Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014

Ξεφτίλα...Η Κεφαλογιάννη "μάχεται" για τον Ελληνικό πολιτισμό, αλλά ταυτόχρονα συναντιέται με αρνητές της επιστροφής των κλεμμένων γλυπτών του Παρθενώνα

Ο Ελληνικός Λαός πληρώνει αδρά τα στελέχη της Χούντας Σαμαρά για να κάνουν εκδρομές στο εξωτερικό, προωθώντας τις προσωπικές τους επαφές και εμπαίζοντας τους Έλληνες που δοκιμάζονται σκληρά από τα εθνοκτόνα μνημόνια.
Με selfies λοιπόν, αγκαλιά με τον δήμαρχο Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, τις οποίες ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «προωθεί» τον ελληνικό τουρισμό η υπουργός Τουρισμού. Τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης παρουσιάζουν μάλιστα την φωτογραφία ως μέρος της επιτυχημένης εκστρατείας της υπουργού, μόνο που σκοπίμως αποφεύγουν να αναφερθούν σε όσα ο δήμαρχος του Λονδίνου δήλωσε κατά το παρελθόν:
«Κάποιος πρέπει επειγόντως να αποκαταστήσει τα μάρμαρα του Τζορτζ Κλούνεϊ. Συνδέει μία ταινία για.....
τα έργα τέχνης που λεηλατήθηκαν από τους Ναζί, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι ο Χέρμαν Γκέρινγκ είχε σχέδια να λεηλατήσει το Βρετανικό Μουσείο. Και που θα έστελναν οι Ναζί τα Ελγίνεια; Στην Αθήνα. Αυτός ο Κλούνεϊ δεν υποστηρίζει τίποτα άλλο από την ατζέντα του Χίτλερ για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου. Θα έπρεπε να τυλίξει το σενάριο του Χόλιγουντ και να παραμείνει κολλημένος στην ιστορία».
Αυτά είχε αναφέρει ο δήμαρχος του Λονδίνου, όταν ενισχύθηκαν διεθνώς οι φωνές που ζητούσαν την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Πατρίδα τους, από το Λονδίνο όπου σήμερα εκτίθενται ως προϊόν μιας αισχρής κλοπής. Τα ανωτέρω, πέραν των «έγκριτων» δημοσιογράφων, παριστάνει πως αγνοεί και η κυρία Κεφαλογιάννη, δίχως βεβαίως να κατορθώνει να πείσει παρά μονάχα τους αδαείς.
Για να μην είμαστε άδικοι, το υπουργείο Τουρισμού δεν θα μπορούσε να ξεχωρίζει από την γενικότερη εικόνα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, εικόνα αποσύνθεσης και κατάρρευσης σε όλα τα επίπεδα. Καθότι δε, η πορεία της Χούντας προς το γκρεμό είναι μη αναστρέψιμη, τα στελέχη της φροντίζουν να απολαύσουν τους τελευταίους μήνες στους υπουργικούς θώκους, φροντίζοντας να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, πραγματοποιώντας επαφές που δύνανται να φανούν χρήσιμες στην πολιτική τους καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών