Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 12, 2014

Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!

timthumb_(1) (1)

Το πιο ελπιδοφόρο , το πιο ζωντανό , το πιο αξιόλογο κομμάτι του Ελληνικού λαού βυθίζεται στην εξαθλίωση .Την ώρα που οι ντόπιοι υποτακτικοί του διεθνούς κεφαλαίου πουλάνε προπαγάνδα μέσω τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, φυλλάδων και blog, η αλήθεια είναι ότι η φτώχεια , η ανέχεια  και η πείνα σκεπάζει τον λαό μας. Καταστάσεις που κάποτε ακούγαμε απρ τους παππούδες μας να έχουν ζήσει λόγω πολέμου , τώρα γίνονται φρικτό παρόν. Μία κραυγή ακούγεται στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Είναι η κραυγή της απελπισίας και τη απόγνωσης. Ο λαός πεινάει.
Οι τράπεζες πίνουν το αίμα. Ο κρατικός μηχανισμός έχει.....
μεταβληθεί , ειδικά μέσω της εφορίας, σε κατοχική διοίκηση κατάσχεσης και είσπραξης χαρατσιών. Οι εφοπλιστάδες συνεχίσουν τις κρουαζιέρες τους, οι καναλάρχες τα ψέματα τους, τα κόμματα τις λαμογιές τους, οι εργολάβοι το φάγωμα του δημόσιου-λαϊκού χρήματος. Όλους αυτούς δεν τους νοιάζει η πείνα που έχουμε πέσει. Αντίθετα για αυτούς είναι η ευκαιρία για περισσότερο σκύλεμα , περισσότερη λεηλασία. Σαν ληστές με θύματα όλους εμάς, τον απλό λαό. Και η πείνα συνεχίζεται.
Το λεγόμενο  των μεσαίων στρωμάτων χάθηκε. Μαζί μ’ αυτό τα ίδια τα μεσαία στρώματα. Οι νεόπτωχοι στην πατρίδα μας είναι πλέον η πλειοψηφία. Άνθρωποι αξιοπρεπείς ψάχνουν τα σκουπίδια για να επιβιώσουν. Δεν κατάντησαν έτσι από κάποια ατυχία, από κάποιο καπρίτσιο της μοίρας , από μία-δυο λάθος επιλογές. Σε ελάχιστες ατομικές περιπτώσεις ίσως και να ισχύει αλλά όχι στο επίπεδο ενός ολόκληρου λαού.
Όχι. Η εκφτώχευση του λαού είναι προϊόν της συνωμοσίας της αλητείας κομμάτων-πλουτοκρατών. Φάγανε φάγανε, φάγανε… και δίναν στον κόσμο υπνωτικό. Τηλεόραση , σαπουνόφουσκες, φοιτητικές κομματικές νεολαίες, μπάλα και Τσάμπιονς λιγκ, καλλιστεία και υποσχέσεις κάθε 4ετία  για διορισμούς στο δημόσιο. Από όλα είχε ο μπαξές προκειμένου να κοιμίσουν τον λαό. Αυτά τα ναρκωτικά δίναν στον λαό ώστε αυτός να κοιμάται όταν οι αφεντιές τους θα του φτιάχναν τις αλυσίδες της σκλαβιάς και της δουλοπαροικίας της μαύρης εργασίας.
Και τώρα η συνωμοσία αποκαλύπτεται. Αυτοί τα κέρδη , ο αλός πείνα. Αυτοί ελεύθεροι , ο λαός και οι αγωνιστές στην φυλακή του καθεστώτος. Καταστολή σε ότι δεν γουστάρουν οι αφεντάδες και οι βαρόνοι του χρήματος. Ασυδοσία από όλους ενάντια στους Έλληνες. Οι έλληνες κανένα δικαίωμα. Μία κραυγή ακούγεται στον αέρα. Σκίζει την σιωπή και φέρνει τα σύννεφα της καταιγίδας Ο λαός πεινάει.
Η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν το έκρυψε. Ναι είναι το κόμμα καταφύγιο κυρίως των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Ναι είμαστε καταφύγιο σε ένα άδικο, εχθρικό και σαδιστικό κόσμο. Οργανωνόμαστε. Αλληλοϋποστηριζόμαστε. δίνουμε το χέρι  στον διπλανό μας σηκωθεί. Όχι κύριοι δεν μεγαλώσαμε σε σαλόνια αριστοκρατικά, σε κότερα, σε βίλες σε πισίνες και κολέγια.
Εμείς ο απλός λαός που παλεύουμε για την καθημερινή επιβίωση, που αγωνιζόμαστε για ένα κομμάτι ψωμί να δώσουμε στις οικογένειες μας, που αγωνιούμε για το τι θα φέρει η κάθε μέρα , εμείς είμαστε η Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή της Ελλάδας που παλεύει με θεούς και δαίμονες.. Της Ελλάδας που την σέρνουν αλυσοδεμένη να την πετάξουν στην κόλαση. Η Ελλάδα που κραυγάζει. Ο λαός πεινάει.
Ακούστε κύριοι στα έδρανα σας τα βουλευτικά, στα δερμάτινα καθίσματα από τις αμαξάρες σας. Ακούστε τον αέρα. Είναι η κραυγή ενός λαού χιλιοκακοποιημένου που φωνάζει με αγανάκτηση ότι πεινάει. Ως πότε θα παίζεται με την υπομονή του; Ως πότε θα συνεχίζεται τα εγκλήματα σας .Ως πότε νομίζεται ο λαός θα συνεχίσει να σας ανέχεται;
Ακούστε το καλά κύριοι άρχοντες του τόπου του. Ο λαός πεινάει. Ο θυμός σιγοβράζει… Η Χρυσή Αυγή έρχεται.
Το παντεσπάνι δεν έσωσε την Μαρία Αντουανέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών