Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2014

Κεραυνοί Αμβροσίου για το «αντιρατσιστικό»: «Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους Μουσουλµάνους»


Κεραυνοί Αμβροσίου για το «αντιρατσιστικό»: «Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους Μουσουλµάνους»

Την πικρή αλήθεια για το ανθελληνικό νομοσχέδιο, που φενακίζεται υπό τον όρο «αντιρατσιστικό», είπε ο Σεβασμιότατος Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος στο κήρυγμα του ενώπιον των πιστών, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωµένης, το βράδυ της Τρίτης στα πλαίσια του εορτασµού των 100 χρόνων από τα θυρανοίξια του φερώνυµου Μητροπολιτικού Ναού.
Αναφερόμενος στις διατάξεις του εν λόγω νομοσχεδίου, το οποίο ποινικοποιεί την σκέψη και τον λόγο, με αρκετή αντισυνταγματική ασάφεια, ώστε να εφαρμόζεται κατά το δοκούν, ο Αμβρόσιος είπε:
“Από αύριο το πρωί µε το αντιρατσιστικό νοµοσχέδιο όποιος µιλά για.....
την πατρίδα µας κινδυνεύει να πάει φυλακή. Όποιος ιερέας µιλά στον άµβωνα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ή άλλων θρησκειών κινδυνεύει να θεωρηθεί ρατσιστής και να φυλακιστεί. Σε λίγο στον τόπο µας θα είµαστε ξένοι. ∆εν ξέρω αν θα ζω, να το δω αυτό, αλλά τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους Μουσουλµάνους. Η Ελλάδα χάνεται και η πίστη χάνεται. Κρατήστε τη Φλόγα της Πατρίδας και της Πίστης. Η παγκοσµιοποίση δεν µας χτυπά απλά την πόρτα είναι ήδη εδώ”.
Τα παραπάνω λόγια αλήθειας επεξηγούν ολιγόλογα και περιεκτικά τις διατάξεις του εν λόγω νόμου που με ασάφεια τιμωρούν την σκέψη, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία – νομικό παράθυρο για τη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας, με μία απλή (και δωρεάν) ψευδή καταγγελία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών