Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2014

“Τα Νέα”: Ο καταθλιπτικός και παραληρηματικός Σαμαράς έχει ξοφλήσει!

Κανένας πλέον δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον Σαμαρά - Βρίζει τους πάντες σε πρώτη ευκαιρία

Οι τελευταίες μέρες του Σαμαρά στο Μαξίμου γίνονται όλο και πιο δύσκολες τόσο για τον ίδιο όσο και για αυτούς που έχουν άμεση και έμμεση επικοινωνία μαζί του. Η απογοήτευση και η ανησυχία του Σαμαρά για την επόμενη μέρα είναι πλέον έκδηλη και αυτό καταγράφεται ακόμα και στον φιλοκυβερνητικό έντυπο Τύπο. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ των «Νέων» η κατάσταση τείνει να οδηγηθεί ξανά στα καταθλιπτικά και «πέτρινα χρόνια» της δεκαετίας 1996-2004.
Βασική του και καθημερινή απορία, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι η...
στάση της Μέρκελ και του Σόιμπλε που ενώ ο ίδιος έκανε όλα όσα είχαν συμφωνήσει τώρα τον αδειάζουν σαν πατσαβούρα. Ο Σαμαράς έχει καταλάβει πως έπαιξε και έχασε αλλά δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει.

Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από το δημοσίευμα είναι ότι οι μέρες της εξουσίας του είναι πλέον μετρημένες!




Κατάθλιψη προ τω πυλών

Όσοι τον έχουν δει τελευταίως τον περιγράφουν κατηφή, ανόρεχτο, συνεχώς εκνευρισμένο, έτοιμο να αρπαχτεί και επιπλέον ανήσυχο. Πολύ ανήσυχο. Και απογοητευμένο. Σχεδόν καταθλιπτικό. Σαν να ξαναγυρίζει στα «πέτρινα χρόνια» της δεκαετίας του 1996-2004. Βρίζει σε πρώτη ευκαιρία, τόσο που είναι δύσκολο να έχεις μια ολοκληρωμένη συζήτηση μαζί του. Το ίδιο και στο τηλέφωνο. Δεν μπορεί να καταλάβει - και το λέει – «πως του συμπεριφέρονται έτσι». Σε αυτόν «που έκανε όλα όσα είχαν συμφωνήσει». Που «έβαλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε». Και τώρα «του συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι, σαν πατσαβούρα». Που «δεν του σηκώνουν το τηλέφωνο, ενώ αυτοί μπορούν να δώσουν λύση».

Οι «αυτοί» είναι η Μέρκελ και ο Σόιμπλε. Ο «παραπονεμένα λόγια» είναι ο Αντώνης Σαμαράς, τις τελευταίες μέρες. Καταλαβαίνει ότι έπαιξε και έχασε. Και μεταξύ μας, πληρώνει τη στάση του το καλοκαίρι του ’10, τότε που δεν σήκωνε αυτός το τηλέφωνο και έλεγε «δεν υπογράφω Μνημόνια»…

Ήθελε να γίνει Πρωθυπουργός. Τόσο απλά…


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών