Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2014

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Όσο και εάν δεν τους αρέσει ρυθμιστής στην εκλογή προέδρου είναι η Χρυσή Αυγή

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Για γέλια και για κλάματα η Ν.Δ., που θυμήθηκε τον κομμουνιστικό κίνδυνο!
Στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής της χώρας είναι η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Σκόπιμα όμως λησμονούν και οι δύο όχθες του πολιτικού κατεστημένου τόσο του αριστερού όσο και του καπιταλιστικού, ότι στην ουσία ο ρυθμιστής σε αυτήν την εκλογή είναι οι 16 εθνικιστικές ψήφοι του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που γεμάτος έπαρση σαν κακομαθημένο παιδί που επιμένει στις ζαβολιές στο παιχνίδι του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. έλεγε συνεχώς ότι έχει τους 180 και εκλογές θα γίνουν το 2016. Απ’ ό,τι απεδείχθη, τα λόγια του Σαμαρά...
ήταν λόγια του αέρα όπως αέρας κοπανιστός ήτανε και τα έργα της κυβερνήσεώς του επί τρία σχεδόν χρόνια.

Άλλο σημαντικό θέμα της πολιτικής επικαιρότητας των ημερών, το θέμα των αποστατών. Όσο και εάν κάποιοι θέλουν να στρογγυλέψουν τα πράγματα αποστάτες υπάρχουν και είναι όλοι αυτοί τους οποίους ψήφισε ο λαός για να αγωνιστούν ενάντια στο μνημόνιο και τώρα σέρνονται πίσω από αυτό και δίνουν μάχη για να παρατείνουν τη ζωή μιας κυβερνήσεως σφόδρα μνημονιακής. Το γιατί έγιναν αποστάτες ποικίλλει… Άλλος για το παιδί του, άλλος για να μην πάει φυλακή, άλλος δήθεν για την πατρίδα. Δύστυχη Πατρίδα πόσες παλιανθρωπιές έχουν γίνει στο όνομά σου!

Δεν μας κάνει εντύπωση ότι τόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί των “νταβατζήδων” όσο και οι φυλλάδες της διαπλοκής αναφέρονται με έμφαση στην μία και μοναδική ψήφο του φέρ’ ειπείν βουλευτή τάδε, αλλά δεν λένε λέξη για τους 16 ψήφους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τελικά κρίνουν και θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Για γέλια και για κλάματα και η έκκληση της φιλελεύθερης ψευτοδεξιάς Νουδούλας στον αντικομουνισμό. Ότι πρέπει δηλαδή να παρατείνουμε εμείς οι εθνικιστές τη ζωή της ολέθριας συγκυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου για να μην έλθουν οι κομμουνιστές! Μα οι κομμουνιστές είναι παντού, εάν μιλάμε για παρελθόν, είναι και στου Μαξίμου, είναι και στην τράπεζα της Ελλάδος και σε πολλά βουλευτικά έδρανα της Νέας Δημοκρατίας!

Η στάση της Χρυσής Αυγής είναι απλή και ξεκάθαρη. Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου πρέπει να πέσει και πρέπει να πέσει γιατί βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα. Αυτό απέδειξαν τα έργα και οι ημέρες της τα τελευταία χρόνια.

Παραφράζοντας τον ποιητή θα πούμε, ότι τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Τσίπρας βλάπτουν την Ελλάδα το ίδιο και δεν υποκύπτουμε στα εκβιαστικά τους διλήμματα. Θα καταψηφίσουμε τον πρόεδρο του μνημονίου συνεπείς στον αγώνα μας για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών