν να λένε οι πολιτικάντηδες περί αλλαγής κάθε 4ετία για να κλέψουν ψηφαλάκια. Επρόκειτο για αλλαγή επαναστατική. Για πράξη πολεμική.
  Πηγαίνουμε κόντρα σε συμφέροντα εκατοντάδων δισεκατομμυρίων. Ενάντια σε μαφίες πολιτικές , εγκληματικές, πλουτοκρατικές. Το όνομα της Χρυσής Αυγής χάρη στο αγώνα των απλών ιδεολογικών στρατιωτών του κινήματος βρίσκεται στα χείλη το κινημάτων αντίστασης παγκοσμίως σαν παράδειγμα προς μίμηση και στα χείλη των διεθνών τοκογλυφικών και σιωνιστικών τράστ σαν παράδειγμα προς αποφυγή.
  Ένα ψευτοεπιχείρημα που άκουγαν δεκαετίες οι παλιοί μαχητές του κινήματος από τους αστούς ήταν αυτό το περιφρονητικό: Η Χρυσή Αυγή δεν έχει χορηγούς, δεν έχει πλάτες, δεν ξέρει να λέει ψέματα απαραίτητα για την πολιτική. Πως θα  νικήσετε; Οι εχθροί σας είναι τεράστιοι.
  Ναι, απαντούσαμε όντως σε αλλοτινές εποχές η νίκη των ιδεών του Εθνικιστικού κινήματος φάνταζε τόσο μακρινή. Σαν όνειρο εφηβικό ενός καλύτερου δίκαιου κόσμου που η πραγματικότητα σε προσγείωνε σύντομα να εγκαταλείψεις. Αλλά εμείς θέλουμε ένα κόσμο δίκαιο, όχι αυτόν που μας εξανάγκασαν να ζούμε. Έτσι θα πολεμήσουμε κα αν χρειαστεί θα πέσουμε σαν οι τελευταίοι πιστοί σε έναν άπιστο κόσμο. Οι τελευταίοι δίκαιοι και τίμιοι σε μία ζούγκλα διαφθοράς πνευματικής και ηθικής .Σε έναν κόσμο δίχως ιδανικά ήμασταν, οι τρελοί ,οι εξτρεμιστές. Αλλά είχαμε θέληση.
  Η δύναμη της θέλησης. Αυτή  είναι η απώτατη πηγή δύναμης του κάθε Έλληνα εθνικιστή του κάθε Χρυσαυγίτη. Αρνούμαστε να πεθάνουμε στο σκοτάδι. Να σβήσουμε αργά. Να υποταχτούμε κα να γυρεύουμε έλεος μυξοκλαίγοντας από τους δυνάστες μας. Θέλουμε Ελευθερία-Δικαιοσύνη-Αξιοπρέπεια.
  ‘Όχι μόνο για εμάς αλλά για όλο τον ελληνικό λαό. Και αν όταν θα φτάσουμε στο ανάλογο επίπεδο δύναμης να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι  θα τα απαιτήσουμε και για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η θέληση μας για Παγκόσμια Δικαιοσύνη και Ελευθερία περνάει μέσα από το ιδανικό μίας πανίσχυρης πατρίδας έτοιμης για όλα προκείμενου να υπερασπίσει το δίκαιο του κάθε κατατρεγμένου σε αυτόν το πλανήτη.. Μίας μελλοντικής Παγκόσμιας Ελλάδας φάρου φωτός για τους πάντες. Αυτό είναι ο μόνος αληθινός ανθρωπιστικός διεθνισμός που μπορεί να έχει ένας σκεπτόμενος Έλλην και όχι το ψευτοανθρωπιστικό ιδεολόγημα της ,μετατροπής της Ελλάδας σε μία πολυφυλετική χαβούζα με ανοιχτά σύνορα σε κάθε τριτοκοσμικό προς άκρατη χαρά των πολυεθνικών εταιρειών που θα αλωνίζουν στην πατρίδα μας.
  Και τώρα που το κατεστημένο πέφτει. Τώρα που η χούντα της ξενοκρατίας τρίζει και μετράει μέρες τα παπαγαλάκια των ξένων κέντρων ειρωνεύονται ξανά. Πως θα αντέξετε  μία εθνικιστική χώρα σε έναν κόσμο εχθρικό. Την απάντηση δεν θα την καταλάβουν γιατί απευθύνεται μόνο σε μυημένους στον Εθνικό αγώνα.
  Με τη δύναμη της θέλησης μας. Με την δύναμη που μας σπρώχνει να αντέχουμε και να νικάμε σε έναν πολιτικό αγώνα που μας χτύπησαν με μυστικές  υπηρεσίες, παραδικαστικά κυκλώματα, τρομοκρατικές οργανώσεις, συνομωσίες, φυλακές , διώξεις, προπαγάνδα από παντού και συνέχεια. Τα πάντα εναντίον της Χρυσής Αυγής. 
  Εμείς το μόνο που είχαμε και έχουμε :την Δύναμη της Θέλησης. Δεν είχαμε λεφτά, δεν είχαμε  όπλα, σύμμαχους, μίντια, σκοτεινούς κύκλους να μας υποστηρίζουν. Και να που  νικάμε. Θριαμβεύουμε. Είναι ο θρίαμβος του κάθε κατατρεγμένου που πέρα από τα όρια της απελπισίας φωνάζει στον εχθρό του ένα μεγάλο όχι.
  Όχι δεν θα νικηθούμε ότι και να γίνει. Όχι δεν σβήσουμε αργά. Δεν θα υποταχτούμε. Έχετε εχθροί μας όλα τα λεφτά του κόσμου έχουμε την Πίστη μας. Έχετε αεροπλανοφόρα. ,αμέτρητες μεραρχίες , όπλα που ισοπεδώνουν πλανήτες ,έχουμε στο πλευρό μας τον Θεό. Έχετε όλες τις τηλεοράσεις, ραδιόφωνα ,εφημερίδες , περιοδικά στον έλεγχο σας έχουμε την αλήθεια στο πλευρό μας.
  Η δύναμη της Θέλησης μας ας είναι ο οδηγός μας μαζί με τον Θεό στο δύσκολο και σκληρό αγώνα μας. Και πόνος και πίκρες μας περιμένουν αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Η αλήθεια , η δικαιοσύνη το μέλλον του ένδοξου και περήφανου έθνους μας το απαιτεί. Θα νικήσουμε τους εχθρούς της Ελλάδας όσα και αν χάσουμε σε προσωπικό επίπεδο.
  Η θέληση μας είναι πανίσχυρη πάνω και πέρα από οτιδήποτε έχουν να μας ρίξουν για να εγκαταλείψουμε.
  Θάρρος αδέλφια. Μαζί μπορούμε τα πάντα.. Μπορούμε να νικήσουμε τους αιώνιους εχθρούς του ανθρώπου. Παντού και πάντα σε κάθε πεδίο μάχης. Ο  Χριστός και η Ελλάδα η ψυχή μας. Το σώμα μας η Θέληση μας να νικήσουμε και όπλο μας το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.
  Μαζί μπορούμε τα πάντα.
Μέχρι το τέλος του κόσμου. Χριστός-Ελλάδα-Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών