Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2014

ΕΠΙΚΗ ομιλία του Α. Γρέγου για τον "εθνάρχη" - ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ και ΣΙΩΝΙΣΤΗ Ελ. Βενιζέλο που έκανε τους ελαφροδεξιούς της ΝΔ να.... διαμαρτυρηθούν για το "ίνδαλμά" τους - ΒΙΝΤΕΟ

3 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον, αν και το γνώριζα από την αρχή. Και για να εμπλουτίσω μερικούς, ορίστε βάσιμες πηγές εβραίων εν ελλαδί πολιτικών.

    http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/07/blog-post_3769.html
    (Αυτό το άρθρο εξηγεί την αληθινή καταγωγή τους, καθώς και τα αληθινά ονόματα τους)

    http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2013/03/axel_5.html
    (Εδώ λέει την αληθινή Χαζαροεβραϊκή καταγωγή του Τσίπρα, καθώς και το αληθινό όνομα του, έξου και η ειρωνεία του Κασιδιάρη που τον αποκάλεσε «Mr. Tsipras»)

    Βάσει των παραπάνω αρθρών, ΟΛΑ τα κόμματα από την άκρα αριστερά μέχρις την άκρα δεξιά (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) είναι εβραϊκά. Αυτός είναι ο λόγος που όσο καιρό το μελετούσα το θέμα, τόσο πλησίαζα την Χρυσή Αυγή που μ' εξιλέωσε από το εβραϊκό ψέμα. Έμαθα όλη την Αλήθεια και έχω πάει παραπέρα για να ξέρω και τι θα γίνει στο μέλλον. Οι Εβραίοι πρέπει να θανατωθούν για να ηρεμήσει η ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στενός φίλος του Βενιζέλου ο εκ Χανίων Ισραηλίτης επιχειρηματίας Μωυσής Κωνσταντίνης. Εξελέγη βουλευτής ...Θεσσαλονίκης με το φιλελεύθερο κόμμα . Η βιομηχανία ζυμαρικών MISKO ήταν δική του μέχρι της, προπολεμικώς, χρεοκοπίας της.
    Το 1920 εθέσπισε νόμο βάσει του οποίου οι ισραηλιτικές κοινότητες οργανώθηκαν σε ΝΠΔΔ του ελληνικού δημοσίου, στις οποίες υποχρεωτικώς ήσαν μέλη όλοι οι Εβραίοι ασχέτως υπηκοότητος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα η MISKO εξαφανίστηκε; Αν υπάρχει ακόμα, θέλω να της κάνω έμπαργκο.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών