Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2014

Γάτες και σκυλιά στην «καυτή» δικογραφία της Χρυσής Αυγής


Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Γάτες και σκυλιά στην «καυτή» δικογραφία της Χρυσής Αυγής

Καυστικό άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου στην εφημερίδα "Ακρόπολη" για τα τραφελαφικά "ντοκουμέντα" που εμπεριέχονται στην δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής.
Ήθελα να ήμουν από μία μεριά για να δω το γέλιο που θα ρίξουν οι δικαστές που θα κληρωθούν, αν γίνει η δίκη. Αν υπήρχε ένας τρόπος, ώστε ο κάθε Έλληνας, δεξιός, αριστερός, τζιχαντιστής ή οπαδός του Βασίλη Λεβέντη, να είχε πρόσβαση στην επίμαχη δικογραφία για την οποία γίνεται τόσος λόγος σχετικά με την «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή θα καταλάβαινε με το πρώτο ξεφύλλισμα πως δεν πρόκειται για ένα σαθρό κατηγορητήριο αλλά για μία εξευτελισμένη νομική διαδικασία που ακολουθήθηκε από.....
την πρώτη στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της σχετικής δικογραφίας.
Φωτογραφίες με σκυλιά, γατιά και τσιμπούσια με παϊδάκια που έκαναν διάφοροι σε ταβέρνες είναι το «καυτό υλικό» που έχουν συμπεριλάβει οι ανακρίτριες σε αυτήν, προκειμένου οι δικαστές που θα κρίνουν την υπόθεση να έχουν μπροστά τους τα απαραίτητα ατράνταχτα στοιχεία!! Μέχρι σήμερα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ύστερα από σχετικές διαρροές, προκειμένου να δημιουργήσουν «κλίμα» σε βάρος της Χρυσής Αυγής αποτελούν το 2% από το σύνολο των 50.000 και πλέον σελίδων.
Το υπόλοιπο 98% είναι σενάριο καλοκαιρινής επιθεώρησης για πολύ γέλιο. Μαρτυρικές καταθέσεις χωρίς κανένα νόημα και χωρίς κανένα στοιχείο έχουν παρουσιαστεί από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ως συγκλονιστικές αποκαλύψεις, απομονώνοντας 2 λέξεις. Η δίκη αυτή, αν θα γίνει και με όποιους κατηγορούμενους τελικά, δεν θα οδηγήσει μόνο στη βέβαιη αθώωση των βασικών πρωταγωνιστών, αλλά δυστυχώς θα τραυματίσει βαρύτατα το κύρος της δικαιοσύνης γιατί θα αποδειχθεί περίτρανα πως τόσους μήνες το κάστρο λάσπης που χτιζόταν από την παράγκα των υπογείων του Μαξίμου, είχε πρωτεργάτες λειτουργούς της.
23 χρόνια που περπατώ στους διαδρόμους των δικαστικών μεγάρων έχω διαπιστώσει ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων υπηρετούν την απονομή της δικαιοσύνης αποτελούν κοινωνικά πρότυπα. Διαπίστωση όμως έχω κάνει και για τους ελάχιστους άθλιους που ξημεροβραδιάζονται στις χαρτοπαικτικές λέσχες και τα καζίνο και το πρωί παριστάνουν τους κριτές των πάντων. Ο μόνος τρόπος για να αποκατασταθεί το πληγωμένο σώμα των Ελλήνων δικαστών από αυτή την σκευωρία που οδήγησε στην πολιτική δίωξη ενός κόμματος, είναι οι ίδιοι δικαστές να αιτηθούν την ζωντανή μετάδοση της δίκης αυτής.
Να αποκαταστήσουν οι ίδιοι τα ψήγματα που έχουν χαθεί ως προς την αξιοπιστία τους απέναντι στην Ελληνική κοινωνία, εξαιτίας ενός επικίνδυνου και ύπουλου Πρωθυπουργού και μία χούφτας επίορκων δικαστικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών