Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2014

Αριστερός δημοσκόπος παραδέχεται: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή - Είναι πανίσχυρη και δεν κάμπτεται!

Συνέντευξη σε αριστερίστικο έντυπο παραχώρησε ο γνωστός, αριστερών ιδεολογικών καταβολών, δημοσκόπος Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως η Χρυσή Αυγή επελαύνει παρά την εις βάρος της λυσσαλέα πολεμική.

Ερωτηθείς για την εκτίμησή του εις ότι αφορά τις επερχόμενες εκλογές, ανέφερε πως αυξάνει η ψαλίδα του Σύριζα από τη ΝΔ, γεγονός το οποίο οφείλεται στην πλήρη αποσύνθεση της δεύτερης. Παρομοιάζει μάλιστα την κατάρρευση της ΝΔ με την κατάσταση που επικρατούσε στο κόμμα προ των εκλογών του 2009, όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές με 10 μονάδες διαφορά.




Αφού χαρακτήρισε «κινούμενη άμμο» τις δημοσκοπήσεις, επισήμανε πως θεωρεί δύσκολο να διαμορφωθεί μια επτακομματική βουλή. Ανέφερε επί λέξει:...
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, η Ν.Δ. κατά τα φαινόμενα θα είναι δεύτερη και η Χρυσή Αυγή τρίτη, η οποία δείχνει να είναι ισχυρή, να μην έχει κάμψη. Τα τρία αυτά κόμματα θα είναι σίγουρα στη Βουλή».


Ο Χρ. Βερναρδάκης λοιπόν, ο οποίος σε καμία των περιπτώσεων δεν δύναται να χαρακτηρισθεί συμπαθών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, το δηλώνει ξεκάθαρα: η Χρυσή Αυγή έχει παγιωθεί ως η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, παρουσιάζοντας χαρακτηριστική ανθεκτικότητα στις διώξεις που υφίσταται και σε παράνομες μεθοδεύσεις που δυσχεραίνουν την άσκηση της λειτουργίας της ως νόμιμο πολιτικό κόμμα.

Η φράση «η Χρυσή Αυγή είναι ισχυρή και δεν κάμπτεται», είναι ενδεικτική της πραγματικής καταστάσεως και σίγουρα μετριοπαθής μπροστά στις ουσιαστικές προοπτικές που ανοίγονται για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας το γεγονός ότι η καθολικώς ομολογούμενη κατάρρευση της ΝΔ θα αποφέρει ακόμη μεγαλύτερα οφέλη για τη Χρυσή Αυγή, θα συμβάλλει δε στον απεγκλωβισμό χιλιάδων πατριωτών από τα ασφυκτικά πλαίσια της πατριδοκάπηλης και ψοφοδεούς δεξιάς, η οποία τους εξαπατούσε επί δεκαετίες.

Η αδυναμία τέλος του Σύριζα, να σχηματίσει κυβέρνηση αυτοδυναμίας θα έχει ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα τη φθορά του. Μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος το οποίο σήμερα γοητεύεται από τις φρούδες υποσχέσεις της ροζ αριστεράς, θα αντιληφθεί σύντομα πως οι μεγαλόφωνες διακηρύξεις Τσίπρα δεν ήσαν παρά μια πιστή αντιγραφή της παροχολογίας του Τζέφρυ Παπανδρέου, κατά την προεκλογική περίοδο του 2009.

Όταν λοιπόν αποκαλυφθεί το βάθος της εξαπάτησης, τότε οι ψηφοφόροι θα εγκαταλείπουν κατά κύματα τον Σύριζα έχοντας συνειδητοποιήσει πως η μοναδική ελπίδα για το Λαό και την Πατρίδα, η μοναδική ελπίδα για Εθνική Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών