Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΙΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ;

Επειδή σήμερα πολύς κόσμος διερωτήθη «γιατί ο Συριζα δεν βγήκε να αρθρώσει μια λέξη για τον ραγιαδισμό των κυβερνώντων ( και του προέδρου της δημοκρατίας, του παππού της Λεϊλά)» όταν ο σουλτάν νταβούτογλου θρασύτατα έλεγε πως θα μοιράσουμε τα ΠΑΝΤΑ και το μόνο που δεν θα αλλάξει θα είναι η γεωγραφική τοποθεσία !!!

Για τον απλούστατο λόγο, και νομίζω ότι αυτό δεν θα πρέπει κανείς να το αγνοεί, ότι ο συριζα επανειλημμένως έχει εκφράσει την άποψη της μοιρασιάς του Αιγαίου.

Για θυμηθείτε τα λόγια της Δούρου σε τουρκική εφημερίδα, το καλοκαίρι του 2012:...

«Ελλάδα και Τουρκία πρέπει να γίνουν συνεργάτες. Έχουν πολλά κοινά για να διακινδυνεύσουν μια άχρηστη αντιπαράθεση»
Μια άχρηστη αντιπαράθεση! Δηλαδή με άλλα λόγια τί μας είπε η Δούρου; Ότι έκαναν και σήμερα οι κυβερνώντες που άκουγαν τον θρασύτατο τουρκαλά. ΜΟΥΓΚΑ !!!

Και συνέχιζε η κ. Δούρου :  Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα η πολιτική δύναμη που επεδίωκε να ανακαλύψει νέους δρόμους εμπέδωσης εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Δρόμους εμπέδωσης εμπιστοσύνης!!! Με άλλα λόγια «ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ» !!!

Ακόμη: Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ λέγοντας ότι έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί οι ‘τουρκικές’ μειονότητες ήταν θύματα των πολιτικών των διακρίσεων που εφάρμοσαν»! Δηλαδή τί εννοούσε η κυρία; Μήπως έδινε την Θράκη μας ως μεζέ στο πιάτο του αφέντη Νταβούτογλου;
Πάντως ο Τσίπρας θα πάει στο αεροδρόμιο, ναι εκεί στην αίθουσα αναμονής των επισήμων, να περιμένει τον αφέντη να τον δεχτεί, να του σφίξει το χεράκι και να του δώσει την ευχή του για μια καλή συνέχεια στις διμερείς σχέσεις, πάντα όπως τις εννοεί αυτός …

Πηγή: Ελλάς Αιώνιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών