Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 05, 2014

ΜΠΙΡ ΑΛΛΑΧ! ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

18558075_IMG_6368.limghandler
Γράφει ο Αντίοχος.

Έχουμε αναφερθεί κι άλλη φορά στην προσπάθεια κάποιων εγκάθετων του αόμματου και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που τώρα έχουν πηδήξει από το βυθιζόμενο καράβι του στο… παραπλέων του ΣΥΡΙΖΑ…) στην Αυστραλία, να εμποδίσουν την επίσκεψη των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής και την επαφή με την ομογένεια.
Στα πλαίσια αυτά, κάποιος ονόματι Θοδωρής Μάρκου, ο οποίος δηλώνει μέλος της.....
Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό των συριζομούρηδων (Στο Κόκκινο) και χαρακτήρισε «ανεπιθύμητη» την επίσκεψη των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, με το αιτιολογικό ότι: «Οι ιδέες που εκφράζει η οργάνωση είναι εντελώς αντίθετη με τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Αυστραλίας»!!! Τουτέστιν, σύμφωνα με αυτόν τον τύπο, όποιος επισκέπτεται την Αυστραλία, πρέπει να είναι σύμφωνος με τον… «πολυπολιτισμικό χαρακτήρα» της, αλλιώς… αποκλείεται!!!
Εν συνεχεία, παρατίθεται μια ανακοίνωση κατά της επίσκεψης, στην οποία περιέχονται ψεύδη και συκοφαντίες ανήκουστες, τέτοιες που ούτε τα πιο ξεφτιλισμένα παπαγαλάκια του εγχώριου συστήματος δεν έχουν τολμήσει να διατυπώσουν (π.χ. «η Χρυσή Αυγή προωθεί το μίσος έναντι των γυναικών», κατά τη διάρκεια του 2013, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και δεκάδες οπαδοί του συνελήφθησαν στην Ελλάδα και κατηγορήθηκαν για αδικήματα τα οποία κυμαίνονται από δολοφονίες και πρόκληση εκρήξεων μέχρι εκβιασμό».
Το δε «κλου» της όλης υπόθεσης, είναι το ποιοι υπογράφουν την ανακοίνωση των «Ελλήνων» της Αυστραλίας. Δείτε: «Ράντα Καττάν Διευθυντής Αραβικού Συμβουλίου Αυστραλίας, Μάχα Αμντό OAM Πρόεδρος Ένωσης Ηνωμένων Μουσουλμάνων Γυναικών, Χαφέζ Κασέμ Πρόεδρος Μουσουλμάνων Αυστραλίας (AFIC)».
(ΥΓ): Είναι πραγματικά τραγελαφικό, μουσουλμάνοι να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ότι «προωθεί το μίσος κατά των γυναικών»… Κι όμως συμβαίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών