Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2014

Ο "υπερδεξιός" Πολύδωρας τα έχει βρει με το ΣΥΡΙΖΑ; Τους - ελάχιστους - ψηφοφόρους του τους ρώτησε ή έχουν πάει όλοι στη Χρυσή Αυγή;!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Αιμίλου Λιάτσου και στο Kontra Channel ήταν ο Βύρων Πολύδωρας, ως αρχηγός κόμματος, και μίλησε για όλους και όλα για μια περίπου ώρα.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να σταθούμε στα χιλιοειπωμένα και πομπώδη συνθήματα περί πατρίδας και Έθνους από τους... στυλοβάτες του μασωνοδεξιάς, αλλά αρκεί να αναφέρουμε τη φράση του...."υπερπατριώτη" - "δεξιού" Πολύδωρα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την οικονομική πολιτική που πρέπει να ασκηθεί στην Ελλάδα:
"Ότι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ" η αποστομωτική και χωρίς......
καμιά καχυποψία για το τι ακριβώς υπονοεί, φράση του..."δεξιού ψάλτη" του συστήματος.

Ανάμεσα στα άλλα είπε βεβαίως ότι δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, ομολογώντας ουσιαστικά τις "κάτω από το τραπέζι" συμφωνίες Σαμαρά με "ανεξάρητους" βουλευτές για την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, και δεν θα πρέπει να προσμετράται ανάμεσα στους 180, το "μαγικό αριθμό" για να συνεχίσει να πρωθυπουργεύει ο Σαμαράς με το Βενιζέλο.
Δείγμα και αυτό της... προγραμματικής συμφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ με... ευρύτερες δυνάμεις - όπως είχε πει και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Τσίπρα, Νικος Παππας στη Real News - ακόμη και της..."λαϊκής δεξιάς".

Υ.Γ.
Στις Ευρωεκλογές ο Πολύδωρας ως Αρχηγός κόμματος, όντας πιστός στα κελεύσματα των παγκοσμιοποιητών, δημιούργησε, μαζί με άλλους ταλαίπωρους "πατριώτες" ένα κόμμα - ανάχωμα του εθνικισμού.. Το αποτέλεσμα...Μετά βίας 1%..
Σήμερα διαφυλάττει το πολιτικό του μέλλον συμφωνώντας με το ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως εξασφαλίζει με το ψηφοδέλτιό του την κάθοδο στις εκλογές με...προίκα τη δεξαμενή κάποιων εκατοντάδων παραπλανημένων ψηφοφόρων που θα αυτομουτζώνονται για ακόμη μια φορά διαβάζοντας την παραπάνω είδηση...

Είναι όμως... δεδομένο πώς οι επόμενες εκλογές φέρνουν μαζί και τον οριστικό αφανισμό των.. πατριδοκάπηλων της "Δεξιάς της σφαλιάρας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών