Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2014

Η γελοιότητα «χτύπησε κόκκινο»: Φιλιππινέζος από το διαδίκτυο βαπτίστηκε «Χρυσαυγίτης» και η φωτογραφία «στοιχείο»!

Από το πρωί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο άρθρο από το «Βήμα», το οποίο είναι ενδεικτικό της γελοιότητας του κατηγορητηρίου εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και του πολιτικού ελατηρίου της όλης διώξεως.
Στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται λόγο για «Αλ Κάιντα» εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής. Πάμε να δούμε, όμως, τα «νέα καυτά στοιχεία» που παρουσιάζει σήμερα το «Βήμα» και αναπαράγουν οι χαχόλοι του διαδικτύου.

«Αίσθηση προκαλεί μία από....
τις φωτογραφίες στην οποία μέλος της ΧΑ κρατά στα χέρια του αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low», γράφει το καταγέλαστο ρεπορτάζ αναφερόμενο στην παραπάνω φωτογραφία.
Κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο βλέπουμε ότι ο άνθρωπος που απεικονίζεται στην φωτογραφία προφανώς δεν είναι Χρυσαυγίτης, ενώ η φωτογραφία «στοιχείο» της δικογραφίας είναι από το διαδίκτυο. Παρακάτω παρουσιάζουμε μία ακόμα φωτογραφία του ίδιου ανθρώπου, ώστε να χρησιμοποιηθεί και αυτή ως «στοιχείο». Πρόκειται για τον Αλφρέντο Ρεϊνάντο, στρατηγό του Ανατολικού Τιμόρ που έχει πεθάνει το 2008.
Όπως φαίνεται από την φωτογραφία ο εν λόγω είναι "προφανώς Χρυσαυγίτης", αλλά από την... Τοπική Οργάνωση Ανατολικού Τιμόρ!

Αμέσως μετά το ρεπορτάζ αναφέρεται σε «εκπαίδευση» μελών της Χρυσής Αυγής με «όπλα». Το πρόβλημα στην εν λόγω φωτογραφία είναι ότι τα «όπλα» είναι καταφανώς τύπου paintball γεγονός που αποδεικνύεται πέραν κάθε αμφιβολίας από τις μποτίλιες με το αέριο προώθησης. Τα συγκεκριμένα «όπλα» διατίθενται ελεύθερα και μάλιστα σύλλογοι αυτού του αθλήματος, διοργανώνουν παιδικά πάρτι, όπου τα παιδιά παίζουν το εν λόγω άθλημα με τα «όπλα» - «στοιχεία κατηγορίας εναντίον της Χρυσής Αυγής».
Όπως έγραφε μία εφημερίδα προσκείμενη στη ΝΔ, "λερώνουν, αλλά δεν σκοτώνουν". Το γεγονός ότι τα "όπλα" της δικογραφίας είναι ψεύτικα το είχε παραδεχτεί και το ίδιο το "Βήμα" σε παλιότερο δημοσίευμα, όμως τώρα το "ξεχνά" επιχειρώντας την επαναφορά του θέματος. 

Δείτε και μία φωτογραφία από ανάλογο παιδικό πάρτι, από το εξωτερικό. Σας παραθέτουμε και τον σύνδεσμο της φωτογραφίας, γιατί αν δεν το κάνουμε, αύριο θα υπάρχει ρεπορτάζ του "Βήματος" που θα λέει ότι "Χρυσαυγίτες εκπαιδεύουν παιδιά στην χρήση όπλων". Ανάλογοι σύλλογοι υπάρχουν πάμπολλοι και στην Ελλάδα:

Το τρίτο «στοιχείο» στο οποίο μάλιστα «εστιάζει η Αντιτρομοκρατική» είναι η φωτογραφία ενός ανθρώπου πάνω σε ένα πλοίο. Μετά τον εντυπωσιασμό της φωτογραφίας, αναφέρεται στο άρθρο ότι μιλάμε για «πιθανό μέλος» που κρατά αυτόματο όπλο σε πλοίο, ενώ στη συνέχεια γίνεται νύξη για ανθρώπους που νόμιμα συγκροτούν ασφάλεια σε πλοία που ταξιδεύουν σε περιοχές που δραστηριοποιούνται πειρατές, όπως π.χ. ο Περσικός Κόλπος ή οι ακτές της Σομαλίας.  
Με τέτοια «στοιχεία» κατηγορούν την Χρυσή Αυγή και κρατούν έγκλειστους τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Βουλευτές και στελέχη του Κινήματος, εδώ και έναν χρόνο. Ας πάνε άμεσα στην δίκη, αν τολμάνε, έτσι ώστε να δει όλος ο Ελληνικός Λαός την γελοιότητα.
Ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση, για εγγυημένο «ξεβράκωμα» και γελοιοποίηση της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά και των επίορκων υποχείριων της όλης υπόθεσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών