Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 15, 2014

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ

Κουλούρη Χριστίνα1
Άρθρο του Κώστα Αλεξανδράκη στην εφημεριδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ«

Είδαμε τις τελευταίες ημέρες τις «νέες εκδόσεις» του υπουργείου εξωτερικών της Μέρκελ. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο βιβλίο του Ψαρρά που εκδόθηκε από την ντόπια Κομμαντατούρ του ιδρύματος Rosa Luxemburg του ΣΥΡΙΖΑ και το αντίστοιχο κωμικό «πόνημα» του πρώην υποψηφίου της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, Κωστή Παπαϊωάννου, που εκδόθηκε από ένα άλλο ελλαδικό παράρτημα γερμανικού ιδρύματος, αμφότερα με σκοπό την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε λόγο για....
ευθεία παρέμβαση των γερμανών στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, κατηγορία που θα ευσταθούσε ανέτως. Όμως η πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη. Πριν πούμε το οτιδήποτε αξίζει να κάνουμε μία υπόμνηση των δηλώσεων του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη την επαύριο των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής: «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».
Σας παρουσιάζουμε ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Η Οθωμανική Αυτοκρατορία» που επιμελήθηκε η γνωστή αντιχρυσαυγίτισσα Χρ. Κουλούρη και χρηματοδότησε το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Αγγλίας, αλλά και επιχειρήσεις όπως η Coca-Cola, η  HBC, η Alpha Bank και ο γνωστός Τζόρτζ Σόρος:
«Το παιδομάζωμα [ντεβσιρμές]: Πρωτότυπη οθωμανική πρακτική για τη στρατολόγηση των ανθρώπων που θα στελέχωναν υπηρεσίες του σουλτάνου, η οποία ξεκινά από τον 14ο αιώνα. Επρόκειτο για μια κεντρικά οργανωμένη στρατολόγηση νεαρών αγοριών από τις αγροτικές, μη μουσουλμανικές (δηλ. χριστιανικές) οικογένειες του οθωμανικού κράτους. Οι νέοι αυτοί ενσωματώνονταν στον οθωμανικό πολιτισμό, δηλαδή ασπάζονταν το Ισλάμ, μάθαιναν τουρκικά και εκπαιδεύονταν για να στελεχώσουν διάφορες κρατικές υπηρεσίες. Οι περισσότεροι προορίζονταν για τα τάγματα του καπίκουλου, ιδιαίτερα τους γενίτσαρους, άλλοι όμως επιλέγονταν για να υπηρετήσουν στο Εσωτερικό ή Εξωτερικό Ανάκτορο. Στη διάρκεια του 15ου-16ου αιώνα, ένα μεγάλο και συχνά το κυρίαρχο μέρος της οθωμανικής πολιτικοστρατιωτικής ελίτ προερχόταν από παιδομαζώματα, μία πρακτική που ευνοούσε επομένως, την κοινωνική ανέλιξη. Εξαιτίας της αυξανόμενη πίεσης που ασκούσαν οι μουσουλμάνοι υπήκοοι του σουλτάνου, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στα στρατιωτικά και πολιτικά αξιώματα, το σύστημα του παιδομαζώματος διακόπηκε σταδιακά στη διάρκεια του 17ου αιώνα»
Είναι ευκόλως αντιληπτό, λοιπόν, πως η σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής που οδήγησε στην παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Βουλευτών και στελεχών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, χωρίς κανένα στοιχείο, δεν είναι απλώς μία αντιδημοκρατική εκτροπή με σκοπό τα ψηφαλάκια του Αντωνάκη. Είναι μία ενέργεια σε ένα ευρύ πλαίσιο ανθελληνικών κινήσεων, που σκοπό τους έχουν την αποδόμηση ενός ολόκληρου Έθνους και το ξεπούλημα της Ελλάδος.
Ποιες είναι, άραγε, οι υπόγειες διαδρομές και τα ελατήρια που συνδέουν την Κουλούρη, την Φραγκουδάκη, την Δραγώνα και την Ρεπούση, με τον Δαυΐδ Χάρις, τον Τζόρτζ Σόρος, την Coca Cola και τους τραπεζίτες, τον Σαμαρά και τους υπόλοιπους σκευωρούς, τον Ψαρρά, τον Τσίπρα και το βαθύ ΠΑΣΟΚ; Είναι το άσβεστο μίσος για οτιδήποτε Ελληνικό, για τον πολιτισμό μας, για το Έθνος μας, για την Φυλή μας, για την Πατρίδα μας! Συνεπώς δικαίως διατεινόμαστε ότι ο Αγώνας για τους έγκλειστους Συναγωνιστές και την Χρυσή Αυγή είναι ένας Αγώνας για την Ελλάδα και τους Έλληνες! Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, και παρουσιάσαμε σχετικώς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ότι πλέον αυτές οι δύο έννοιες ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών