Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

Κυριολεκτικά ΧΙΛΙΑΔΕΣ Χρυσαυγίτες κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας και βροντοφώναξαν: "Τούρκοι, μογγόλοι, δολοφόνοι" - Φωτορεπορτάζ


Χιλιάδες Χρυσαυγίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα: Νταβούτογλου ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ! Φωτορεπορτάζ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους... Η Χρυσή Αυγή κυριολεκτικά επελαύνει και στέλνει μήνυμα όχι στους θνήσκοντες πολιτικάντηδες αλλά στην απέναντι πλευρά και τους προετοιμάζει για..... πόλεμο!

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, η οποία αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τους χιλιάδες Χρυσαυγίτες που συνέρρευσαν, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου για τα.....
μείζονα εθνικά θέματα.

Λίγο πριν την οριστική κατάρρευση της Χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου που ξεπουλά την Πατρίδα μας σε γείτονες και διεθνείς τοκογλύφους, η Χρυσή Αυγή έστειλε ηχηρό αγωνιστικό μήνυμα: Νταβούτογλου ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερο παλμό με συχνά και ενθουσιώδη χειροκροτήματα από εκατοντάδες Έλληνες που κατέκλυσαν την αίθουσα, ενώ πάρα πολλοί ήταν όρθιοι και παρέμειναν εκτός, αφού επικράτησε το αδιαχώρητο.



Την εκδήλωση παρουσίασε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος έδωσε τον λόγο στον πρώτο ομιλητή, τον Συναγωνιστή Θανάση Κωνσταντίνου. Ο Πρόεδρος του ΑΙΓΙΣ ανέλυσε διαχρονικά την σχέση Ελλάδος και Τουρκίας και την βαρβαρότητα των "καλών" γειτόνων.

Ο νομικός του Κινήματος και εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ, Άγγελος Ιωάννου αναφέρθηκε στο ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδος - Κύπρου, εκφράζοντας παράλληλα τις θέσεις των Κυπρίων Εθνικιστών για άμεση διακοπή των προδοτικών συνομιλιών με το ψευδοκράτος και την καταγγελία του τουρκικού κράτους ως εισβολέα και κατακτητή.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γιώργος Επιτήδειος ανέλυσε το ευαίσθητο θέμα της ελληνικής ΑΟΖ και της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου.

Στην συνέχεια ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός ανέπτυξε το πρόγραμμα του Κινήματος για την αναμόρφωση των Ενόπλων Δυνάμεων, κάνοντας αναφορά στην προδοσία των Ιμίων.

Ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος, αφού προέτρεψε τα ΜΜΕ που φιμώνουν την Χρυσή Αυγή να προβάλλουν πλάνα από την σημερινή εκδήλωση, ανέλυσε τις θέσεις για ελληνορωσική προσέγγιση και την αναδιάρθρωση του γεωπολιτικού μας χάρτη.

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος κατέρριψε τον μύθο της ελληνοτουρκικής φιλίας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην προδοτική πολιτική ηγεσία πως η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις και την λασπολογία θα συνεχίσει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση και Νίκη!

Στην συνέχεια εν μέσω θερμότατων και ενθουσιωδών χειροκροτημάτων ακούστηκε το ηχογραφημένο μήνυμα του παρανόμως εγκλείστου στις φυλακές Κορυδαλλού Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου. Η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ετοίμασαν οι Έλληνες μας τα κηδευτικά λουλούδια για τους μογγόλους; Αυτό σίγουρα θα τους προειδοποιούσε για την επερχόμενη τιμωρία τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών