Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2014

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη: "ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΙΝΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ "

BARBRAROS
Άρθρο του Ηλία Κασιαδιάρη στη εφημερίδα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”
  
Το δόγμα της Χρυσής Αυγής για το Κυπριακό, την ενέργεια και την ισορροπία δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο
Για μία ακόμη φορά απεδείχθη η απόλυτη ένδεια, η ανυπαρξία και η μειοδοτική στάση της καταρρέουσας εξουσίας Σαμαρά – Βενιζέλου. Οι τούρκοι κάνουν βόλτες για μέρες στην ΑΟΖ της Κύπρου και η Ελλάς είναι παντελώς απούσα, ενώ η ηγεσία της αυτο-εξευτελίζεται και ξεπουλά τα δίκαια του Ελληνισμού. Το alter-ego του Σαμαρα, Ανα(ν)στασιάδης, εξαφανίστηκε από......
προσώπου γης. Ο Ελλαδίτης υπάλληλος της διεθνούς τοκογλυφίας, παρ’ ότι ήταν παρών στην επίμαχη διάσκεψη των ευρωπαίων ηγετών,έπραξε το απόλυτο τίποτα. (γι’ αυτό και παρακαλούσε μανιωδώς τα βραδυνά δελτία του μπομπολιστάν να πουν ψέμματα, ότι δήθεν είχε… «σφοδρή αντιπαράθεση» με τον Κάμερον για το Κυπριακό και την τουρκική προκλητικότητα). Δυστυχώς η Ελλάς διοικείται από ανθρωπάκια που αδυνατούν – όχι μόνο να περιφρουρήσουν τα δίκαιά της – αλλά ακόμα και να μιλήσουν ενώπιον των δήθεν συμμάχων τους.
Τούρκοι, σιωνιστές και αιγύπτιοι εντός κυπριακής ΑΟΖ – Η Ελλάς απούσα…
Μόλις ο Νταβούτογλου δημιούργησε νέα εστία τεχνητής έντασης νοτίως της Μεγαλονήσου με τον απόπλου του «Μπαρμπαρός», όλα τα κράτη της περιοχής κινητοποιήθηκαν. Ισραήλ και Αίγυπτος έσπευσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην πιο περιζήτητη οικονομικά ζώνη της Μεσογείου. Το Οικόπεδο 12, που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Κυπριακή Δημοκρατία, αποδεδειγμένα περικλείει τεράστιες ποσότητες φυσικού αερίου. Αυτόν τον αληθινό θησαυρό θα έπρεπε ασφαλώς να τον διασφαλίζει η Ελλάς με φρεγάτες, υποβρύχια και πολεμικά αεροσκάφη. Αντ’ αυτού η χώρα μας είναι παντελώς ανύπαρκτη και η κυπριακή ασφάλεια βασίζεται δυστυχώς στα ισραηλινά f-16. Οι εβραίοι έχουν ήδη συμφωνήσει με την Κύπρο και έχουν βάλει χοντρό χέρι στα κοιτάσματα της νήσου, φυσική συνέχεια των οποίων αποτελεί το ισραηλινό κοίτασμα Λεβιάθαν, που εκμεταλλεύονται ήδη σε συνεργασία με τους αμερικανούς  (κοινοπραξία Delek και Noble Energy).
Η αποστολή μίας ισχυρής αεροναυτικής δύναμης στην Κύπρο είναι η πλέον ενδεδειγμένη κίνηση. Αντ’ αυτού η προδοτική ελλαδική ηγεσία προτιμά να πήγαινε ταξιδάκια στας Ευρώπας και να κλαίγεται στην διεθνή τοκογλυφική ολιγαρχία. Αντί τα ελληνικά f-16 block 52+ να σταθμεύουν στο αεροδρόμιο της Πάφου, αντί οι ελληνικές φρεγάτες να περιπολούν νοτίως της ελεύθερης Κύπρου, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι παντελώς απούσες. Θα μπορούσε τουλάχιστον ο Σαμαράς να στείλει στην Κύπρο τα… «υποβρύχια του Βενιζέλου» με κυβερνήτη τον ίδιο τον πρόεδρο του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτά γέρνουν από τις μίζες και τα κλεμμένα. Μιλάμε για θλιβερούς τύπους που δεν μπορούν να περιφρουρήσουν ούτε την ελλαδική ΑΟΖ, η οποία είναι μαγική εικόνα καθώς το ίδιο το ελλαδιστάν-σαμαριστάν δεν τολμά να την αναγνωρίσει. Ευτυχώς οι μέρες στην εξουσία αυτών των  μειοδοτών είναι μετρημένες και η άνθηση του Εθνικιστικού Κινήματος δεν θα αργήσει να έρθει.
Χρυσή Αυγή: το μόνο κόμμα με ξεκάθαρες θέσεις για τα μείζονα εθνικά ζητήματα
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ισχυρή πολιτική δύναμη με ολοκληρωμένη πρόταση για λύση του ελληνικού προβλήματος. Πρωταγωνιστική θέση στο Δόγμα μας διαθέτει η αξιοποίηση του εθνικού πλούτου της χώρας και των ενεργειακών μας πηγών. Στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του Λαϊκού Συνδέσμου περιλαμβάνεται και η κατάθεση της ιστορικής πρότασης Νόμου περί «Ανακήρυξης της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης» από την κοινοβουλευτική μας ομάδα. Όπως θυμάστε, την ημέρα που κατετέθη η πρόταση αυτή και συζητήθηκε σχετική επίκαιρη επερώτηση του κόμματός μας, συνέβη το γνωστό επεισόδιο με τον υπουργό ενέργειας της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ α.ε. (οπότε και καταγγείλαμε σε έντονο ύφος το πολιτικό σύστημα: «Κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες, πού ‘ναι η λίστα Λαγκάρντ κλπ…»). Αξίζει να παραθέσουμε για μία ακόμη φορά τις πάγιες θέσεις μας για την Ελληνική ΑΟΖ, το Κυπριακό, την ενέργεια και τις διεθνείς συμμαχίες. Αυτά τα 4 μείζονα ζητήματα συνδέονται άμεσα και η επίλυσή τους θα οδηγήσει στην υλοποίηση του οράματος του Λαϊκού Συνδέσμου. Η Ελλάς θα πάψει να είναι ένα θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και θα μετατραπεί σε κεντρική δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ: Άμεση χάραξη των ορίων της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. με βάση την αρχή της μέσης γραμμής και λαμβάνοντας ως ενιαίο σύνολο τα θαλάσσια όρια της Ελλάδος με την Τουρκία από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και το Καστελόριζο.
ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου, που σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ των δύο κρατών, θα ισοδυναμεί με de facto Ένωση της νήσου με την Ελλάδα. Οι παραπάνω ενέργειες μεσοπρόθεσμα θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε κεντρική δύναμη στον ευαίσθητο γεωπολιτικά χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.
ΕΝΕΡΓΕΙΑ:  Εθνικοποίηση όλων των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, με κύριο στόχο να καταστεί η Ελλάς στρατηγικός ενεργειακός κόμβος. Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την ανάθεση του τεράστιου έργου της έρευνας και εξόρυξης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που περικλείει η ελληνική ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης.
ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ: Σύναψη αμυντικής συμφωνίας και έναρξη στρατιωτικής συνεργασίας με τα κράτη εκείνα με τα οποία είναι δυνατόν να υπάρξει σύγκλιση γεωπολιτικών συμφερόντων και όχι φύσει και θέσει ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ και των οποίων οι κοινοπραξίες θα πλειοδοτήσουν στον παραπάνω διαγωνισμό.  Αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και επανεξέταση των συμμαχιών μας, οι οποίες δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα για τα εθνικά μας συμφέροντα. Άμεση στροφή, επενδυτική και ενεργειακή κατ’ αρχάς, προς τη Ρωσία.
 Φυλακές Κορυδαλλού,
26η Οκτωβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών